Final 2/3

4.9K 291 1
                                    

Clara nın gözünden

Müdürün odasından çıkmamızla birlikte Micheal yanımıza geldi. Neyse ki uzun süre yanımızda durmadı. Elenor la olabilicek tüm olasılıkları değerlendirip planımızı kurmaya başladık. Olabilicek en fedakar, detaylı plan, hayatımızın planı... Elenor benden de stresli ve heyecanlıydı. Konuşmama fırsat vermeden o konuşmaya başladı.

- Hamile olmam ejder gücünü kullanamıyacağım anlamına gelmiyor. Bu işin üstesinden gelicem buna inanıyorum. Hem annem hamileliğinin son aylarında olduğu için gücünü kullanamadı. Buna eminim.

Karşımda gördüğüm en güçlü insan duruyordu. Ama nefes almaksızın konuşması beni biraz endişelendirdi. Biran onu sakinleştirmek için ellerimle bileğinden tuttum ve onu sözünü kestim.

- Başarıcağına inanıyorum sadece biraz sakin ol ve derin bir nefes al. Biraz sakinleş ki seninle planı en güzel şekilde kuralım.

Derin bir nefes aldı. Kalp atışlarını duyabiliyordum. Hem onun hem bebeğin yarın için heyecanlandığı kesindi. Onun yerinde olmak istemezdim. Ama o benim en yakın arkadaşım hatta dostum o yüzden onun için elimden geleni yapıcaktım. Ne pahasına olursa olsun. Daha sonra konuşmaya başladım. Ses tonuma dikkat ediyordum onu sakinleştirmek için olabildiğince sakin bir ses tonuyla konuşmaya başladım.

- Elenor öncelikle yarın ejderha gücünü nasıl kullanıcağını biliyor musun?

- Hayır ama kullanabileceğimi hissediyorum.

- Zaten nasıl kullanıcağına dair bir kaynağımız yok elimizde... O zaman yarın seni korumak için elimden geldiğince büyü gücümle yardımcı olmak istiyorum. Senin aklında bişey var mı bu konuda?

- Senden tek bir isteğim var Clara..

- Ne olursa yapabileceğim ne olursa yaparım.

- Senden sadece savaşıcağımız esnada bebeğimi koruyabilecek bir büyü yapmanı istiyorum.

- Senide bebeğide koruycam.

- Yanlış anladın Clara sadece bebeği korumanı istiyorum bu benim için önemli.

- Tamam.. Peki başka ne yapıcaz? Bebeği korumam için senin görüş mesafemde olman lazım bide.. Tyler ve Micheal ı ne yapıcaz?

- Öncelikle Kanlı Ay esnasında gölün çevresinde olursam okuldaki kimse zarar görmez sende benden uzakta ama görebileceğin bi mesafede durursun. Bebeği böylece koruyabilirsin. Micheal ve Tyler için de senin güzel bi fikir bulacağını düşünüyorum.

- O iş bende merak etme ;) Bebeği Micheal a söylemeliyiz. Yarın ne olucağı belli değil..

Kısa süreli bi sessizlik oldu. Daha sonra konuşmaya devam ettim.

- İstersen Micheal a bi mektup yaz en azından bebeği olucağını bilmeye hakkı var. Bende yarın Tyler a Micheal için süpriz ayarlıyacağımızı söylerim o da Micheal ı oyalar ne dersin?

- İşte benim Claram :) her zaman her daim benim kurtarıcım :)

Onun yüzündeki mutluluk benimde gülümsememi sağlamıştı. Kardeş olsak belki bu kadar birbirimizi sevemezdik. Elenor konuşmaya devam etti.

- O zaman ben kütüphaneye gidip mektubu yazmaya başlasam iyi olucak böylece yarın sadece mektubu Micheal a bırakmak kalır.

- Anlaştık bende Tyler la yemekhanede buluşucaktım zaten söz vermiştim.

