4.Nehoda

1.4K 43 2
                                    

Po hodině jsem se probudila a hned jsem sebou trhla. Ježiši kolik je hodin?! Podívala jsem se na hodiny ... půl druhé...
,,Sakra!!'' zařvala jsem přes celý byt a začala panykařit . Jak jsem mohla usnout sakra! Příjdu pozdě na trénink a to se může stát jen mě!
Rychle jsem si začala balit, poté jsem šla do auta a vyjela na stadion.

Jak jsem tam přijela jsem se hned šla přesléct a rychlo se šla připojit k ostatním.
,,Nějak pozdě ne?'' zeptala se Monica. ,,Nemůžu za to, usnula jsem,'' ,,Jako obvykle,'' obě jsme se začali smát .Až mě smích přešel jsem se podívala na trénující kluky. Rozhlížela jsem se po všech až jsem se zastavila u Neymara.Chvíli jsem ho pozorovala,bavil se tam s Leem a začali oba nožičkovat. Potom se ale naše oči střetly .

Z POHLEDU NEYMARA:

Druhý den na tréninku .Vůbec si nestěžuju ,se všema si rozumím .Pořád ale přemýšlím o včerejší tragédii .Nestalo by se to ,kdybych si dával větší pozor ,ale nadruhou stranu jsem rád že se to stalo .Ta holka, kterou jsem včera srazil je zvláštní .Už z prvního pohledu je jiná než všechny holky co jsem potkal a to se mi na ní líbí .
Kdybych narazil do nějaké holky z toho dívčího týmu, hned by určitě začala ječet,pořád by se kolem mě motala a možná by dokonce omdlela . Svoje fanynky mám sice rád , ale některé z nich to přehánějí .

Když jsem přestal přemýšlet , začal jsem mezi těma holkama co tam trénovali hledat tu ,do které jsem narazil .Neviděl jsem ji .Najednou ke mě přišel Leo a navrhl, kdo nejdýl vydrží nožičkovat .No vyhrál Leo ,ale příště budu winner já.
Potom jsem se rozhlížel znova a uviděl jsem ji .Dívali jsme se přímo do očí ,i když byla na druhé straně hřiště.

Z POHLEDU NATALLY:

Dívali jsme se na sebe a v tom k nám přišel trenér ,takže se oční kontakt s Neymarem zrušil .
,,Takže dámy ,dneska trochu víc zabereme ,abychom byli v dobré formě .Jak už jistě víte, zítra nás bude čekat odveta s Real Madridem .Jestli postoupíme do finále ,budeme hrát o pohár .O pohár tu však moc nejde .Jde o vás ,abyste světu ukázaly ,že na to máte.
Já vím že na to máte a že to zvládnete ,takže můžeme začít trénovat,'' oznámil nám trenér a my hned začali.

První jsme trénovali hlavičky , poté střelby na bránu ,kličky a slalon s balónem a nakonec různé cviky .Poté 10minutová přestávka a pokračování.

Trénink skončil a všichni šli do šaten .Dneska se ty nůžky prostě naučím .Na začátek jsem si sebrala balon a začala nožičkovat.

,, Ahoj,'' řekl známý hlas zamnou a ja se leknutím prudce otočila. Ježišikriste já se lekla! Fuf ..
Chytla jsem se na hrudi a trochu jsem popadávala dech, protože jsem se docela dost lekla.
,,Promiň jestli jsem tě vylekal ale jinak by to asi nešlo,'' zasmál se Neymar.
,,V pohodě, jen jsem to nečekala.'' uchechtla jsem se.
,,Včera jsem tě tu viděl nacvičovat nůžky a vypadalo to že ti to moc nešlo a že se s tím trápíš,'' řekl .Né že by mi zastak nešli, pracuju na tom, jen mi nejde.....No dobře, neumím je.
,,Napadlo mě ,že bych ti stím pomohl ,jestli bys teda chtěla'' nabídl mi .
Já si poradím i sama, vždyť je mám už skoro zmáknuté, jen je trochu poupravit a bude to v cajku.....Lžu sama sobě.
,,Jasně ,proč ne .Něčí pomoc by mi bodla'' napadlo mě, že by mi stím mohl pomoct, alespoň se to naučím líp, když mě to bude učit profík.
,,Dobře,'' usmál se ,,býváš tu po tréninku často?'' zeptal se mě.
,,Jo, jsem tu vždy po každém tréninku.''
''Super, tak můžeme začít hned.'' mrkl na mě a šel pomalým krokem k brance .Teď? Tak dobře....Budem trénovat spolu...No spíš on bude trénovat mě.Jůj .Tak jsem šla za ním .

