Capitolul 7: Am avut niste complicatii...

698 51 6
                                    

Heiii, scuze serioase pentru intarziere, am vrut sa-l postez mai devreme doar ca nu am avut inspiratie, si sincer... nici acum nu prea am avut deci spun dinou scuze! Scuze daca capitolul v-a fi cam stupid, nu prea m-am chinuit la el, oricum sper sa fie pe placul tuturor. A da, si sa nu uit, nu uita-ti sa ma anunta-ti daca vreti dedicatie.   Apropo , capitolul nu e verificat, deci scuze pentru greseli, daca gasiti.

Acum va las sa cititi. Lectura placuta!

Am intrat in club cautand-o pe Scarlet si restul grupului cu privirea. Imi era un pic cam greu din cauza multimii care dansau si cantau odata cu muzica care urla in boxe provocandu-mi migrene. Ma uitam in jur dar nu vedeam nicio fata cunoscuta. Si cred ca tot ce puteam face era sa inaintez in fata cu pasi grabiti in speranta de a o vedea pe ea, sau pe unul dintre baieti. Insa in schimb am primit doar injuraturi aduse de la fete dupa ce le loveam sau calcam din greseala. O mana rece s-a asezat pe umarul meu stang inghetandu-ma complet.

- Aici erai! se aude o voce din spatele meu, facandu-ma sa tresar. Era Patrik.

- Ah, esti tu! Ce bine...credeam ca esti vre-un betiv , i-am spus linistindu-ma la vederea lui, urmand apoi sa-l iau in brate.

- Hei, poate beau eu un pic dar nu sunt betiv! a spus facandu-ma sa rad. Ce ti-a luat atat sa ajungi? Ai intarziat!

- Am intarziat putin. Spun privind ceasul de la telefon. Bine poate putin mai mult, e 21:46. Am avut niste complicatii...

- Ce fel de complicatii? intreaba Patrik comfuz.

《《~~in urma cu 2 ore~~》》

- Deci, pot intra? m-a intrebat Darcian, cu un zambet cuceritor dar si malefic, pentru a 3-a oara.

- Pleaca naiba odata! i-am raspuns nervoasa, si deja enervata de tupeul lui.

- Ce te sperie? Ca v-a intra un vampir in casa ta, sau ca voi intra eu? Ce e asa de rau?

- Pot gasi zeci de motive sa-ti raspund la intrebare!

- Cum ar fi? spune iar eu tac, nemai spunand nimic. Eram sigur! Deci termini odata cu inabordabilitatea ta, si ma lasi sa intru? L-am privit incruntata. Omul asta nu renunta , nu? Atunci, in cazul asta renunt eu...

- ...B-bine fie ! Intra! am spus, cedand intr-un final. Dar tot nervoasa eram.

- Ai renuntat mai repede decat ma asteptam. Darcian a facut un pas mic in fata apoi a intrat cu totul, eu dadandu-ma cativa pasi inapoi. Nu mi-ai raspuns la intrebare! Ce-i cu tinuta asta?

- Tu de unde sti unde stau?  l-am intrebat urmand sa ma asez pe marginea patului, si sa-l privesc curioasa dar si stresata.

- E un oras mic , se poate afla foarte usor! mi-a spus , accetuand cuvantul foarte.  Acum raspunde tu!

Mda, sigur...oricum nu am degand sa-i spun nimic legat de viata mea personala sau de ce fac eu.

- Tinuta mea! Problema mea! 

Darcian se stramba semn ca nu-i placu raspunsul meu, apoi se apropie incet de mine facandu-ma sa ma dau cativa pasi inapoi. 

- Daca tu nu vrei sa-mi raspunzi , aflu singur...spuse apoi lasa un zambet smecherest sa-i apara pe fata. 

- Ce vrei sa f... am apucat sa spun pentru ca in urmatoarea secunda Darcian era in celalat colt al camerei cu telefonul meu in mana. Hei! Da-mi telefonul! strig , dar acesta se face ca nu ma aude si incepe sa-l butoneze la nimereala.

- Serios Darcian, da-mi telefonul! ii spun cat se poate de serioasa, cand aud zgomotul unui mesaj primit. 

- Apropo, o anume Scarlet ti-a trimis mesaj cu adresa unui club, spune acesta cu acelasi ton enervant. (Perfect!) Asta explica tinuta ta atat de...zice si isi arcuieste sprancenele.

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now