Ayrıldıktan sonra Tyler la yemekhanede buluştum. Birlikte çevremizdekilerin rahatsız edici bakışlarına rağmen yemek yemeye devam ettik. Hatta Tyler etraftaki fısıldaşmalar uğultuya dönüşmeye başlayınca sol eliyle elimi tuttu. Sağ eliyle yemeğe devam etti. Çevremizdekilerin uğultusu onun elimi tutmasıyla kesilmişti. Yemekten sonra odama gittim ve bulabildiğim tüm büyüleri okumaya başladım elimden geldiğince Elenor a yardım etmek istiyordum. Ama bütün araştırmalarıma rağmen tek yapabileceğim işimize yarar büyü bebeği korumak için yapacağım büyüydü.

Sabah sabahın 5 inde uyandım. Elenor ve müdürle buluştum. Artık herşey planladığımız gibi uygulanmaya başlamıştı. Müdür konuşmaya başladı.

- Hiç kimsenin sizi rahatsız etmesini istemiyorum bunun için elimden geleni yapıcam merak etmeyin. Ama Tyler ve Micheal gelip sizi sorarlarsa onlara ne diyim?

Ben;

- Tyler a onunla buluşacağımı beni çalışma alanında beklemesi gerektiğini söyleyin.

Elenor;

- Micheal a sorarsa onunla oda da buluşacağımı söyleyin.

Müdür;

- Anlaştık kızlar. Herşey plana uygun olsun kimse bunu bilmemeli. Micheal ın ailesiyle konuştum. Bugünü atlatınca annesi seni tanımak için elinden gelen çabayı göstericeğini söyledi.

Elenor;

- Neee!!!

Ben;

- Şuan daha önemli sorunlarımız var hadi gidelim Elenor. Herşey için teşekkürler müdür bey...

Birlikte göl kenarında avantaj gezintisine çıktık. Neleri işimize yarar kullanabiliriz diye. Daha sonra Elenor konuşmaya başladı.

- Düşmanımızla karşılaştığımızda kendini ondan saklama büyüsü yapmanı istiyorum. Bide Tyler ı ara konuş istersen çalışma alanında süpriz hazırladığımızı söyle Michealı oyalasın.

- Tamamdır Elenor

Birlikte gölün yakındaki hafif çukurda oturmuştuk. Burası Elenor u görebilceğim fakat düşmanın beni göremiyeceği harika bi savunma yeriydi. Elenor telefonuna baktı. Arayan Micheal dı. Yüzünde buruk bir ifade oluştu. Daha sonra Micheal ın oda da olmadığından emin olunca odaya mektubu bırakıp geldi. O kadar hızlı gidip gelmişti ki sanırım sadece 3 dk da bu işi haletmişti. Daha sonra benden ayrılıp gölün kıyısında Kanlı Ay tutulmasını beklemeye başladı. Yaklaşık 10 dk sonra karşımıza Elenor la beni çarşıda sıkıştıran kurt özellikli çocuk çıktı. Bu çocuk Elenor un anlattığına göre derste ona sarkmıştı. Aman Tanrım düşman oydu. Şaşkınlık içindeyken nasıl olduysa Elenor un sesini duydum. Benimle telepati kuruyor gibiydi ve bana söyledikleri

"Kendini sakla bebeğimi koru."

O an kendimi korumak için büyü yaptım. Kendimi görünmez yaptım da denilebilir. Emin olmak için bulunduğum yerden ayağa kalktım. Başarmıştım beni görmüyordu. Hemen yere dizlerim üstünde çömdüm ve var gücümle ellerimi Elenor a doğru uzattım. Bebeği korumak için çok yüksek bi güç uygulamam gerekiyordu. Gücüme odaklanmak için gözlerimi kapadım. O sırada Micheal ın sesini duydum. Bana sesleniyordu. Fakat gücüme o kadar odaklanmıştım ki ona cevap veremedim. Burnumun kanadığını sıcak kanımın dudaklarıma değmesiyle hissettim. Daha sonra yüzüme esen sert rüzgar ve bayılmadan önce duyduğum son şey o tiz sesti.

Yorumlarını ve fikirlerinizi beklentilerinizi bekliyorum burdan çekinenler mesaj olarakta fikirlerini paylaşabilirler :) Hikayeyi ilk yazmaya başladığımda bu kadar okunacağını düşünmemiştim. Yazma isteğimi sizler arttırdınız hepinize teşekkür ederim :)

İlk AlfaWhere stories live. Discover now