1.Trénink

2.7K 70 3
                                    

Tak abych vám o sobě něco řekla.
-Jmenuji se Natally Grossen
-Je mi 20 let
-Miluju fotbal
-Jsem strašně líná
-Nemám ráda make-up , rtěnku ani jiné líčidla
-Hraju fotbal od svých 10ti let
-Hraju za dívčí tým za Barcelonu
-Moje nejlepší kámoška je Monica, která tam hraje taky
-Jsem hrozně soutěživá , snaživá a do všeho dám co nejvíc síly
-Nikdy se jen tak nevzdám
-Jsem typ člověka ,co mešká a nepříjde někam včas...
To je asi vše ,co bych vám řekla ,no....víc se dozvíte postupně .Teď už k příběhu.

Ráno, jak jsem se probudila, jsem unaveně vstala z postele a protáhla se. Podívala jsem se do mobilu.... 10:00....Super, dobrý ,není možné že stíhám.Přemístila jsem se do koupelny a podívala jsem se na příšeru , kterou jsem viděla v zrcadle .Tak znáte to....rozčmudrchané vlasy ,kruhy pod očima a další všelijaké problémy.
Umyla jsem si obličej ,vyčistila zuby a rozčesala si své zmuchlané vlasy. Vlasy mám dlouhé po zadek ,takže mi to vždy trošku dýl trvá rozčesat ...Ale jak se říká ''Parádo trp''.

Vyšla jsem z koupelny a šla si udělat snídani.
Mimochodem bydlím sama, protože můj táta zemřel při autonehodě .Docela mi tu chybí, protože mě jen on podporoval ve fotbale a naučil mě ho. Mámu jsem dlouho neviděla ,ani nevím kde je. Popravdě je mi to jedno .Ta se o mě vůbec nezajímala a skoro vůbec nebývala doma .Byli jsme jen já a táta.

Na snídani jsem si udělala palačinky s marmeládou. Zbožňuju palačinky!
Strašně se těším na dnešní trénink ,protože budeme tvrdě trénovat na zítřejší zápas a to budeme muset sakra zabrat. Což mi připomíná, že si musím koupit nové kopačky ,protože ty staré mám už pěkně dokopané a nosit je ještě týden , tak se úplně zničí .No jó kopačky ,toť důležitá věc. Dojedla jsem tedy palačinky a šla se do pokoje převléct. Oblékla jsem si ryflové kraťase , bílé tričko a na tričko mikinu s nápisem JUST DO IT. Obula jsem si Nike botasky a vyšla.....

Prošla jsem celé náměstí, až jsem narazila na obchod ,ve kterém měli vážně boží kopačky!
Adidasky ,Pumy ,Tiempa.... Ale mé oči padly jen na bílé Nike Hypervenomy (obrázek v médiích) .Okamžitě jsem si je vyzkoušela a hned koupila. Vyšla jsem z obchodu a pomalým krokem jsem šla po cestě domů.

Jak jsem přišla domů ,začala jsem se na trénink pomalu chystat .
Tričko ,kraťase ,kopačky ,pití , ručník....Všechno mám.
Uplynula hodina a bylo načase jít .Rychle jsem se oblékla , sebrala jsem si svoji Nike tašku a vyšla z domu. Nasedla jsem do své bílé Audi a vyrazila.

Přijela jsem ke stadionu Camp Nou (vedle stadionu Camp Nou je hřiště ,na kterém mýváme pouze tréninky) a šla hned do šaten ,kde nikdo nebyl. Převlékla jsem se tedy do sportovního ,obula si kopačky a namířila jsem si to na hřiště . Tam už byli všichni. Nejdu pozdě ,ale za to jdu poslední...zvláštní.

,,Čáááu,''pozdravila mě Monica , jakmile mě uviděla.,,Ahoj,''odpověděla jsem s úsměvem.
,,Tak co ,připravena na dnešní trénink? Mimochodem super kopačky,'' všimla si . ,,Jo díky ,'' řekla jsem a chtěla pokračovat dál ,ale někdo do mě někdo vrazil .
Tipuju....pitomá nána .Ta nána je Nora .Ta do mě vždy strčí, aby na sebe upotala pozornost.Je to prostě nejhorší stvoření v celém Španělsku. Myslí si o sobě ,že je cool a že je velmi oblíbená ....Takové namyšlené lidi někdy nelze změnit ,a to je docela blbý...Vždy se mě snaží nějak spařit, ale chudince se nedaří. Ale docela vždy mě rozčílí to, že do mě vrazí a řekne ať si dávám větší pozor,no jo...her logic...