Začali jsme trénovat . Vysvětloval mi co jsem dělala špatně a co mám dělat .Dělala jsem vše co mi řekl .Dokonce mi ty nůžky předvedl, jak mají vypadat. Wow.
Skusila jsem to zopáknout, znova a znova a čím víckrát jsem je opakovala mi šli lépe a lépe. Jen by to chtělo větší perdu .
,,Pro dnešek to stačí ,zbytek dotrénujeme zítra,'' řekl a já kývla na souhlas .Najednou začal nožičkovat a já ho pozorovala .No je to profík. Zajímalo by mě ,jaký má rekord.

Po chvilce jsem začala nožičkovat taky , neměla jsem co dělat...Ne, nechtěla jsem před ním machrovat.
Ale to jsem vůbec neměla dělat. Nějak jsem zavadila o tašku s ostatníma balónama a začala jsem padat. A co je nejhorší? Že jsem při tom drcla do Neymara a spadla přímo na něho .Jakmile jsme dopadli na zem tak jsme se podívali do očí a byli jsme při tom tak blízko .Omg ,co mám dělat ,co mám dělát!
,,Panebože promiň ,já jsem tu tašku jaksi nepobrala ,fakt se omlouvám,'' pořád jsem se omlouvala a rychle se z něho postavila .
,,Dobrý ,neomlouvej se ,'' řekl
,,navíc jsme si teď kvit,'' ještě dodal a začal se smát ,po chvilce jsem se k němu přidala. Po asi 2 minutovém smátí jsme se sebral každý do svých šaten.

Z POHLEDU NEYMARA:

Au!! Co to sakra...Najednou jsem ležel na zemi a na mě ležela Nat. Dívali jsme se na sebe, má moc krásné modré oči, ani moc není těžká. Byla stejně zaražená jako já, takže se rychle postavila a začala se omlouvat.
,,Panebože promiň, já jsem tu tašku jaksi nepobrala, fakt se omlouvám.''
,,Dobrý, neomlouvej se a navíc jsme si teď kvit,'' zasmál jsem se a ona se ke mě přidala. Potom jsme šli už do šaten.

Velmi zvláštní holka. Nůžky už jí jdou lépe než včera, jde vidět že se hodně snaží. Zajímavé ale je, že když jsme poblíž sebe se musí něco stát. Né že bych proti tomu něco měl, máme na to takové štěstí.
Ale.....
Jsem tak blbý, že jsem se zapoměl zeptat na její jméno? No počkám na ní před stadionem....

Z POHLEDU NATALLY:

Když jsem se převlékla, tak jsem vyšla ze stadionu a viděla tam Neymara ,který když mě uviděl ,namířil si to ke mě .
,,Zapoměl jsem se tě zeptat na jméno,'' řekl s úsměvem .
,,Natally, ale prosím říkej mi Nat, je to kratší a lepší," odpověděla jsem
,,Krásné jméno, já jsem...''
,,Neymar, já vím,'' dopověděla jsem to za něho a on se usmál.
Cítila jsem, jak se červenám .Nikdo mi ještě neřekl ,že mám krásné jméno a od Neymara jsem to teda ale vůbec nečekala.
,,Tak ahoj zítra ,Nat.'' Ani nevíte ,jak pěkně vyslovil mé jméno.
,,Ahoj,'' nasedla jsem do auta a jela domů.

Dneska byl ten nejlepší den ze všech .Vážně jsem si dnešní trénink užila! Ale docela trapas bylo ,když jsem na něho spadla.Jako moc mi to nevadilo ,jeho oči jsem viděla zblízka a cítila i jeho voňavku. Zas taková tragédie to myslím nebyla. No,mám alespoň vtipný ale suprový zážitek ,no ne?

Tááákže .Touhle částí jsem to chtěla oživit a myslím ,že ta menší nehoda Nat a Neymara byla good idea:D Doufám že se část líbila ,pokusím se psávat častěji, když jsou ty prázdniny :)

Football with him(CZ)Where stories live. Discover now