Anunt! ~ Volumul 2?

134 9 11
                                    

Bun, deci. As vrea sa incep prin a anunta ca asta nu este un anunt de genul: Gata! Sterg cartea daca nu fac n de voturi noi si comentarii sincere la carte! (Astea oricum le vreau :)) dar nu sunt consecinte daca nu imi lasati, in fine. ). Nu! Nu intentionez sa sterg cartea prea curand, nu asta e motivul anuntului :)) . Am tinut la postez anuntul asta pentru ca din cate puteti deduce, nu am mai postat de foarte mult timp la carte si sunt cateva persoane care m-au intrebat in repetate randuri cand urmeaza sa postez si am tot amanat. Pai. Capitolul este incomplet si se afla in ciorna. Lucrez la el de mai mult timp insa am luat pauze prea dese si am ajuns sa scriu o data la cateva saptamani cate un paragraf sau o fraza. Lipsa de timp nu pot sa spun ca am pentru ca, fata de anul trecut, acum mai am cat de cat timp pentru mine.
Trecand la subiect, am vrut sa va anunt ca, cartea si-a schimbat intre timp ideiile si toate cele. Sunt multe chestii care initial nu trebuia sa apara si au aparut sau chestii care trebuia sa apara si n-a fost asa. Initial am vrut sa lungesc cartea cat mai mult si sa ma intind pe mai multe parti insa acum nu mai sunt asa de sigura. Momentan intentionez doar sa o termin pentru ca am un sfarsit pregandit in cap insa ideea e ca nu m-am gandit foarte departe privind ANET ca avand si alte parti. Adica ba da, m-am gandit dar gen nu stiu daca ar mai merge. Probabil as scri-o tot in aceeasi carte ca sa nu ma mai incurc cu alte carti. Din cate puteti vedea cartea se apropie de final, iar acum intrebarea mea e urmatoarea: Vreti si o parte a 2-a? Sa o scriu nu mi-ar fi greu pentru ca am deja o viziune a cartii in cap insa vreau sa stiu daca si pe voi v-ar interesa avand in vedere ca mai am si o alta carte la care n-am lucrat prea mult si probabil ma v-oi preocupa curand si pe deasupra mai am si alte carti in ciorna care urmeaza sa aiba si o publicare.
Acum ca am lungit cat se poate de mult anuntul asta :)) vreau sa stiu daca vreti si o parte a 2-a pentru ANET si promit sa postez cat de curand, acum ca m-am reapucat mai serios de scris.
V-am pupat! :-*

- Hello -

Asta nu e tot!Where stories live. Discover now