Capitolul 23: Inca o data... Ca de fiecare data.

191 13 0
                                    

- Hm, se stramba Trent apoi nu mai spuse nimic. Ce-ai patit la mana? Pentru a treia oara consecutiv am fost nevoita sa-i arunc o privire acra si sa imi dau ochii peste cap. Nu ma privii asa! imi zise el scuturandu-si capul.

- Este nevoie sa spun ca ma scoti din sarite? am intrebat eu si am apucat rapid cutia mica de carton insemnata cu bandaje medicale de pe raft si l-am aruncat in cosul exagerat de mare. Trent a deschis gura vrand sa spuna ceva insa s-a oprit rapid cand i-am facut semn sa taca. Nu mai vreau alte remarci sau presupusuri. Am zis eu sperand sa inteleaga de data asta. A fost doar un accident! Nu te mai gandii la alte scenarii. Imediat ce am terminat ce aveam de spus am oftat adanc punandu-mi mainile in solduri si privind atent cosul care acum continea doar manusi de unica folosinta si bandaje medicale.

- Nu am facut inca scenarii! Inca? Am intrebat doar ce ai patit mai exact la mana, a zis el si a inceput sa mearga prin supermarket impingand cosul. Ma bucur ca nu a fost nevoie sa-l pun eu sa o faca. A fost doar un accident nu inseamna teoretic nimic concret , a oftat oprindu-se din vorbit. Oh nu! Nu alt comentariu! Sa fim sinceri, Eve. Rana asta numai accidentala nu pare. A murmurat el si in sinea mea m-am plesnit peste fata gandindu-ma la ceea ce insinueaza.

- Ar trebuii sa luam si niste pastile de cap. Cred ca ti s-au dereglat rotitele, am zis ironica si l-am fulgerat cu privirea. Acesta a pufnit apoi si-a scuturat capul ne mai spunand nimic. Nu te mai gandii chiar atat de departe. Nu sunt atat de sarita incat sa ma joc cu lama la vene, am zis eu si el a ridicat mainile in sus in semn de pace.

- Nu am spus asta... tu esti cea care a adus asta in vorba, mi-a zis el incercand sa nu para vinovat insa bineinteles l-am ignorat si am continuat sa arunc priviri pe rafturile gandindu-ma la ce ar mai trebuii sa iau.

- Lasand presupunerile la o parte, cat de util este ceaiul verde? am intrebat apropiindu-ma de unul dintre rafturi si apucand o cutie ce continea 20 de pliculete de ceai. Trent a ridicat o spranceana apoi m-a privit confuz.

- E foarte bun daca planuiesti sa-ti petreci urmatoarele ore intr-o toaleta, mi-a raspuns , iar eu am clatinat dezamagita din cap punandu-l la loc. Atunci voi opta spre ceaiuri englezesti, am raspuns eu si am aruncat o cutie in cosul de cumparaturi. L-am vazut cu coada ochiului pe Trent cum ma priveste confuz in tacere insa de data asta am asteptat sa spuna el ce are de zis. Um... De ce luam ceai? ma intrebat si l-am privit neintelegand.

- Mm... ceaiul englezesc este ceva nou dar asta nu inseamna ca va fii si rau, am raspuns fara ezitare si Trent a pufnit.

- Am intrebat de ce luam ceai , Eve. Pot sa jur ca urasti acest fel de bautura inca de cand te stiu. De ce vrei acum sa bei ceai... ceai englezesc... si intrebarea mai buna e, ce naiba facem intr-un supermarket cumparand ceai englezesc, bandaje medicale si manusi de unica folosinta? ma intreba el si pentru cateva clipe am inceput sa rad cu toate ca mutra lui Trent inspira seriozitate.

- De ce nu?

- De ce da?

- Asta nu e tocmai o intrebare.

- Asta nu e tocmai un raspuns, mi-a raspuns si m-am abtinut sa nu rad. Recunosc ca discutiile cu Trent sunt ne epuizat de pline de non sens insa niciodata nu incetam sa le avem.

- Alte intrebari? spun eu ridicand din umeri inocent.

- Cu ce sa incep? ma intreba facandu-ma sa ma stramb.

- Cu sfarsitul! i-am raspuns eu facandu-i cu ochiul.

M-am departat de el incepand sa ma plimb mai departe prin magazin si sa ma gandesc ce mai era in capul listei de cumparaturi. Bandajele medicale le luasem deja. Manusile eram de mult in cos. Ceaiul verde fusese innegrit si inlocuit cu ceai englezesc ... altceva nu ma prea tenteaza sa cumpar.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 04, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Asta nu e tot!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin