Hoofdstuk 17

5K 178 19
                                    

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de 1K lezers! Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden:) Tips zijn altijd welkom in comments! Oh en sorry als er gescheld voorkomt in mijn verhaal(voor de mensen die dat vervelend vinden)

POV Ali

Grr wat een kut geluid, denk ik, wanneer mijn wekker afgaat. Ik sla hem uit en stap uit bed. Ik heb hoofdpijn, maar het is niet zo erg als de vorige keer. Ik pak mijn outfit voor vandaag en loop de badkamer in. Ik zet de douche aan en laat de warme stralen over me heen gaan. Na 10 minuten zet ik de douche weer uit. Ik droog me snel af, smeer me in met bodylotion en kleed me aan. Ik poets snel mijn tanden en doe mijn make-up op. Ik doe best weinig op. Misschien wat meer proberen vandaag? Ik doe mijn mascara op en pak de eyeliner die ik vorig jaar met mijn verjaardag heb gekregen. Ik zoek een foto op van winged eyeliner en probeer het na te doen. Ik bekijk mezelf naderhand en zie dat het best goed gelukt is en het staat ook leuk! Ik kijk nooit echt in de spiegel, dus ik bekijk mezelf goed. Ik heb een egale huid, bijna geen puistjes, mijn haar is lang en hangt gewoon langs mijn gezicht, mijn ogen zijn best groot en ik heb best volle lippen. Mooi noem ik mezelf niet, wie zou dat wel doen, maar echt heel erg is het niet toch? (foto hierboven is Ali). Ik schud mijn hoofd en kijk naar mijn outift. Strakke zwarte jeans met gaten en erboven heb ik een wit shirt met bloemetjes in het midden. Ik bekijk mijn lichaam. Ik ben niet echt dun, maar ook niet dik. Gewoon goed eigenlijk. Ik glimlach even en haast me dan naar beneden. Ik pak wat geld en een flesje water voor op school. Daarna pak ik een glas water en een schaal cereal. Ik eet het snel op en pak dan nog een kauwgompje. Op dat moment hoor ik getoeter van buiten. Net op tijd! Ik doe mijn converse aan en pak mijn leren jasje. Net op het moment dat ik de deur open wil doen, hoor ik Justin achter me. ‘Ik weet dat ik me nergens mee mag bemoeien, maar pas alsjeblieft op. Onze ouders geven misschien niet veel om ons, maar ik geef wel veel om jou sis.’ Ik draai me om en schenk hem een kleine glimlach. Daarna doe ik de deur open en loop naar de auto van Brad. Zoë en Vincent zitten al in de auto. Ik geef ze alle drie een knuffel en daarna rijden we door naar school. Jippie (zie de sarcasme).

 Op school heeft Brad al snel een plek gevonden en we stappen allemaal uit. Vanaf dat moment lijkt iedereen ons aan te kijken. Ik voel me best ongemakkelijk, maar laat het niet merken. Brad kijkt ze een voor een aan en meteen kijken ze weg. Waarom is iedereen zo bang voor hem? We lopen allemaal naar onze kluisjes en aangezien we niet in dezelfde klassen zitten, zien we elkaar pas weer tijdens de lunch. Bij mijn kluisje pak ik mijn rooster en kijk bij dinsdag. Pff wat een rotvakken vandaag. Eerst biologie, dan wiskunde, dan Frans en na de pauze nog Duits en aardrijkskunde. Gelukkig ben ik wel vroeg uit, maar ik moet op Brad wachten omdat de anderen later uit zijn. Ik pak vlug mijn boeken en loop naar het goede lokaal. Onderweg zie ik Sam en Jackson lopen. Ze zien mij niet, dus ik knuffel Sam van achteren. Ze wilt gaan gillen, maar wanneer ze mij ziet kalmeert ze een beetje. Ze ziet er nogal ongemakkelijk uit en Jackson lijkt ook niet te weten wat hij moet zeggen. Verbaasd kijk ik van de een naar de ander. ‘Wat is er met jullie?’ Sam kijkt me aan en antwoordt: ‘Met ons? Je bedoelt met jou! Wat doe jij in eens bij die Brad?’ Ik zucht geïrriteerd. ‘Jullie nu ook al! We zijn gewoon vrienden en daarom ga ik met ze om. Mag dat niet ofzo? Sorry hoor, maar jullie kunnen me niks verbieden. Kan ik niet gewoon meerdere vrienden hebben?’ Sam en Jackson kijken elkaar aan. ‘Natuurlijk wel,’ begint Jackson, ‘maar je kan echt beter niet met hem omgaan.’ Net op het moment dat ik wil vragen waarom dan niet, gaat de bel. Ik ga snel op mijn plek zitten en ik kijk ze aan met een blik die zegt: dit gesprek is nog niet afgelopen.

