9.Volný den - II.část

1K 37 6
                                    

Z POHLEDU NATALLY:

S Neymarem se mi dobře povídá .Je to člověk ,kterému můžu věřit a se vším se mu svěřit .Je takový otevřenější a je velmi dobré si sním povídat o fotbale a o všelijakých věcech .Docela hodně jsem se o něm dozvěděla .

Došli jsme k mému domu .
,,Nepůjdeš ještě dál?Mohli bychom zkouknout film nebo něco...''
,,Jo klidně'' odpověděl s dokonalým úsměvem a vešel dovnitř. Sedl si na gauč v obýváku a já jsem skočila do kuchyně pro nějaké občerstvení .Po 2 minutách jsem se vrátila do obýváku i s občerstvením a sedla si vedle Neymara.

,,Můžu se zeptat ,proč jsi vlastně uhodila tu holku?'' nadzdvyhl obočí a uchechtl se, zřejmě si na tu scénku zrovna vzpoměl.
,,Noru? No rýpala do mě a začala mi vykládat blbosti o tom, abych se moc nesnažila a že za tebou nemám dolejzat. Tak jsem to prostě vyřešila nejjednodušším způsobem, abych ji umlčela.... Přitom nemám v úmyslu se o něco snažit a rozhodně nedolejzám. '' nadzdvyhla jsem obočí a nadechla jsem se,abych mohla pokračovat.
,,Nevím jaký má semnou problém ale je mi to jedno .Už když jsem blízko ní a vidím tu hrůzu ,je mi blbě,'' řekla jsem a chytla jsem se za břicho .
''Takové holky nemám rád. Takové ,které jsou zmalované jako coury ,aby udělali co největší dojem a sbalili každého fotbalistu. To prostě nechápu.''
,,Kdybys jen viděl ,jak z tebe Nora na tréninku ,když jsi tam byl poprvé neodtrhla oči,'' zasmála jsem se a trkla jsem ho rukou trochu do ramena.
,,Viděl a taky že jsem se to snažil ignorovat,'' oba jsme se začali smát.

''Jsem rád ,že jsem poznal holku ,která taková není,'' dodal po 20 sekundovém smátí , podíval se na mě a usmál se. Z toho co řekl jsem byla zaskočená. To potěší.

Z POHLEDU NEYMARA:

,,Jsem rád ,že jsem poznal holku ,která taková není,'' podíval jsem se na ní a usmál se. Když se naše oči střetli mi úsměv oplatila .
Byla zaskočená z toho co jsem řekl ,ale já řekl jen pravdu. Prostě se mi na ní líbí to ,že není zmalovaná ,nemá na sobě tunu makeupu ,nechová se jako kráva a že nedělá moc velké zcénky jako ostatní holky co mě uviděj .Je to normální holka ,které je jedno ,jak přede mnou vypadá a jaká je .Malovátka ani makeup beztak vůbec nepotřebuje .Sluší jí to i bez toho.

''Nepustíme si film?'' prolomila krátké ticho a sebrala ovladač , aby zapla televizi.
,,Jó ,proč né,''opřel jsem se o gauč .Pustila takovou hororovou komedii .U vtipných scénkách jsme se trochu víc smáli, že jsme mohli vzbudit i sousedy.
Zachvíli to začalo být víc hororové .Střílelo se ,zabíjelo se .Taková zvláštní hororová komedie. (Já ani nevím jestli to existuje ale to je jedno :DD)Najednou jsem začal cítit něčí tělo přitulené k tom mém .Nevěděl jsem ,že má Nat pro takové horory slabost. Zdá se taková drsná a .... To často klame. Řekl jsem si že ji uklidním.

Z POHLEDU NATALLY:

Lepší film jsem vybrat fakt nemohla .Myslela jsem že to bude nějaký román nebo něco a vyklubal se z toho horor. Trotl toto. Příště žádný film nevybírám, já ne.

