Hoofdstuk 21

3.7K 165 9
                                    

POV Ali

Ik word wakker met een knallende koppijn. Ik wil opstaan, maar iets houdt me tegen. Verschrikt draai ik me om en ik zie dat er iemand naast me ligt en die iemand heeft zijn arm om me heen geslagen. Ik kijk onder de deken en zie dat we allebei naakt zijn. Shit! Het was wel niet mijn eerste, maar dat betekent niet dat ik met een random jongen naar bed wou gaan. Ik plof weer neer op bed en denk aan gisteravond. Het was echt een geslaagd feest! Ik kijk weer naar de jongen naast me. Wie is hij eigenlijk? Ik haal zijn arm van me af en ik naast het bed staan om hem beter te zien, maar net op het moment dat ik sta, draait hij om. Ik sla een hand voor mijn mond. Nee, dit meen je niet! Van alle jongens oop dit feest ben ik serieus met Liam naar bed geweest?! Ik pak mijn kleren van de grond en loop zo snel mogelijk naar de badkamer die bij deze kamer hoort. Ik stap snel onder de douche en kleed me daarna ook weer snel om. Ik borstel mijn haar en sluip zo zacht mogelijk de badkamer uit. Ik kom weer uit in de slaapkamer en kijk nog even snel naar Liam. Hij ziet er best schattig uit als hij sla- nee Ali stop, zeg ik tegen mezelf in gedachte. Ik moet deze kamer uit voor hij me ziet, maar net op het moment dat ik om wil draaien, opent hij zijn ogen. Wanneer hij me ziet, schiet hij overeind. Hij lijkt te schrikken, maar dan komt die oh zo bekende grijns weer op zijn gezicht. 'Zie je Ali, ik had toch gelijk. Uiteindelijk valt iedereen voor mij.' Hij knipoogt. 'Ten eerste was ik dronken gisteravond en ten tweede wist ik niet wie je was tot vanochtend. Ik geef toe dat je goed kan zoenen, maar als ik had geweten dat jij het was, was dit nooit gebeurd dus stop maar weer,' zeg ik grijnzend. Hij lacht een beetje en op dat moment gaat de deur open. 'Ali kun je-.' Claire stopt meteen met praten wanneer ze ons ziet. 'Uhm ik zie je zo beneden wel,' en met die woorden is ze weer weg. Liam lacht zacht in zichzelf en staat dan op. Hij kleedt zich aan, terwijl ik probeer niet naar zijn sixpack te kijken want die blijft mooi holy shit, en dan loopt hij op me af. 'Ik moet toegeven dat je niet slecht was. Zeker niet voor je eerste keer.' En daar is die verdomde knipoog weer. 'Dacht je serieus dat ik mijn eerste keer van me af laat nemen op een facking feest?' Vraag ik en ik begin te lachen, maar die lach verdwijnt snel als ik aan de jongen denk die mijn eerste keer van me had afgenomen. 'Ali, gaat het?' Liam kijkt me doordringend aan. Ik kijk hem verschrikt aan en ik merk dat hij bezorgd kijkt? Ik knik snel. 'Ja, waarom zou het niet gaan? En waarom ben je er eigenlijk nog? De nacht is voorbij. Is dit niet het moment dat jij normaal weg gaat en ik verder kan met m'n leven?' Liam knikt. Hij kijkt, verward. Ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Hij lijkt ook niet te weten wat hij ervan moet denken. Ik open de deur en we lopen de kamer uit. Net op dat moment gaat er een deur tegenover de onze open. Oh shit. 'ALISON?'

POV Liam

Ik word wakker doordat het meisje dat eerst naast me lag, opstaat. Ik open mijn ogen nog niet, maar ik denk na over gisteravond. Ik weet nog steeds niet wie het meisje was, alleen dat ze erg goed was vannacht. Nadat ik weer een deur open hoor gaan, kijk ik op. Ik krijg een grijns op mijn gezicht terwijl ik naar het geschokte meisje voor me kijk. 'Zie je Ali,' begin ik,' ik had toch gelijk. Uiteindelijk valt iedereen voor mij.' Ik knipoog naar haar. Ze kijkt me bitchy aan, maar zegt dan met een grijns: 'Ten eerste was ik dronken gisteravond en ten tweede wist ik niet wie je was tot vanochtend. Ik geef toe dat je goed kan zoenen, maar als ik had geweten dat jij het was, was dit nooit gebeurd dus stop maar weer.' Ze lijkt zich trots te voelen met haar come back, maar die blik verdwijnt wanneer de deur open gaat en Claire in de deuropening verschijnt. 'Ali, kun je-.' Ze kapt zichzelf af wanneer ze ons ziet. 'Uhm ik zie je zo beneden wel,' zegt ze  snel tegen Ali en ze verdwijnt. Ik lach zachtjes en sta op om me om te kleden. Ik merk dat Ali moeite moet doen om niet naar me te kijken, maar ik maak er geen opmerking over. Wanneer ik alles weer aan heb, ga ik recht tegenover Ali staan. 'Ik moet toegeven dat je niet slecht was. Zeker niet voor je eerste keer.' Ik knipoog weer. Ali's ogen worden groot. 'Dacht je serieus dat ik mijn eerste keer van me af laat nemen op een facking feest?' Ze begint te lachen. Ik was niet haar eerste? Hmm dat is onverwacht, maar ja de wereld zit vol verassingen hè. Ik merk dat ze gestopt is met lachen en dat ze nu strak voor zich uitkijkt. Haar gezicht is een beetje wit weggetrokken. 'Ali, gaat het?' Wacht ben ik nou, bezorgd? Ik schud die gedachte snel weg. Gelukkig dat ik hierna niet meer met haar bezig hoef te zijn, want ik merk dat ik soft begin te worden. Ali lijkt op te schrikken uit haar gedachte en knikt snel. 'Ja, waarom zou het niet gaan? En waarom ben je er eigenlijk nog? De nacht is voorbij. Is dit niet het moment dat jij normaal weg gaat en ik verder kan met m'n leven?' Ze heeft gelijk. Ik moet hier snel weg. Ik knik kort en loop achter haar aan naar de deur. We lopen de kamer uit, maar op dat moment komen er ook twee mensen uit de kamer tegenover de onze. Oh shit, dit is niet goed! 

What do you guys think? Liam heeft eindelijk gekregen wat hij wou! Maar wat zou er voor gezorgd hebben dat Ali zich zo slecht voelde? En wie zou er uit de andere kamer zijn gekomen? Comment and vote :)

Badboys and good(bad)girlsजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें