7-Şok

8.5K 512 9
                                    

Okulun ortasında ki ortak yaşam alanı akşamki parti için düzenlenmişti. Etrafta kağıttan fenerler, güzel renkli süslemeler ve masaların üstünde küçük mumlar vardı. Etraf epeyce kalabalıktı. Genellikle herkes kendi sınıfından arkadaşlarıyla gruplaşmışlardı. Küçük masalar üzerlerinde kuru pastalar, küçük cup kekler ve içecekler vardı. Daha sonra kalabalığın içinde tanıdık bir yüz aramaya başladım. Birden sırtında bir el hissettim. Nedense Michael olduğunu sandım. Döndüğümde ise Tyler gözgöze geldim.

-Selam güzellik :) Bugün çok güzel görünüyorsun. Bende seni bu kurtların arasında yalnız bırakmak istemedim :D :D

Sanırım Tyler a birinin espri yapmaması gerektiğini söylemeli. Birlikte diğer alfaların bulunduğu masanın başına gittik. Hepsi bana çok güzel olduğumu söyledi. Yalandan bile olsa bu beni mutlu etti. Gözlerim Michael ı arıyordu fakat bulamıyordu. Daha sonra ufak platformun üstüne okul müdürü çıktı. Her okuldaki gibi yeni eğitim öğretim yılı ve benzeri klasik konuşma yapıldı. Daha sonra hiç beklemediği bir şey oldu. Müdür konuşmasına ilgimi çeken bi konuşmayla devam etti;

-Şimdi sahneye okulumuzun kurucularından ve en büyük yardım fonuna sahip bayan Sandy Salvatore u davet ediyoruz.

Salvatore ailesinden biri sanırım kim olduklarını yavaş yavaş öğrenmeye başlıyorum. Uzun boylu ela gözlü çokta bakımlı bir hanımdı. Okulun kurucularından ve en büyük yardım fonuna sahip olduklarına göre sanırım baya zengin olmalılar.

- Sayın Salvatore buyrun.

-Öncelikle iyi akşamlar Sevgili öğrenciler ben Sandy Salvatore. Okulumuzun yardım fonu ile ilgili gelişmeleri düzenliyorum. Kısacası siz öğrencilere burs, kaldığınız yer ve yemekhane ile ilgili düzenlemelerde yardımda bulunuyorum. Okulla ilgili herhangi bir problem de size ben de yardımcı olabilirim. Zaten benimde biricik oğlum Michael bu okulda sizin gibi öğrenci olarak bulunmaktadır. Eğer ki bana söylemekle çekindiğiniz bir şey olursa Michael ada söyleyebilirsiniz. Michael yanıma gel lütfen.

O an en büyük şoklarımdan birini yaşadım. Michael ın ailesi okulun kurucularındandı ve gerçekten zenginlerdi. Bunu bana daha önceden niye söylememişti. Şuan Sandy Salvatorenin yanında Michael duruyordu gerçektende onun oğluydu. Masadakilere birlikte çok şaşırdık ve ben lavaboya gideceğim söyleyerek ortamdan uzaklaşmak istedim. Okulun girişine doğru gittim. Girişteki büyük sütunun dibine çömelerek oturdum olanları düşünüyordum. Sonra bi ses;

- Zor bir gün geçiriyoruz sanırım. Dedi.

Ona doğru döndüğümde ela gözleri olan, zenci, bonus saçlı etkileyici bir güzelliği olan birini gördüm.

- Evet gerçekten şaşırtıcı bir gün oldu.

Bana elini uzatarak;

- Ben Clara Cadıyım.

-Elenor alfayım.

Çok ilginç bir biçimde pozitif bir enerji hissettim. Sanki daha öncesinden arkadaş gibiydik. İçimde onunla konuşma isteği uyandırıyordu. Daha sonra ufak çaplı bir sohbete daldık. Nedensizce ona bugün yaşadığım şaşkınlıkları oda bana cadı olması nedeniyle diğer gruptan kişilerle arkadaşlık edememesine anlattı. Tam konuşmanın ortasında birden tanıdık bir ses duydum.

- Rahatsız ettim ama seni göremeyince aramak istemiştim.

Bu Michael ın sesiydi. Clara yla birbirimizin telefon numarası aldıktan sonra ayrıldık. Ben Michael la alfaların olduğu tarafa Clara cadı arkadaşlarının arasına geri döndü. Michael la konuşmak istedim fakat ona şaşırdığım için kendimi tuttum. Sessizliği Michael bozdu.

- Herkes hakkımdaki gerçeği öğrendiğine göre artık sizden gizlim saklım yok.

Erkekler kendi aralarında zengin çocuk muhabbeti yapmaya başladılar. Şakalar espriler havalarda uçuşuyordu fakat Michael bunlara tebessüm etsede asıl yaptığı şey benim verdiğim tepkiye bakmaktı. Ben ise bana neden daha önce bunu söylemediğini sormak istiyordum fakat bu zamana kadar ne kadar az muhabbet ettiğimizi farkettim bu yüzden sessizliğimi korudum. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar erkekler klasik erkek muhabbetlerini yaptılar ben ise etrafta olan biteni seyretmekle meşguldüm.Michael ise benimle konuşmak için ne kadar çabalasa da tam olarak ne söyleyeceğini oda bilmiyordu. Saat geç olmuştu hepimiz odalarımıza doğru gittik. Odaya girip kapıyı kapattığımda tek yapmak istediğim şey yatağa girip mışıl mışıl uyumaktı. Kesinlikle de öyle yaptım.

Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum :)

İlk AlfaWhere stories live. Discover now