27.Trénink v Madridu

823 31 4
                                    


Nevím po jak dlouhé době je tu další díl, ale prostě jsem si našla tu chvilku ten další díl napsat :D

Dojeli jsme ke stadionu a mě málem spadla brada. Wooow. No, je to tady stejně luxusní jako Camp Nou.
Těsně před mým obličejem mi Monica luskla prstama. Hned jsem se probrala a šli jsme všichni směr šatny. Je asi samozřejmé, že jsme měli dvě šatny.
Jakmile jsme do šatny vkročili jsem si šla sednout na nějaké místo a začala jsem si místnost prohlížet.
,,Umm, no nic moc,"odrfkla Monica, šlahla s věcma na místo vedle mě a šla do druhých dveří vycházející z šatny.
,,Ále......sprchy už se dají,"řekla hlasitějším hlasem a vrátila se zpět.
,,Ještě stěžovat si to bude,"uchechtla jsem se a vyndala si z vaku mé hypervenomy.
,,To si piš," drcla mě do ramena a zasmála se.

Všechny se přeslékly tak rychle že jsem v šatně s Monicou zůstala jako poslední.

,,Dělej už musíme jít," řekla jsem Monice která něco kouzlila s tkaničkama na kopačkách.
,,Když ony se nějak zasukovaly," rozmáchla rukama snažila se je rozsukovat.
,,Bože jsi jak malé dítě,"zatahala jsem za její tkaničky takovou silou že se ty tkaničky nějakým způsobem rozsukovali, ona si je rychlo zavázala a rychlostí blesku jsme vyšli z šatny, ale na chodbě jsme se zarazili.

,,Kam teď?"rozmáchla jsem rukama a dívala se všude možně kolem sebe. Ani jedna z nás totiž neví, kudy tudy se jde ven na hřiště. Typli jsme si tedy jeden směr a šli. Ta to, že to byl jen typ jsme šli dobře. Došli jsme ke skleněným dveřím, které jsme otevřeli a hned jsme byli venku. Nakráčeli jsme si po malé cestičce, která vedla na hřiště. Všichni tam byli a zdá se, že čekají už jen na nás...Jak by taky ne...

,,Čas,'' řekl nám trenér a poklepal ukazováčkem na své hodinky na ruce. My jsme jen omluvně kývli a George nám začal něco říkat, zase nějaký dlouhý příběh.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

,,Toť vše,'' skončil George a my jsme se konečně mohli pustit do trénování.

Na začátek jsme si zaběhali všichni 2 kolečka na zahřátí. No sice nevím proč na zahřátí, když je tu docela vedro, ale říká se to tak.

Poté jsme si dali šířku s protahováním, což znamená nízké, střední a vysoké kolena, výskoky na jednu i druhou stranu, předkopávání a zakopávání, taneček a na konec krátký sprint.

Následovalo to, že jsme se postavili do dvou řad naproti sobě a přihrávali jsme si na jeden dotek. Zajímavé že když jsem byla na řadě já, tak moje přihrávka vyšla vždycky na Neymara a Neymarova přihrávka na mě. Pokaždé jsme se na sebe podívali, což bylo docela srandovní. Ani se nedivím, po tom co se stalo dneska ráno....no lol.

Přihrávky skončili a zahráli jsme si krátký fotbálek.

Takhle to pokračovalo ještě několikrát za sebou a úplně na konec jsme si zastříleli rohy, přímáky a penalty. Toť byl celý trénink. Docela drsný, ale tak to bývá vždy před nějakým zápasem. Všichni udýchaní, unavení a spocení jsme se odebrali každý do svých šaten, kde jsme se osprchovali a přeslékli. Jakmile jsme už byli všichni hotoví jsme nakráčeli z šatny až do autobusu, kde jsem se pořádně uvelebila, dala si mobil do sluchátek a kochala jsem se z okna městem.

Ani jsem se nenadála a autobus pomalu zastavoval, což znamenalo že jsme už před hotelem.

Šla jsem s MOnicou pomalu do svého pokoje, ano šla jsem pomalu, jsem totiž docela unavená a vyčerpaná, ale je ještě dost hodin na to, abych šla spát. Odemkla jsem, vstoupila jsem do pokoje a hned jsem si vybalila své věci. Přeslékla jsem se z ryflí do pohodlnějšího oblečení a šla jsem si dát něco dobrého na chuť.....Ano, máme na pokoji ledničku. Sebrala jsem si sušenky, posadila jsem se na gauč a dělala něco na mobilu. Po chvilce jsem s sebou cukla, protože mi ten mobil zapípal, že mi něco přišlo.

Na displei se mi ukázalo jméno 'Dani'. Hmmm ta co jsi mi poslal, Alvíku. Otevřela jsem ten soubor co mi poslal a když se mi to načetlo, tak jsem dala ruku před pusu. Začala jsem nepravidelně dýchat, no skoro jsem se dusila. Nebojte, dusila jsem se smíchem. Proč? Protože mi Dani poslal video, kde Monica chrápe a je u toho popisek *Takové prase nikdo na světě nemá*, to prostě nejde se nesmát.

,,Co ti je?'' zeptala se mě Monica a měla u toho nechápavý pohled. Já jsem se na ni podívala, potom zpátky do mobilu a zase zpět na Monicu. Měla jsem chuť brečet z toho smíchu, který jsem sotva zadržovala.

,,Máš zácpu nebo co?'' šla směrem ke mě a já jsem to už málem nevydržela. Ona ke mě rychlo přistoupila, serala mi mobil z rukou a podívala se do něho. První se do toho mobilu dívala nechápavě, ale až jí začalo docházet, že v tom videu chrápe ona, tak začala pomalu otvírat pusu a oči, až je měla úplně vykulené.

,,Tt-tt-tto, kk--kk-kdo tt-to, kde-kde-kde jsi to nabrala?!'' podívala se na mě zaskočeně Monica.
Já jsem se jen potichu zasmála, ale držela jsem se, abych nevypískla.
,,Tak kde jsi to nabrala?'' řekla už trošku naštvaně a já jsem do už nevydržela, vypískla a začala jsem se tam smát jak blbá.

,,Já tě zabiju!!'' hodila mým mobile do postele a rozběhla se zamnou.
,,Né počkej...'' postavila jsem se rychlo z gauče a začala jsem utíkat, protože mě Monica začala honit a to po celém pokoji. Ona najednou zakopla a spadla. Já jsem se zastavila u dvěří vycházejíc z pokoje a sledovala jsem ležící Monicu na zemi.

,,Monico počkej, já za to nemůžu,'' popadávala jsem dech a pořád sledovala Monicu, která se ze země začala pomalu postavovat.
Chvíli tam jen tak stála, ale potom začala křičet a znovu se zamnou rozběhla. Já jsem otevřela dveře a začala jsem utíkat po chodbě. Poté jsem otevřela jedny dveře od dalšího pokoje a v tom pokoji byl zrovna Neymar, Messi, Piqué a Dani.

Takže tímto díl končí:) Nevím přesně kdy bude pokračování, ale budu se snažit aby byl co nejdřív:))

Každopádně komentáře a hvězdičky potěší^•^



Football with him(CZ)Where stories live. Discover now