8-Tarih...

9.3K 512 17
                                    

Bulutlu bir havaya günaydın. Hava gayet boğucu fakat insanın içini ısıtan sıcaklığı vardı. Sabahın ilk dersinin tarih olması sıkıcı bi durum. Fakat derste uyuyabilirdim zaten tarihle aram iyi değildi. Yataktan kalktım ve hazırlamaya başladım. Saçlarımı hafif dalgalandırıp iki yandan topladım. Varla yok arası biraz makyaj. Sonrasında klasik dar paça pantolonum ve üzerime en sevdiğim renk olan mavi kısa kollu tişört ve onunda üzerine salaş bir hırka bugünlük bu kadar yeterli. Yanıma bir defter alıp odadan çıktım ve merdivenlerden inip yemekhanede kahvaltımı yaptım. Daha sonra Tyler gördüm. Yanına gidip;

- Günaydın acaba ders nerde bir fikrin var mı?

- Günaydın güzellik istersen sınıfa birlikte gidebiliriz.

Ona başımda onaylar biçimde bir hareket yaptım. Sanırım Tyler ı çözmeye başlamıştım. Ne kadar yılışık gibi gözüksede aslında iyi biriydi. Sadece konuşma sitili ve hareketleri rahat bir insandı. Neyse sınıfa doğru giderken bana;

- Sana kötü bir haberim var.

Bir an korkmuştum. Ne diyeceğini merakla beklerken.

- Tarih gibi ortak dersler kurt özelliklerine sahip lerle birlikte işlenecekmiş.

- Yapabilecek bir şeyimiz yok. :)

İkimizde hafifçe gülümsedik. Sınıfa gelmiştik. Sınıf o kadar kalabalıktı ki ikimizde birbirimize baktık ve şaşkınlığımızı gizleyemedik. Neyseki arka taraflarda bir yer gördüm oraya geçtim. Ön taraflarda oturmayı sevmiyorum. Tyler da iki yan sırama oturdu. Kurt özelliğine sahip olanlar resmen bize inceliyorlardı. O sırada sınıfa Michael girdi. Tam benim yanıma gelecekti ki hoca sınıfa girdi ve en ön sıraya oturmak zorunda kaldı. Tarihten nefret ettiğim için hocanın dediği çoğu şey dinlemedim onun yerine önümdeki ufak deftere Michael ın koyu kırmızı gözlerini çizmeyi tercih ettim. O sırada önüme ufak bir kağıt parçası atıldı. Ben neye uğradığını şaşırmış kafamı kaldırmışken hoca birden söylenmeye başladı.

- Koskoca güç okulunda bu yaptığınız şeyde ne böyle!!!

Hoca koşar adımlarla yanıma geldi ve önümdeki kağıt parçasına aldı. Buruşuk kağıt parçasını açtı ve okumaya başladı.

- Selam sarışın afet sanırım benle tanışma vaktin geldi ;)

Ben şok olmuştum. Kağıdı atan çocuğa baktım. Oysa pişkin pişkin sırıtıyordu. Daha sonra Michael a baktım. Tanrım sinirden dönüşmeye başlamıştı. Gözleri öfkeden kırmızıya dönmeye başlamıştı. Ve vücudu giderek irileşiyordu. Benim nereye baktığımı anlamaya çalışan hoca Michael ın dönüştüğünü görünce;

- Bu kağıdı yazan kişi ders bitiminde derhal odama gelsin!!! Eğer odama gelmezse zaten kim olduğu belli dersten onu bırakırım. Ayrıca 10 dk ara veriyoruz yoksa bazı arkadaşlarınız dönüşmeye başladı ve ben sizin bu saçmalıklarınızla uğraşamam.

Hocanın ara vermesiyle Tyler ve ben hemen Michael ın yanına gittik. Neredeyse tamamiyle dönüşmüştü. O kadar hızlı nefes alıp veriyor ki nasıl sakinleştireceğimizi bilemedik. Ve ağzından çıkan kelimeler şunlardı;

- Elime geçtiği gibi onu öldüreceğim.

Tyler bana ben ona şaşkın şaşkın baktım. Daha sonra Tyler bizi Michael la yalnız bıraktı.

- Michael sakin ol lütfen. Birazdan ders başlayacak artık sakinleşmelisin.

