6.Děkuju

1.1K 40 4
                                    

Z POHLEDU NATALLY:

Přijeli jsme k Neymarovi domů. Vystoupil z auta a sebral mě opět do náruče .Pomalu semnou kráčel domů a když vkročil dovnitř ,tak jsem vykulila oči .No kruci, má to tu pěkně zabydlené ,co taky čekat od takové fotbalové hvězdy.

Položil mě na pohovku a odešel asi do kuchyně .Panebože mě tak bolí hlava .Zajímalo by mě ,co to bylo za člověka, doufám že toho vola už nikdy nepotkám, nikdy.
Uslyšela jsem kroky ,viděla jsem Neymara s lékařskými kapesníky a dezinfekcí v ruce .
Sedl si vedle mě a začal mi ošetřovat zakrvácenou ránu . Naštěstí jsem to neměla na šití ani nějak hluboko .Bolelo to dost, ale musela jsem to vydržet.
,,Bude to v pohodě,'' usmál se, vstal a šel vyhodit kapesníky od krve.
V pohodě? To doufám, je to nehorázná bolest.

,,Dáš si něco?'' ozvalo se z kuchyně .
,,Né díky,'' řekla jsem zpět , stoupla jsem si a šla k zrcadlu . Jsem to ale kočka....vypadám moc pěkně, líp ani vypadat nemůžu. Pořád jsem si prohlížela monokl a ránu na hlavě. Ách jo...
Povzdychla jsem si a šla si zpět sednout ale začala se mi zamotala hlava, tak jsem si šla radši sednout zpět.

,,Kdo to vlastně byl?'' přišel z kuchyně a posadil se na gauč vedle mě
,,Já nevím a...''.nedořekla jsem to a bez optání jsem si lehla na gauč, protože mě pořád bolela hlava že jsem skoro ani nemohla mluvit a pomalu se mi zavírali oči.
''Heh, klidně spi, nevadí mi to,'' pousmál se .Já jsem úsměv oplatila a uvelebila se. Neymar seděl vedle mě a díval se na mě .Po chvilce chtěl vstát ale já ho chytla za ruku. Ani nevím proč jsem to udělala, reflexy, asi .
Nečekal to, takže svůj zrak opět přesunul na mě.
,,Děkuju,'' řekla jsem a on se na mě pousmál a ruku mi stiskl víc.Poté jsem usnula.

Z POHLEDU NEYMARA:

,,Děkuju,'' řekla mi a po chvilce usnula .Tak jsem jí sebral do náruče a odnesl do mého pokoje ,přece nebude spát na gauči no ne? To by bylo podlé .
Položil jsem ji na mou postel, přikril a chvíli se na ní díval jak spí .
Ten chlap musel být totální vůl ,ještě že jsem se tam objevil.Je mi Nat líto ,i na tom zápase se zdála být divná a to se jí ještě stalo tohle .
Jsem rád že tu je, je alespoň v bezpečí a v klidu.
Přestal jsem přemýšlet a šel potichu dolů do obýváku abych ji nevzbudil .Stavil jsem se ještě v koupelně ,abych si trochu ošetřil pořezanou ruku od toho debila. Poté jsem přešel do obýváku, lehl jsem si na gauč a díval se do stropu ... Najednou jsem usnul...

Z POHLEDU NATALLY:

Ráno jsem se probudila na Neymarově posteli .Rychle jsem vstala a syknutím se chytla za hlavu. Au sakra ,já zapoměla. Šla jsem tedy pomalým krokem dolů po schodech a snažila se najít Neymara v tak obřím bytě . Wow chtěla bych tu bývat ,ale nechtěla bych se tu ztratit. Moc krásné to tu má.

Došla jsem do obýváku a uviděla spícího Neymara na gauči .
Řekla jsem si ,že mu udělám nějakou speciální snídani ,jako poděkování za včerejšek .Šla jsem tedy do kuchyně a snažila se něco vymyslet.

Z POHLEDU NEYMARA:

Ráno jsem se probudil na příjemnou vůni vycházející z kuchyně .Protáhl jsem se , neváhal jsem a šel jsem se podívat ,co to je.
Na stole byli PALAČINKY! Miluju palačinky! Podíval jsem se na Nat, sedící u stolu usmívajíc se na mě .
,,To je menší poděkování za včerejšek,'' řekla a čekala na mou reakci .Já jsem se usmál , poděkoval a pustil se do jídla .

,,Bylo to vážně výborné ,lepší palačinky jsem nejedl, děkuju,'' pochválil jsem jí palačinky a ona se začervenala .Šel jsem pomalu k ní a dal jí ruku na tvář .
,,Rána už je lepší,'' řekl jsem a šel si umýt zuby a přesléct . Potom jsem přišel dolů.
,,Mohl by jsi mě prosím zavést domů? ''
,,Jasně že jo ,na trénink zrovna můžeš jet semnou ,ale začíná za hodinu takže bychom si měli pospíšit.''
Trénink! Úplně jsem na něho zapoměla!
Rychle jsme tedy nastoupili do auta a jeli ke mě domů .

Z POHLEDU NATALLY:

Přijeli jsme ke mě domů a já si šla hned umýt zuby ,převléct se, na monokl nanesla trochu mejkapu ,popadla věci na trénink a běžela zpět . Nastoupila jsem do auta a jeli jsme.

Omlouvám se, že je tato část krátká, napravím to:)

Football with him(CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat