Hoofdstuk 18

4.2K 155 8
                                    

Enjoy this part:) Ow en aan het eind staat een idee voor een nieuw boek. Tell me what you think:)

POV Ali

Verbaasd kijk ik van Jackson naar Sam. Ze lijken me niet aan te durven kijken. Kooivechters? Ik slik even. Dat had ik dus echt niet verwacht! 'Hoe weten jullie dit?' 'Nou, ze zijn er niet bepaald voorzichtig mee. Het is dan wel illegaal; ze vertellen het allebei het liefst aan iedereen die ze tegenkomen. Daarom waren we ook verbaasd dat jij het nog niet wist. Aangezien je met beiden omgaat.' Ik zucht. 'Ten eerst ga ik niet met Liam om en ten tweede uhm bedankt voor het zeggen. Zeker omdat ik jullie een beetje aan het negeren ben. Het spijt me,' zeg ik tenslotte en ze geven me een knuffel. 'Het geeft niet,' zegt Sam. 'Nu je het weet heb je weer genoeg tijd om met ons om te gaan.' Ik kijk haar aan en slik. 'Sam, dit betekent voor mij niet dat ik niet meer met Brad en zijn vrienden omga. Dat hij een kooivechter is, betekent niet dat hij mij meteen pijn gaat doen. Sorry,' zeg ik en ik loop weg. Sam en Jackson verbaasd, maar ook ongerust achterlatend.

Ik loop terug naar de kantine en loop meteen naar Brad toe. 'Uhm, kan ik je even spreken?'

POV Brad

Ik loop met Ali mee naar een hoekje van de kantine. Ze schraapt haar keel en vraagt: 'Klopt het dat je een kooivechter bent?' Ik zucht en knik. 'Laat me raden, dat hebben Sam en Jackson je net verteld en nu wil je niet meer met ons omgaan?' Ze knikt eerst haar hoofd, maar bij het laatste begint ze hevig nee te schudden. 'Het boeit me niet zoveel, maar waarom zei je dit niet eerder?' 'Ik was bang dat je dan niet met me durfde te praten.' En dan kon ik je niet van Liam weghouden, dacht ik erachteraan. Ze zucht. 'Oké misschien klopt dat wel. Ik denk dat als ik het eerder te weten was gekomen, dat ik nooit met je zou om zijn gegaan. Maar jij en je vrienden zijn gezellig en dankzij jou leef ik weer een beetje, dus het maakt me nu niets meer uit.' Ik glimlach. 'Mooi zo. Dus je komt vrijdag gewoon?' Ze knikt. 'Zou het niet willen missen.' Ik sla een arm om haar schouders heen en zo lopen we naar de volgende les. 'Mooi zo,' zeg ik. Tijdens het lopen bekijk ik Ali vanuit mijn ooghoeken. Ze is echt een mooi meisje. In het begin probeerde ik haar alleen te versieren om haar van Liam af te pakken, want ook al zag hij het zelf niet, ik merkte gewoon dat hij om haar geeft. Maar ze is ook nog eens gezellig om mee om te gaan. Over een tijdje zal ze echt bij de groep horen. Ze is al erg veranderd, maar dat zal alleen maar meer worden. Hetzelfde is namelijk gebeurd bij Claire en Zoë. Ik kan nu al niet wachten.

POV Liam

Ik zit al op mijn vaste plek achterin de klas, wanneer Ali en Brad samen binnen komen lopen. Hij heeft een arm om haar heen geslagen en wanneer hij mij ziet, grijnst hij. Ik voel dat ik kwaad word. Ik blijf ze als in een trance aanstaren. Brad weet dat dit me kwaad maakt. Maar hoe weet hij dat? En waarom word ik kwaad? Ik kan geen gevoelens krijgen voor een meisje. Dat gaat tegen onze code in en mensen mogen niet zien dat ik een zwakke kant heb. Daarom is het beter als ik die niet heb. Alles ging goed, totdat Ali in de klas kwam. Opeens word ik tegen mijn hoofd aangeslagen. Ik kijk verschrikt naar rechts, naar de persoon die me uit mijn trance heeft gehaald. 'Yo gast waar zit je met je hoofd? Toch niet nog steeds bij die Ali chick ofwel? Laat haar nou gewoon gaan man. Mensen zijn al vergeten dat je haar hebt proberen te versieren, maar ze zien ook dat je niet meer de oude bent.' Peter kijkt me doordringend aan en ik knik. 'Het is afgelopen. Vanaf nu stop ik met de jacht op Ali.' Luc en Peter kijken elkaar opgelucht aan, maar ik voel me alles behalve opgelucht. Brad is pure evil en ik ben bang dat Ali niet veilig is bij hem. Maar dat is niet iets waar ik me zorgen om moet maken. Het is afgelopen.

Uhm beetje een kort part, sorry daarvoor haha. Maar wat denken jullie: Was het slim van Ali om toch bij Brad te blijven? En zal Liam haar echt loslaten? Stay tuned voor t nieuwe hoofdstuk en lees hieronder het idee voor het nieuwe boek:)

The Nerds secretlife

Iedereen kent wel die ene schoolnerd. Geen gevoel voor mode, gaat nooit uit, (bijna) geen vrienden, altijd met zijn/haar neus in de boeken, perfecte cijfers,nog nooit een vriendje gehad. Op het Harmlet College is dat Nikki Rovers, maar wat niemand weet, is dat Nikki geheimen met zich meedraagt. Vele geheimen. En wat gebeurd er als die geheimen dreigen uit te komen door een nieuwe buurjongen? Zal Nikki vluchten of alles eerlijk opbiechten.

Badboys and good(bad)girlsWhere stories live. Discover now