Nebavilo mě se dívat na ty hnusné scénky ,tak jsem se přitulila víc k Neymarovi .V jednu chvíli mi to přišlo divné a podlé, ale nemůžu za to,že jsem až taková citlivka.
Doufám že nebude proti tomu nic mít. Trapné, jo, já vím.
Objal mě jednou rukou kolem mého ramena a začal mě po něm hladit .Takže proti tomu vůbec nic neměl.
Bylo to příjemné a já jsem zase v bezpečí. V bezpečí s nejlepším klukem na světě. No jo, známe se teprve chvilku, ale já mám pocit, jakobych ho znala celý můj život.
Přestala jsem přemýšlet a opřela jsem si hlavu o jeho rameno .Nic neudělal ,jen se dál koukal na film ,ale pousmál se .Pořád jsme se dívali na film ,kde to začalo být napínavé ,ale já usnula....

****************************

Ráno když jsem se probudila jsem se začala rozhlížet. Ležím na gauči a Neymar nikde. Asi šel pryč když jsem usnula. Hmmm....Počkat.
Zamrzla jsem, rychlostí blesku jsem se podívala na hodiny a....Uff!! Ještě mám čas, nepříjdu pozdě.
Chtěla bych to zažít znovu. Sedět na gauči vedle něj, opírat se o něho, dívat se s ním na film, povídat si sním....Chci vrátit včerejšek.
Vstala jsem z gauče a šla si dát něco na snídani. Otevřela jsem lednici... Ale né...prázdno. Toto nenávidím když dojde jídlo... Jsem strašně líná se obléct, nasednout do auta a jet do obchodu. To je strašně moc dřiny a námahy. Já vím, sportovec by si neměl na nic ztěžovat ale....ale. No nic mi nezbívá.
Šla jsem první do koupelny ,kde jsem si vyčistila zuby a blá blá blá, oblékla jsem se, vzala jsem si tašku, nasedla do auta( obrázek v médii) a jela.

V OBCHODĚ :

Toto mám, toto taky, už nic víc nepotřebuju.
Měla jsem namířeno k pokladně, ale zastavila jsem se. Otočila jsem hlavu směrem k novinám a něco se mi zdálo povědomé.
Zdá se mi to, nebo na hlavní stránce sportovních novin jsem opravdu já? Otočila jsem pár stránek až jsem narazila na článek.
Barcelona má v holčičím fotbalovém týmu obrovskou posilu...blá blá blá...
Nejde o nikoho jiného než o velmi talentovanou 20ti letou dívku Natally Grossen.
V zápase proti Realu Madrid se Barceloně moc nedařilo. Byla to remíza a Real si s taktikou vedl o něco líp. Později ale remízu Natally přeměnila v penaltu, když byla zfaulována. Talentovaná hráčka si vedla velmi dobře a jen díky ní vyhrála Barcelona 2:1.Brzy je ale čekala odveta a neměli to o nic lepší. V tomto zápase se Natally moc nedařilo, sice nezaskórovala ale asistence tam byla.Sama nebyla se zápasem a s jejím výkonem plně spokojena. Ale i přesto se Barceloně podařilo vyhrát a postoupili do finále kde budou hrát o pohár. Tam určitě Natally Grossen napraví vše. Fanoušci, držte palce!

První v televizi a teď v novinách. Heh, ale proč? Vždyť to byla jen penalta. No tak se mi nezadařilo, noaco, to se může stát každému že dostane žlutou za nic...pff.
Prostě mi to cosi nešlo a byl hodně blbý den...Nemluvě o tom co se stalo po zápase.

Vrátila jsem noviny tam kde byli a šla jsem konečně k pokladně. Vyšla jsem s nákupem z obchodu a šla pomalu k autu. Otevřela jsem kufr kde jsem si dala nákup a chtěla jsem si jít sednout na místo řidiče ale někdo mě chytl za ruku.

Tak tohle je ta druhá část, doufám že se líbila stejně jako ta první:))
Komentáře potěší, hvězdičky taktéž a děkuju, že tento příběh čtete, jsem za to sakra ráda:)))))))

Football with him(CZ)Where stories live. Discover now