Hoofdstuk 23

4.3K 152 15
                                    

POV Ali

Het is inmiddels al 6 uur en we zijn nog steeds op het strand. We hebben gezwommen, gevoetbald, gevolleybald en gewoon gepraat met z'n allen. Momenteel liggen we allemaal uit te rusten op onze handdoeken. Ik glimlach terwijl ik denk aan vandaag. Ik ben zo blij met deze mensen! 'Hé, zullen we zo een kampvuur gaan maken?' Stelt Claire voor. Iedereen stemt ermee in. 'Maar dan ga ik wel friet halen, want ik heb echt ontzettende honger,' zegt Brad en iedereen begint te lachen. We staan allemaal op en lopen naar de kleedkamers, aangezien we allemaal nog steeds in zwemkleding zijn en het is al een stuk afgekoeld. Ik doe shorts aan met daarop een shirtje(Zie afbeelding). Ik trek snel mijn gympen aan en ik borstel nog snel mijn haren door en loop dan tevreden de kleedkamer uit. 'OMG ALI DIE KLEREN ZIJN ZO LEUK!' Roept Zoë uit. Iedereen lacht om haar enthousiasme, maar zij kijkt me serieus aan. 'Ik MOET een keer samen met jou shoppen. Je hebt echt een goede smaak!' Zegt Zoë en Claire knipt hevig. Lachend antwoord ik: 'We gaan binnenkort wel weer een keer shoppen.' 'Ja ja, allemaal leuk dit, maar mijn honger gaat hier niet van weg,' zegt Brad zeurend. Iedereen barst weer in lachen uit. Als iedereen eindelijk uitgelachen is, inclusief Brad zelf, verdelen we de taken. Brad en ik gaan eten halen en de rest gaat een kampvuur maken. 'Wat wil iedereen?' Vraag ik. Ze geven hun bestellingen bij mij door, die ik ondertussen snel in mijn notities zet, en ze geven daarna het geld aan Brad. 'Let's go,' zegt Brad en hij kijkt me glimlachend aan. Ik glimlach terug en we lopen richting zijn motor en hij geeft me een helm voordat we allebei opstappen.


POV Claire

Hoofdschuddend kijk ik Brad en Ali na. 'Wat is er?' Vraagt Patrick. Lachend kijk ik hem aan. 'Kom op Pat, zeg me niet dat jij niet gemerkt hebt dat Brad Ali duidelijk leuk vindt! Hij zegt wel dat hij nooit meer verliefd wordt, zeker na wat Elise hem heeft aangedaan, maar het is toch overduidelijk dat hij Ali leuk vindt!' Ik kijk de anderen om de beurt aan en ze knikken allemaal. 'Denk je dat Ali hem ook leuk vindt?' Vraagt Vincent. Ik haal mijn schouders op. 'Geen idee, daar probeer ik al de hele dag achter te komen.' Zoë knikt. 'Same here. Hoop het eerlijk gezegd wel, want ze zijn wel cute samen.' Ik knik instemmend en Patrick en Vince lachen. 'Laten we maar beginnen met dat kampvuur. Hoe sneller we klaar zijn, hoe beter,' zegt Vince en hij loopt richting de auto van Brad, waar een zak met hout inzit. Patrick loopt hem achterna, terwijl Zoë en ik op zoek gaan naar een geschikt plekje. Vanavond wordt super!


POV Brad

Onderweg naar de friettent heeft Ali haar armen om me heen geslagen. Ik kan er niks aandoen, maar ik moet er toch even van glimlachen. Ze begint me te vertrouwen en ik denk dat ze me eindelijk leuk begint te vinden. Volgens mij denkt de rest ook dat ik haar leuk vind en dat is goed, want als zij het al denken dan gaat Ali het zeker ook geloven! Wat ze alleen niet weten is dat het allemaal te maken heeft met een taak die ik moet volbrengen van The Big Boss. Ik grijns bij de gedachten. Ze is het perfecte meisje voor de plek.

