2-Benim kahramanım...

12.9K 618 12
                                    

Birden sağıma döndüm. Sinirden başım dönüyordu. 2 saat boşu boşuna sırada beklediğim yetmezmiş gibi birde pantolonuma şekerli içecek dökülmesi bugün başıma daha kötü ne gelebilirdi. Sanırım tam patlama vaktim gelmişti.

-Harika bir bu eksikti. 2 saat güneşte sıra bekle üstüne kayıt olamadım bir de üstüne bu yapış yapış şey dökülsün bugün daha iyi ne olabilirdi ki?

-Ben gerçekten özür dilerim ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne deseniz haklısınız elimden gelen her şeyi yapabilirim. Eğer ki beni affedecekseniz.

Karşımda duran oldukça çocuk yakışıklıydı. Demin üzerime döktüğü içeçekten dolayı süt dökmüş kedi bakışlarını bana dikmişti. Yardımcı olması umuduyla aklımdaki fikri hiç düşünmeden söyledim.

-Erkek kayıtlarından sorumlu olan Young beyle görüşmemi sağlarsan sanırım bu durumu düzeltebilirsin. Ama sende sıradan yeni çıktığına göre sanırım sende yeni kayıtsın ve bu durumda bunu yapman imkansız.

-Aslında yanılıyorsun ailem sayesinde bu okuldaki çoğu kişiyi kısmen tanıyorum. Gel benimle.

Birden elimden tuttu ve beni arkasından kalabalığa sürükledi.O sırada onun geniş omuzlara farkettim. Gürsaçları da vardı.Sanırım benden 10 santim uzundu. Tamam tamam onbeş santim. Ne saçma adını bile sormamıştım ne yapıyorum ben.

-Bıraksana kolumu!!!

Kolumu bıraktı. Ama zaten sıranın başına geldiğimize o zaman farkettim.O iri gözleriyle bana şaşkın şaşkın bakmaya başladı.Ne olduğunu anlayamamıştı.

-Özür dilerim adım Elenor sanırım önce tanışmamız gerekiyordu.

-Haklısın baştan alalım ben de Michael. Tanıştığımıza memnun oldum.

Daha sonra arkasını dönüp minyon fakat güçlü gözüken beyaz tenli gözleri çekik Young beye doğru yanaştı. Daha sonra onunla biraz konuştuktan sonra bana gözleriyle gel işareti yapan bir hareket yaptı.

-Merhaba kücük hanım ben Young okulun genel Alfa fiziği dersi hocasıyım benimle görüşmek istemişsiniz.

-Merhaba ben Elenor Summer sadece okulun kız yurduna kayıt yaptırmak istemiştim. Fakat karşıdaki kızıl saçlı bayan sizinle görüşmemi söyledi.

-Pekala özel gücünüz nedir?

-Alfayım?.

-Alfa olduğunuza emin misiniz? Bayanlar Süper kurt özelliği taşıyorlar fakat alfa özelliği çok nadir görülen bir durum kayıttaki kızıl saçlı bayan yani Nancy hanım bu duruma şaşırmış olmalı ki sizi bana yönlendirmiş.

-Tamam pekala size alfa olduğumu kanıtlaman için ne yapmam gerek?

-Sakin olun küçük hanım. Michael sen küçük hanıma diğer kızın kaldığı odaya gitmesine yardımcı olursan çok sevinirim.

-Tabii ki de :)

Derin derin nefes alıp sakinleşmeye çalıştım. Birlikte devasa binanın girişinden içeri girdik. Tam karşımda çift taraflı büyük bir merdiven duruyordu.Tavanda büyüklüğünü tahmin edemediğim taşları gözalıcı harika gözüken bir avize asılıydı. Yerler parlak mermerdendi. Genellikle altın sarısı ve kahvenin tonları hakimdi. Etrafta bavullara ile dolanan kızlarla erkekli gruplar odalarına gidiyorlardı. Duvarlarda yaşlı yaşlı insanların fotoğrafları asılıydı. Çerçevelerin boyutuna bakılırsa önemli birileri olmalılar. Etrafa şaşkın şaşkın baktığımı fark eden Michael:

- Bu taraftan lütfen. Okulumuzun sağ tarafı alfalar ve Kurt özelliklerine sahip kişilere aittir. Sol taraf ise cadılara aittir. Nadir görülen karma ırklar kurt özellikleri baskınsa sağ tarafta değilse sol tarafta eğitim görmektedir.

-Peki bir şey soracağım sen bu kadar bilgiyi nasıl biliyorsun?

-Dediğim gibi ailem sayesinde okula önceden gelip görmüşlüğüm var.

-Ailen?

-Eğer ki gerçek bir alfaysan yarın bunu öğrenirsin ;) İşte geldik. Umarım pantolonun için kusura bakmamışsındır. Gerçekten özür dilerim.

Ne ara merdivenleri çıkmıştık. Ne ara odaya gelmiştik. Etrafı incelemeye ve konuşmaya o kadar dalmışım ki geldiğim zamana kadar fark etmedim.

-Aaa.. evet geldik eşlik ettiğin için teşekkürler. Yarın görüşecek miyiz?

Bunu neden sormuştum. Ağzımdan ne ara çıkmıştı farkında bile değilim. Birden utandım yanaklarım gözlerime doğru alev almaya başladı.Yüzümün domatese döndüğüne emindim . Sanırım utandığımı farketmiş olan Michael ın yüzünde ufak bir tebessüm oluştu.

-Yarın derste görüşürüz büyük yarış için hazırlan ;)

- Yarın görüşürüz her şey için teşekkürler.

Michael ikişer ikişer merdivenleri inerken bir an düşündüm.Yarın ne yarışı? Daha şimdiden okul beni yormuştu.

İlk AlfaWhere stories live. Discover now