Dedikten sonra ellerimi onu sakinleştirmek için omzuna koydum. Birden nefes alıp verişi değişti. Sakinleşmeye başladı. Ama gözleri hala kan kırmızısıydı. Ve dersin başlamasına birkaç dakika kalmıştı. Yanağına ufak ve hızlı bir biçimde öpücük kondurdum.

- Hadi derse bakalım.

Ve arkama bakmadan sınıfa girdim. Michael hemen arkamdan sınıfa girdi. Sakinleşmişti ve yüzünde güller açıyordu. Tyler bana bakarak ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Bense tek kelime bile etmedim. Bana kağıt atan çocuk ise sürekli bana bakıyordu. Bu gerçekten rahatsız ediciydi. Hoca derse başladı ve söyledikleri bana ninni gibi geldi. Sanırım kafamı masaya koyup biraz kestirdim. Daha sonra hocanın anlattıklarından çok ilgimi çeken bazı şeyler duydum.

- İlk olarak alfalar olmuştur. Daha sonra ilk alfanın normal insanlarla özelliklerinin karışmasıyla kurt özellikler ortaya çıkmıştır. Fakat ilk alfa şu anki sınıfta bulunan alfalardan farklıdır. Gerçek ilk alfaların içlerinde ejderha gücü bulundurdukları tahmin edilmektedir. Fakat bu güç nadir görülen ve kişinin içinde bulunan saf güçten ortaya çıkmaktadır.

Aman Tanrım!!! Bu kadar bilgiye nasıl sahip olabilirlerdi. Birden kafamı kaldırarak dersi dört gözle dinlemeye başladım.

- Dünyada sadece bizim duyduğumuz alfa gücüne sahip bir kişi biliyoruz. Bu kişi ejderha gücünü dünyaya hükmetmek için kullanacağını söylüyor. Bu yüzden okulun kuruluşuna sebep olan Lord Fredick hakkında hepinizin araştırma yapmanızı istiyorum. Ders bitmiştir.

Nasıl bu kadar çok bilgiye sahip olabilirlerdi. Gerçekten şaşırmıştım şaşkınlığımı gizlemeye çalıştım. Dersin bitmesiyle Michael yanıma geldi. Sanki benim korumammış gibiydi. Tyler ise bize pişkin pişkin gülüyordu. Ortamı yumuşatmak için ben ;

-Sıradaki ders ne ve nerede biliyor musunuz beyler?

İkisi birlikte sanki ben kraliçeymişim gibi ;

- Lütfen önden buyrun bayan. Dersimiz sosyal etkinlik.

Ve diğer alfa sınıf arkadaşlarımda yanıma geldiler. Herbirlikte Hoca'nın Michael a söylediği okulun dışındaki sağında kalan büyük gölün etrafında gittik. Hoca bizi orada bekliyordu. Önünde büyük bir koli vardı. Bizi görünce;

- Evet gençler geldiğiniz gibi başlayalım. Bugün sizin ısı değişiminizi kontrol etme ve günlük aktivitenizi doldurucaz. Herkes önümdeki koliden deniz şortunu ve kız arkadaşınız da bikinisini alsın bir an önce üzerinize değişip gelin.

Bikinimi Aman Tanrım!!! Bu hiç hoş değil. Üstelikte sınıf arkadaşlarımın önünde en önemlisi de Michael ın önünde bikiniyle çıkmaya hazır değildim.

- Hadi gençler çabuk olun.

Herkes birbirine şaşkın şaşkın bakıyordu. Sırayla koliden erkekler şortlarını aldı. Sanırım bunlarda Michael ın ailesi tarafından yaptırılmış ürünlerdi. Şortlar siyah ve yanlarında gri çizgileri vardı. En son ben koliden bikiniyi aldım. Neyseki simsiyahtı. Herkes hızlı bir biçimde okula gidip üzerini değiştirdi. Artık yara izini saklayacak yerim kalmamıştı. Tam sol tarafta kalbimin olduğu yerde yanığa benzer yara izim öylece gözüküyordu. Bikini geniş kalçalarımı ortaya çıkarmıştı. İnce belimi ve kalçamdaki gamzelerim hepsi ortadaydı. Artık gölün başına gitme vakti.

Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum :)

İlk AlfaOnde histórias criam vida. Descubra agora