3-Odadaki kız

10.1K 598 17
                                    

Kapıyı bir kez tıkladıktan sonra içeri girdim. Oda daire biçimindeydi. Sağ tarafta makyaj masası yanında ufak bir kapı tahminimce banyonun olduğunu düşünüyorum. Tam karşıda ufak bir balkon ve balkonda ufak bir masa iki küçük tabure vardı. Hemen balkon kapısının solunda eski bir boy aynası hatta eskiden ziyade her an yıkılabilir gibi duruyordu. Ve boy aynasının yanındada iki tane yatak vardı. Yataklar neredeyse yerle yapışık biçimdeydi. Karanlık köşede ufak bir çalışma masası birde askılıktan başka bir şey yoktu. İçeri girdiğimde balkon taburesinde oturan zayıf uzun boylu esmer kız bana doğru bakıyordu.

-Selam ben Elenor

-Odada yalnız olurum sanıyordum şaşırdım doğrusu ben de Ferge

-Tanıştığımıza memnun oldum hangi yatak senin ona göre diğer yatağa ben geçiyim.

Aslında hiç de tanıştığımıza memnun olmamıştım. Bir insan nasıl bu kadar ukala olabilirdi. Üstelik de ilk kez tanıştığı biriyle???

-Farketmez istediğin tarafa geç nasılsa ben yarın bu iğrenç yerden kurtulacağım.

-Nasıl yani?

- Yani şunu diyorum gerçek alfaların odası harika olur diye düşünmüştüm ama görüyorum ki durum içler acısı Bu durumda benim de rol yapmama gerek kalmadı yani yarın alt sınıfa ve süper lüks odama geçebilirim. Ayrıca yarınki saçma elemeden kurtulmuş olurum.

-Herkes yarından söz edip duruyor yarın ne olacak biri bana açıklayabilir mi?

-Nasıl yani hem alfa olduğunu iddia ediyorsun hem de yarınki elemeden haberin yok mu çok tuhaf...

-Açıklayacak mısın açıklanmayacak mısın?

-Tamam tamam sakin ol. Yarın alfaların gerçek olup olmadıklarını anlamak için bazı testlerden geçeceksiniz. Ve ben bu testlerden ve bu lanet odadan gerçeği söyleyerek kurtulacağım.

Neyse yatağıma geçip uzandım göründüğü kadar da kötü değildi.Hatta yumuşacıktı sanırım hemen uykuya dalabilirim bugün zaten yeterince yoruldum.Olanları düşünmeye başladım okula kayıt olmaya karar vermiştim üstelikte alfa gücümü göstererek sevimli bir çocukla tanışmıştım her ne kadar üstüme bir şey döksede. Oda arkadaşımın ukala tavırlarını da düşünürsek uzun zamandır neden insanlardan uzak durduğunu bir kez daha anlamış oldum.Neyse yarın büyük gün uyku vakti.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

İlk AlfaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin