hoofdstuk 20

4.1K 166 4
                                    

POV Ali

Eindelijk zijn de lessen afgelopen. Onze leraar voor Biologie kon maar niet ophouden met praten! Ik loop richting mijn kluisje en daarna loop ik naar de parkeerplaats waar de rest al staat te wachten. Claire en Patrick rijden weer met de motor en ik rij samen met Zoë en Vincent met Brad mee. De jongens zetten ons bij Claire af en rijden daarna weer door naar Brads huis. 'Willen jullie ook witte wijn?' Vraagt Claire. Zoë en ik stemmen in en we beginnen alvast met alles klaar te zetten voor vanavond: stoelen en tafels aan de kant, dure spullen naar boven, drank op de salontafel en Claire heeft ook wat snacks in huis gehaald. Claire loopt naar de muziek installatie en zet hem aan. Meteen klinken de eerste klanken van 'Cheerleader' door de speakers. We drinken onze wijn op en gaan naar boven om ons klaar te maken. Claire heeft drie badkamers, van haarzelf haar ouders en een voor gasten, dus we kunnen alle drie meteen douchen. Ik laat de warme stralen over mijn lichaam gaan en relax een beetje. Na 10 minuten stap ik uit de douche en droog me snel af. Ik smeer me in met bodylotion en trek mijn outfit voor vanavond aan. Daarna loop ik naar de kamer van Claire. Zoë is vanavond van de make-up ,Claire van het haar en ik van de nagels. Om 7 uur zijn we eindelijk klaar. Claire bestelt een pizza terwijl ik en Zoë in de spiegel kijken en foto's maken. Claire komt er ook bij staan en we maken nog meer foto's. Mijn haar krult en ik Zoë heeft me ontzettend mooi opgemaakt. Claire heeft stijl haar en Zoë heeft ook krullend haar. Ze zien er allebei ontzettend mooi uit. Ik heb onze nagels zwart gelakt. Blij met het eindresultaat rennen we naar beneden. Even later gaat de bel. Claire betaalt voor de pizza en komt bij ons op de bank zitten. We eten de pizza snel op en wanneer we klaar zijn, is het 8 uur. De bel gaat weer en Brad, Vincent en Patrick komen binnen. Ze zien er ontzettend goed uit! Casual, maar toch heel goed. Ze bekijken ons goed en geven ons complimenten over ons uiterlijk. Er beginnen al meer mensen te komen, dus Claire zet de muziek nog harder. Time to party!

*3 uur later*

Het is ontzettend druk en iedereen die hier is, is dronken. Ik heb Justin nog niet gezien, gelukkig, en Liam ook niet. Ik ben zelf namelijk ook best dronken en momenteel sta ik te dansen met een knappe jongen waarvan ik de naam niet ken. Ik sta met mijn rug tegen hem aan en zijn handen liggen om mijn middel. Opeens draait hij me om en begint hij me te zoenen. In het begin schrik ik, maar ik zoen toch mee. Hij trekt terug, maar alleen om een spoor van kusjes achter te laten op mijn nek. 'Kom mee naar boven,' fluistert hij. Zijn stem klinkt ontzettend bekend. Ik twijfel. Zal ik mee gaan naar boven?

POV Liam

Om 10 uur rijden we naar het huis van Claire. Ik heb ontzettend zin in een feestje. Ik weet dat Ali hier zal zijn samen Brad, maar ik ga me geen druk maken om haar. Ik ga gewoon drinken, lol maken en uiteindelijk een meisje mee naar boven zien te krijgen. The usual. We horen de harde muziek al wanneer we de straat in rijden. We zetten onze motors voor het huis en lopen naar binnen. We lopen meteen door naar de keuken om iets te drinken te pakken. Ik merk dat ik om me heen aan het kijken ben. Ik wil het niet toegeven, maar ik zoek Ali. Ik schud de gedachte weg. Ik kijk naar de tafel waar de drank opstaat en zie een halve fles bacardi staan. Ik twijfel geen moment en zet hem aan mijn lippen. Ik begin te drinken en wanneer hij op is, voel ik me al veel beter. Ik loop, gevolgd door Luc en Peter, naar de kamer en kijk naar de dansende mensen. Een meisje valt me op. Ze danst met haar vriendinnen en ze is ontzettend sexy. Zonder twijfel ga ik achter haar staan en leg ik mijn handen om haar middel. We dansen even, maar na een half uur draai ik haar in een ruk om en zoen haar. Ik voel dat ze even verstijfd, maar ze zoent wel terug. Ik trek een beetje terug en begin haar nek te zoenen. Ik merk gewoon dat ze het fijn vindt. Ik grijns en breng mijn mond naar haar oor. 'Kom mee naar boven,' fluister ik.

POV Justin

Ik ben al even binnen met mijn vrienden. We hebben al best veel op, maar ik kan me niet vermaken. Ik ben op zoek naar Ali. Waar is ze? Ik heb Claire al gezien en Brad ook, maar geen van beiden weet waar ze is. 'Hé dude geniet een beetje,' zegt Cory, een van mijn beste vrienden. 'Ik weet zeker dat ze oké is. Laat haar gewoon genieten en relax. Die hotte chick daar staat al de hele tijd naar je te kijken. Dus drink op en ga er op af.' Hij geeft me nog een flesje bier en een klop op mijn schouder. Misschien heeft hij gelijk. Ik zet het flesje aan mijn lippen en begin te drinken. Ik zet het flesje weg en loop naar het meisje toe. We dansen wat en na een tijdje staan we te zoenen. 'Kom mee,' zegt ze fluisterend en ze trekt me mee naar boven. Ik laat het gebeuren en ze wilt me mee een kamer intrekken, maar er liggen al mensen. Ik verontschuldig me en loop lachend met het meisje naar een andere kamer. Als hij eens wist wie er net in die kamer lagen...

Hehehe ik ben zo aardig. Reacties zijn altijd welkom en lees ook mijn andere verhaal:) Probeer vanavond ook nog een part van The Nerds Secretlife te posten!

Badboys and good(bad)girlsWhere stories live. Discover now