Hoofdstuk 24

4.1K 164 31
                                    

POV Ali

Het is een super gezellige avond! We hebben gegeten, gedronken en de muziek staat aan. Tot nu toe gaat alles goed. Ik moet me gewoon niet zo aanstellen. Ik zit samen met Zoë, Brad en Vincent bij het Kampvuur. Patrick en Claire zijn samen aan het dansen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk dat er iets aan het opbloeien is tussen die twee. Opeens staat Brad op en hij steekt zijn hand uit naar mij. Verbaasd kijk ik hem aan, maar ik pak toch zijn hand aan. Hij trekt me overeind en ik val tegen hem aan door de plotselinge kracht. Ik til mijn hoofd een stukje op en kijk hem aan, alleen maar om te zien dat hij al naar mij keek. 'GET A ROOM,' roept Vincent ineens. Brad en ik breken ons oogcontact en iedereen begint te lachen. Ik voel dat mijn wangen rood worden, maar ik herstel me snel. 'Let's dance,' zegt Brad met zijn knappe glimlach. Ik vertrouw mijn stem niet helemaal, dus ik knik alleen maar. Hij pakt met zijn ene hand mijn hand vast en de andere legt hij op mijn heup, terwijl ik mijn andere hand in zijn nek leg. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan en zo beginnen we te dansen. Ik voel me veilig bij hem; veiliger dan bij wie dan ook.


POV Brad

Ugh ik haat dansen! Maar ik moet alles doen om nog meer haar vertrouwen te winnen! Morgen neem ik haar mee naar de club en laat ik haar alles zien. Waar we trainen, wie onze baas is, wie er nog meer bij horen en wat ons werk is. Dan ga ik haar vragen of ze écht bij de groep wilt horen. Wanneer ze er echt bij hoort, ga ik opbiechten dat ik dit alleen maar deed zodat ze bij ons zou horen. Ik weet nog niet hoe en wanneer, maar dat zal dan niet meer uitmaken. Ze zal me dankbaar zijn dat ik dit gedaan heb, maar nadat ik dat verhaal van vroeger had gehoord, heb ik wel begrepen dat het extra lastig gaat worden. Waarom heb ik weer de moeilijke? Patrick had Claire, die hij ook echt leuk vindt, en Vincent had Zoë en zij vertrouwde hem al. Ik moet zeggen dat Ali ontzettend knap is en ik zou echt wel met haar naar bed gaan, maar that's it. En ze vertrouwt mensen ook al niet zo snel.. Maar dat probleem heb ik al bijna weggewerkt. Ik kijk haar aan terwijl we dansen en ik merk dat ze rustig is. Dat is in ieder geval een goed teken. Wanneer het allemaal gelukt is, krijg ik eindelijk mijn beloning. En dat ik Liam hiermee raak, is een leuk pluspunt. Ik ben benieuwd wat zijn reactie is, wanneer hij hoort dat Ali bij de Black Panters hoort. Opeens tilt Ali haar hoofd op. We kijken elkaar lang aan, maar dan begin ik naar voren te buigen. Zo kan ik meteen zien hoe ver haar vertrouwen gaat en zeg nou zelf? Met een hotte chick zoenen is toch altijd goed? We buigen nu allebei naar elkaar toe en na een paar seconden raken haar lippen de mijnen. Onze lippen bewegen ruw tegen elkaar. Ik tik met mijn tong tegen haar lippen en vraag om toestemming. Die geeft ze me en met mijn tong verken ik haar mond. Zij doet hetzelfde bij mij. Na een tijdje trekken we allebei terug om adem te halen. Ik moet zeggen; ze is goed! Ali kijkt me glimlachend aan. Op dat moment gaat mijn telefoon. We breken ons oogcontact en ik haal mijn telefoon uit mijn broekzak. Ik kijk even snel wie er belt en besluit dat ik deze echt moet opnemen. 'Sorry Ali, ik moet deze echt even opnemen.' Ali knikt begrijpend en loopt dan, met een glimlach op haar gezicht, terug naar Zoë en Vince. Ik klik op opnemen en breng de telefoon naar mijn oor. 'I don't think it'll take very long,' zeg ik tegen de beller met een grijns op mijn gezicht. 'Good, because we don't have much time,' zegt hij en ik merk dat hij ook grijnst. We moesten deze opdracht samen doen, maar het was al snel duidelijk dat het makkelijker zal zijn als ik het alleen deed. 'I think I'll bring her tomorrow. Can you tell the boss?' Zeg ik terwijl ik de rest in de gaten houd. 'Ofcourse, I'll do it right away. See you tomorrow bro,' en met dat hangen we op.


POV Liam

Ik zit ze nu al een tijdje te bekijken. Ik weet dat ik het niet zou doen, maar ik blijf een slecht gevoel in mijn buik hebben over Brad. Natuurlijk, ik haat hem, maar dat is niet het enige. Hij is iets van plan en het maakt me ziek dat Ali zich zo makkelijk overgeeft. Opeens haalt Ali haar hoofd van zijn borst. Ik kijk vol walging toe hoe ze steeds dichter bij elkaar komen en dan zoenen ze. Ik voel de woede in me opborrelen. Na een tijdje trekken ze eindelijk terug en ze kijken elkaar lang aan. Ik zie dat Ali volop glimlacht. Opeens haalt Brad zijn mobiel uit zijn zak en hij zegt iets tegen Ali. Zij loopt weg met een grote glimlach en Brad komt deze kant op gelopen. Hij neemt zijn mobiel op en brengt hem naar zijn oor. 'I don't think it'll take very long,' hoor ik hem zeggen en hij grijnst, terwijl hij naar Ali blijft kijken. Wat is hij van plan? Hij knikt op iets dat de beller zegt en antwoordt: 'I'll bring her tomorrow. Can you tell the boss?' Oh shit. Ik denk dat ik al weet wat hij van plan is en dat is niet goed! Ik hoop maar dat Ali er niet in meegaat, maar ze lijkt hem echt te vertrouwen. Hij luistert naar iets wat de beller zegt en hangt dan op. Hij zet weer een glimlach op en loopt terug naar de anderen. Hij gaat naast Ali zitten en legt een arm om haar heen. Ze lijkt het fijn te vinden, want ze legt haar hoofd op zijn schouder. Mijn handen vormen zich tot vuisten bij dit beeld. Ik had daar moeten zitten! Wacht, wat? Dat dacht ik niet. Of wel? Vind ik haar dan echt leuk? De jongen die tegenover Ali zit, Vincent volgens mij, pakt iets uit zijn jaszakken en geeft iets aan Ali. Wanneer ik goed kijk, zie ik dat het een sigaret is en dat Ali het ook aanpakt. Wat is er met die goede lieve Ali gebeurd? Ik moet iets doen! Zonder er bij na te denken, ren ik terug naar mijn motor en spring ik er op.


POV Justin

We lachen allemaal om iets dat Kelvin zegt. Aangezien mijn ouders toch weer weg waren, had ik tegen de jongens gezegd dat we vanavond bij mij konden chillen. Het is gezellig, maar ik blijf steeds aan Ali denken. Ik maak me zorgen om haar en ik ben echt bang dat er iets aan de hand is. Op dat moment gaat de bel. Ik kijk de anderen verbaasd aan, maar de rest kijkt net zo verbaasd als mij. We verwachten niemand anders en Ali heeft gewoon de sleutel. De bel gaat nog een keer en dit keer klinkt het dringend. Ik sta snel op en loop naar de deur. Ik draai de deurknop en ik kijk verbaasd naar degene tegenover me. Veel tijd om na te denken heb ik niet, want hij duwt zich langs me heen en loop naar binnen. Snel doe ik de deur dicht en loop hem achterna. 'Liam, what the fuck doe jij hier!' Liam kijkt me doordringend aan en hij haalt een hand door zijn haar. De andere jongens kijken me verbaasd aan. 'Oké ik was net dus bij het strand en ik zag Ali daar met Brad en die andere vrienden van ze.' Wanneer hij Ali's naam zegt, ga ik zitten en kijk hem doordringend aan. 'Ze hadden zitten drinken en Ali was met Brad aan het dansen en ze had hem gezoend, toen zijn telefoon ging.' Op het moment dat hij het over Ali en Brad samen heeft, balt hij zijn vuisten. Waarom doet hij dat? 'Brad kwam mijn kant oplopen en nam zijn telefoon op. Ik heb het telefoongesprek maar half kunnen volgen, maar volgens mij weet ik wel wat hij van plan is.' Ik kijk hem verbaasd aan en hij zucht. 'Kijk, er zijn meerdere groepen in deze stad. De grootste zijn die van mijn vader, The North D en die van Brads vader. Ik hoorde Brad zeggen dat hij haar morgen mee zou nemen ergens naar toe en ik ben bang dat hij haar wil overhalen om bij zijn groep willen horen. Ik weet niet of ze het zou doen, maar ze lijkt Brad echt te vertrouwen.' Liam balt zijn vuisten weer bij dat laatste en ik merk dat ik geschrokken kijk. Opeens sta ik op en sla met mijn vuist tegen de muur. Iedereen springt meteen geschrokken op, maar daar let ik niet. 'Dit kan niet nog een keer gebeuren,' zeg ik, meer tegen mezelf dan tegen iemand anders. 'Ze drinkt weer en ik ben bang dat ze ook weer rookt. Als dit zo doorgaat, is ze weer terug bij af,' zeg ik terwijl ik naar de grond kijk. Ik voel dat iemand een hand op mijn schouder kijk en wanneer ik opkijk zie ik Kelvin staan en hij kijkt me vol medeleven aan. 'Wij helpen je en we zorgen ervoor dat dit niet gaat gebeuren.' Ik kijk hem dankbaar aan. 'Je hebt trouwens gelijk over dat roken,' zegt Liam zacht. 'Maar wat bedoel je met 'nog een keer'?' Ik zucht en ga op de bank zitten. De rest volgt me en ik begin ze het verhaal te vertellen van vroeger.

*

*

*

Ze kijken me allemaal geschrokken aan wanneer ik klaar ben. Niemand had dit verwacht van Ali, wat ik wel begrijp als je haar nu ziet. Ik zucht en leg mijn hoofd in mijn handen. 'Had Ali gezegd dat ze vanavond thuis zou slapen?' Vraagt Liam voorzichtig. Ik schud mijn hoofd. 'Dat beslist ze meestal pas later.' Liam zucht en schudt zijn hoofd. 'Dan ben ik bang dat Brad haar vanavond zal overhalen om bij hen te blijven. Zeker als hij haar morgen mee gaat nemen naar zijn baas.' Fuck, wat moet ik doen?


YES THEY FINALLY KISSED:) Wat vonden jullie ervan? Ik ben trouwens wel benieuwd wie er voor Team Brad is en wie er voor Team Liam is. Laat het weten in de comments:) Even terug naar het verhaal; wat denken jullie dat de beloning van Brad is? En wie zou die mysterieuze beller zijn? En zou Ali toegeven of niet? Ik moet zeggen dat ik wel medelijden heb met Justin. Wie heeft dat ook? Het moet toch heel lastig zijn om je zusje zo achteruit te zien gaan. Like en comment:)

Badboys and good(bad)girlsWhere stories live. Discover now