 POV Liam

Zuchtend open ik mijn ogen. Ik wil opstaan, maar ik merk dat iemand me tegenhoudt. Verbaasd kijk ik opzij en ik zie een mooi blond meisje liggen. Ik grijns als ik denk aan de vorige avond. Luc Peter en ik zijn naar de club gegaan waar we altijd komen. Mijn vader is daar de eigenaar en het is gewoon een goede club. Al erg snel hadden we allemaal een meisje gevonden en uiteindelijk hebben we ze mee naar huis genomen. Het was een goede nacht, maar een ding bleef me dwarszitten. Ik bleef maar aan Alison denken. De hele avond. Ik heb het niet tegen de jongens gezegd, maar het was wel zo. Ik mag niet verliefd worden, maar ik ben bang dat ik daar al te laat mee ben, ook al zou ik dat nooit zo toegeven. Ik zucht en kijk op de klok. Als we haasten kunnen we het eerste uur nog halen. Ik duw het meisje uit bed en ze kijkt me verontwaardigd aan. ‘Kleed je aan en schiet een beetje op.’ Ze knikt en loopt naar de badkamer. Ze zag er best bang uit. Ik grinnik. Dat gevoel is echt geweldig. Snel kleed ik me aan en doe mijn haar goed. Ik klopt op de deuren van Luc en Peter en zeg dat ze op moeten schieten. Beneden pak ik snel wat te eten. Het meisje dat in mijn bed lag, Elise volgens mij, pakt ook wat te eten en komt naast me zitten. Ze kijkt me verwachtingsvol aan, maar ik negeer haar. Wanneer de anderen ook klaar zijn, pakken we onze motors en rijden naar school. De meiden zitten op onze school dus dat is handig.

Wanneer de meiden afstappen en weg willen lopen, houden we ze tegen. Nu komt het leukste gedeelte. ‘Meiden, we willen jullie bedanken,’ zegt Luc. ‘We hebben een geweldige nacht met jullie gehad,’ gaat Peter verder. Ze beginnen alle drie te glimlachen. ‘Maar vanaf nu zijn jullie gewoon een van de zoveel sletjes met wie we seks hebben gehad dus denk maar niet dat er een volgende keer komt. En nu oprotten,’ zeg ik er bot achteraan. Bam, de lachende gezichten zijn weg. De meiden kijken ons geschrokken aan en snel lopen ze weg. Eentje begon nu al te huilen. De jongens en ik grijnzen en we lopen richting school. Al snel vervaagd mijn grijns, want voor ons lopen niemand minder dan Brad, Ali en nog twee mensen. Ik kijk ze geïrriteerd aan. ‘Dus, je jacht op Ali gaat verder?’ Vraagt Luc. Ik knik. ‘Reken daar maar wel op ja.’

 POV Ali

De bel gaat en er gaat een opluchting door de klas. Het is eindelijk pauze. Ik heb de kans niet meer gehad om met Jackson en Sam te praten en ik ben echt heel nieuwsgierig. Misschien kunnen zij me eindelijk vertellen wat er aan de hand is. Ik loop naar mijn kluisje en pak de goede boeken. Daarna loop ik naar de kantine. Ik kijk zoekend rond, maar kan Sam en Jackson niet vinden. Wel zie ik Brad en de rest staan dus daar loop ik maar naartoe. Ik ga wel gewoon iets eerder weg om ze te spreken. De groep begroet me wanneer ik aan kom lopen en Claire en Zoë geven me een knuffel. Ik zie dat er geen stoelen meer zijn. Brad ziet dat blijkbaar ook, want hij klopt op zijn knie. Ik twijfel even, maar het kan geen kwaad toch? Ik ga op zijn schoot zitten en glimlach dankbaar. Hij legt een arm om mijn heup en legt zijn hand op mijn bovenbeen. Ik slik even, maar relax bijna meteen weer. Hij doet niks en eigenlijk zit ik best lekker zo. Ik pak mijn flesje en neem een slok water terwijl ik luister naar de verhalen van anderen. ‘Dus Ali heb je al een outfit voor vrijdagavond?’ Vraagt Zoë. Ik denk even na. ‘Uhm geen idee eigenlijk, maar ik denk dat ik toch iets nieuws ga halen.’ Claire en Zoë kijken elkaar blij aan en kijken daarna naar mij. ‘Mooizo, dan kun je donderdag met ons mee shoppen.’ Ik glimlach naar ze en knik dan. Op dat moment zie ik Jackson en Sam lopen. ‘Uhm ik moet Sam nog iets vragen over huiswerk dus ik zie jullie na school oké?’ We nemen afscheid en Claire en Zoë geven me weer een knuffel. Daarna loop ik zo snel mogelijk achter Sam en Jackson aan. ‘Hé guys wacht even.’ Ze stoppen en kijken me aan. ‘Waarom kan ik beter niet met hen omgaan? Want iedereen noemt hem gevaarlijk, maar ik heb echt geen idee waarom!’ Sam en Jackson kijken elkaar aan en kijken daarna mij verbaasd aan. ‘Weet je het echt niet?’ Ik schud mijn hoofd. Eindelijk krijg ik het te horen. Jackson begint te vertellen: ‘Nou uhm, ik zal het eerst is over Liam vertellen. Zijn vader beheerd een club hier in de stad, maar dat is niet het enige. Achterin die club zit namelijk een ruimte waar kooigevechten worden gehouden.’ Ik knik. ‘Oké, dus?’ Sam zucht en vertelt verder: ‘Dit is niet alles. Liam vecht daar. En Ali, hij is pas één keer verslagen. Door Brad.’

Ha eindelijk is het bekend. Wat vinden jullie ervan? 

Badboys and good(bad)girlsOù les histoires vivent. Découvrez maintenant