,,Hele !Dávej pozor,'' vyprskla namyšleně .,,Baví tě to furt? Nejsi z toho třeba unavená nebo tak něco?'' tohle je už asi po sté a jestli nepřestane, tak jí udělám jednu ultra mega modřinu(:DD), na kterou do smrti nezapomene.

,,Děláš pořád jen ty samé chyby, měla by jsi nosit brýle,'' a ejhle, to mě asi teď spařila. Proboha zabte to, než se to rozmnoží...
Radši jsem si šla pro míč nebo by tu ještě zahrála divadlo.Nebaví mě se tam s ní dohadovat, beztak by mi to bylo prd platné, protože ona hubu nezavře. Leda že by bylo bum bác pravačkou i levačkou....jenomže nechci průser. Ona hrát fotbal jako umí ,ale prostě barbína to je.
Zrovna přišel trenér a hned jsme začali trénovat.
Běhání ,kličkování ,hlavičky , střelby atd.

Během tréninku jsem si všimla , že tu netrénují i kluci ,vždy tu totiž trénují ve stejné dny jako my. Jako chápete...Messi, Alves ,Piqué a další. S nima se dá normálně pokecat i když jsou to profíci a velmi známí fotbalisté. Monica bude určitě vědět kde jsou ,ona totiž ví čirou náhodou všechno.

,,Kde jsou ostatní?'' zeptala jsem se .,,Dnes měli zápas ,pozítří tu už budou .A prý má přijít někdo nový,'' odpověděla . Doufám že vyhráli. Počkat ,slyšela jsem dobře? Nováček?

,,A kdo?'' zeptala jsem se .
,,To nemám tušení .Hele ,nešla bys semnou pozítří do města ? Jak vidíš ,taky potřebuji nové kopačky a potom můžem zajít třeba do Mekáče ,co?'' navrhla mi .Nechápu, na co potřebuje nové kopačky, šak je má v cajku. No neřeším.
,,Jasně proč ne? Tak ve 12 u mě,'' řekla jsem a ona kývla na souhlas.

Najednou zapískal trenér na píšťalku a ukázal rukama na náznak ,že máme jít všichni k němu.

,,Dnes jste se na tréninku všechny ukázaly v plné síle a s velkým výkonem a jak jsem si všiml ,s ničím problém nemáte.Doufám ,že se tak ukážete i na zítřejším zápase .Tímto trénink končí,'' promluvil trenér a všichni šli do šatny ,krom mě .Já tam ještě po tréninku chvilku bývám, protože nevím co bych doma dělala. Tady se alespoň ještě vydovádím a potrénuju, co je potřeba.

....Párkrát jsem si zastřílela , udělala pár triků smíčem .
Ale stejně trénovat sama není úplně ono ,pořád tu chybí druhá osoba .Bodla by Monica, s ní je největší prdel na světě , ale té se někdy nechce... Taky lemra líná, větší než já.

Vždy se snažím natrénovat něco nového, něco spešl. Teď pracuji na nůžkách, ale moc mi nejdou. Jó říkáte si ,jaký jsem amatér a že jsou nůžky lehké...nejsou. Ono se to zdá ale....ale.

Po několika minutách jsem to vzdala a šla do šaten .Ono když trénujete sami není zas taková zábava ale pořád lepší než trénovat každý den s tím Norským trolem (s Norou).Poslouchat ty její řečičky je jako noční můra.
Převlékla jsem se a vyšla ze stadionu. Nasedla jsem do auta a jela domů .

Jen co jsem přijela domů jsem šla do pokoje ,tam jsem si vybalila věci a lehla si na postel . Začala jsem přemýšlet nad tím ,jak si zítra na zápase povedeme a jak to dopadne. Ale já věřím ,že nezklameme a vyhrajeme. A ten nováček....Koho si to donesli tentokrát.
Po chvilce se mi začali zavírat oči ,takže jsem usnula.

Toto je můj první příběh , takže se bude možná zdát trochu divný ale snad to nějak pochopíte . Každopádně budu ráda , když si příběh budete číst a budete psát vaše názory :) Díky

Football with him(CZ)Where stories live. Discover now