*

*

*

Na 10 minuten zijn we eindelijk bij de friettent. Ik stap af en wil Ali helpen met afstappen, maar wanneer ik me omdraai, staat ze al grijnzend achter me met de helm in haar hand. Glimlachend schud ik mijn hoofd en neem de helm aan. Ik hang hem aan mijn stuur en sla een arm om Ali heen. Eerst was ik bang dat ze me misschien weg zou slaan, maar dat doet ze niet. Ze legt zelfs voor een paar seconden haar hoofd op mijn schouder. Grijnzend open ik de deur en loop samen met haar naar binnen. Het is gelukkig niet druk dus worden al snel geholpen. 'Hallo, hoe kan ik jullie helpen,' zegt het meisje achter de kassa. Ali geeft alles door en ondertussen pak ik het geld. Ik merk dat het meisje me de hele tijd aankijkt en ze probeert mijn aandacht te trekken, maar ik doe alsof het me niet boeit. Ik overhandig haar snel het geld en zeg dat het zo goed is. Ik neem Ali snel mee naar een tafeltje in de hoek en ik ga tegenover haar zitten. Ali kijkt me verbaasd aan. 'Sorry, maar ik vond dat gestaar van dat meisje een beetje heel erg irritant,' beantwoord ik haar vragende blik. Ali begint te lachen. 'Ze was je inderdaad duidelijk aan het eye-rapen, maar jij die dat irritant vindt? Ik dacht dat jij wel hield van de aandacht van meisjes.' Ik grinnik een beetje om haar opmerking. 'Normaal wel ja, maar op de een of andere manier boeit het me niet meer zoveel.' Ik kijk haar aan en glimlach een beetje. Ali glimlacht ook snel, voordat ze snel ergens anders naartoe kijkt. Ik merk dat ze lichtjes moet blozen. Op dat moment worden we omgeroepen. Ali en ik staan op en lopen richting de balie, terwijl ik mijn arm over haar schouders leg. Ik pak de tas aan zonder het meisje aan te kijken en loop snel naar buiten toe. Ik geef Ali de helm weer en stap op terwijl ik de tas tussen mijn benen plaats. Ik weet niet waarom, maar ik heb een goed gevoel over vanavond.


POV Ali

'Normaal wel ja, maar op de een of andere manier boeit het me niet meer zoveel,' zegt Brad en hij kijkt me diep in mijn ogen aan. Hij glimlacht en ik glimlach snel terug, maar ik voel dat ik moet blozen dus ik wend snel mijn blik af. Wat bedoelt hij daarmee? En waarom kijkt hij mij aan? Op dat moment worden we omgeroepen door het meisje die Brad net aan het eye-rapen was. Brad en ik staan op en lopen naar de balie toe. Ondertussen legt Brad weer een arm over mijn schouders heen. Hij pakt de tas aan van het meisje, maar hij kijkt haar niet aan. Hij houdt de deur voor me open en we lopen snel naar zijn motor. Hij geeft me een helm en stapt op. Ik stap ook op en sla mijn armen om hem heen. Het voelt vertrouwd. Ik voel me veilig als ik bij hem ben en volgens mij begin ik hem leuk te vinden, maar dat mag niet. Alsof hij mij ooit leuk gaat vinden? Ik schud die gedachten weg en ik merk dat we al bij het strand zijn. Snel stap ik af en samen lopen we richting het kampvuur. Brad heeft weer een arm over me heen geslagen. Ik kijk hem vanuit mijn ooghoeken aan. Hij is echt heel knap pff. Waarom zou hij ooit op een meisje zoals mij vallen? Ik slik. Ik moet er niet aandenken. Ik moet niemand leuk vinden, want uiteindelijk doet diegene je altijd pijn. I will end up with a broken heart. Al snel zijn we bij de rest van de groep aangekomen. Zoë en Claire kijken me lachend aan. Zou er iets aan de hand zijn? Ach ja, dat hoor ik vanzelf wel. Ik ga tussen Claire en Vincent in zitten en meteen krijg ik een flesje bier in mijn hand gedrukt. Ik neem een flinke slok en zet hem daarna naast me neer. Vince heeft een sigaret in zijn hand. Ik kijk er naar. Ik krijg er opeens weer zoveel zin in omg. Volgens mij ziet Vince me kijken, want hij pakt een extra sigaret en geeft hem aan mij. Dankbaar neem ik hem aan en steek ik hem aan. Ik neem een diepe hijs en relax meteen. Vanavond ga ik gewoon genieten. Ik ga niet denken aan Brad of aan mijn ouders. Ik ga plezier maken. Ik kan er alleen niks aandoen dat ik een slecht gevoel in mijn buik heb. En dat is meestal geen goed teken.


SORRY DAT HETZO LANG DUURDE!!! Ik was afgelopen weekend weg en ik had het daarvoor ontzettend druk:( Ik hoop wel dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden hihi. Wat denken jullie dat de taak van Brad is? En zal Ali weer het slechte pad opgaan of niet? Vote en comment:)

Badboys and good(bad)girlsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu