20.Moje šance

849 36 7
                                    

Další důležitý zápas před námi. Někdy si říkám, kolik jich ještě bude. Ale doufám, že jich bude ještě spousta, sice mám před každým velkou trému a jsem nervózní....Ale ten pocit, když slyšíte řvát fanoušky, kteří vás během zápasu podporují a řvou vaše jméno. Je to neskutečné, jsem ráda, že hraji právě za Barcu.
Díky tati, doufám že se na mě zezhora díváš a fandíš mi.

Najednou zaznělo zapískání a zápas začal. Rozehrávali hosté a my jsme se začali hodně soustředit.

Přihrávali si tak přesně, že byli skoro u naší branky a zkoušeli na naši obranu typické kličky. Míč dostala jedna holka, která přihrála Cristianovi. Cristiano kopl do míče, který letěl sice mimo branku, ale tečl ho Dani, takže kopou roh. Bale si postavil na rohu míč a díval se, komu to nahraje. Míč letěl na Cristiana, ten dal hlavičku ale Bravo míč chytil, takže opět žádný gól.

Bravo si vyhodil před sebe míč a kopl nádherný výkop, který byl nasměrován na Monicu. Monica si míč pěkně stopla a utíkala s ním dopředu. Předváděla báječné kličky, že tak obehrála dvě protihráčky. Poté zvedla hlavu a
Přihrála mi, takže jsem měla míč já a začala jsem kličkovat. Nic jinšího odemě prostě nemůžete čekat.

Najednou naproti mě šli tři. Teď radši riskovat nebudu, ještě to podělám a budu terč, né díky.
Začala jsem někoho vyhledávat, a kopla jsem míč na nabíhajícího Neymara, který vzduchem přihrál Messimu přímo před branku. Messi si míč ani nezpracoval, kopl do něj jedním dotykem.
ÁÁ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

,,GÓÓÓÓL!!'' zařval celý stadion, začali vlát vlaječky a potom začali řvát ''Messi, Messi''. Já s Monicou a Neymarem jsme k němu přišli, plácli si sním a obejmuli jsme se.
Slyšeli jsme řvát a tleskat George, který když jsme se na něho podívali ukázal palec nahoru.
,,Skvělé! Jen tak dál!'' zařval Luis, který tleskal samozřejmě taky.
Tohle jsme si vymysleli dobře, vyšlo to.
Prostě MNNM(O.o wow).

Protihráči si postavili míč do středu hřiště a rozehráli.
Míč měla jedna holka, která si to namířila dopředu před naši bránu. Najednou nahrála Baleovi a ten dělal velmi úspěšné kličky a speedoval dopředu. Po zemi nahrál míč Cristianovi, který udělal pouhou jednu kličku.
A....gól. Sakra!

Je to 1:1. Ale ještě není nic ztraceno, nesmíme to vzdát a začít pochybovat.

Leo s Neymarem si něco na středu začali šuškat. Potom ale skončili a rozehráli.

Je 73. minuta a Real vede 2:1, gól dala jedna holka z tama, nevím, nějaká pinda (:DD).

Dostala jsem míč a začala jsem opět všemožně kličkovat a dařilo se mi. Po kličkování jsem začala rychlo speedovat k bránce a přihrála jsem Neymarovi, který si o míč volal.Ten si taky udělal své profesionální kličky a triky k tomu. Chtěl vystřelit ale obránci Realu mu to nechtěli dovolit.
Dostala tedy míč Monica. Ta se podívala na bránu a chystala se vykopnout, ale před tím ji někdo stihl zfaulovat. Zaznělo zapísknutí a všichni Madriďané začali pískat a protestovat. K ničemu jim to ale nebylo, protože je beztak penalta. Oni si potom jen povzdechli a začali potichu něco nadávat, ale trenér to asi ignoroval nebo neslyšel.

S Monicou se domlouváme, kdo kopne penaltu. Dali jsme si tedy ruku na pusu, aby nikdo neodezíral. Domluvili jsme se, že penaltu nakonec kopne ona, tak jsem od ní popošla trochu dál. Monica udělala pár kroků od míče a dívala se před sebe. To znám, nervozita, taky ji nemám ráda. Rozhodčí zapískal a Monica kopla do míče, který se odrazil od břevna a letěl přímo na mě. Moje šance.
Udělala jsem dva kroky a vyskočila jsem, abych mohla dát parádní hlavičku.
Místo míče jsem na hlavě ale ucítila velkou a štíplavou bolest, že jsem z toho spadla na zem. Ležela jsem tam nehybně a nemluvně.
Viděla jsem kolem sebe pár lidí, ale rozmazaně.
Něco na mě křičí, ale nevím co.
Bolest v mé hlavě je tak silná, že mi nedovoluje něco vnímat.
Zbystřila jsem ale jednoho člověka.
,,Nat! Nat prober se!'' křičel na mě povědomým hlasem, ale já nic. Nemohla jsem nic udělat ani se pohnout.
,,Sakra Nat! Prober se prosím!! Nat!!'' slyšela jsem jeho poslední slova.
Potom jsem se ocitla ve tmě.

Co se asi Nat stalo?:/
Toto je úplně megakrátká část, já vím, ale chtěla jsem to udělat zajímavější:D:) Nezlobte se na mě hlavně:D
Doufám že se díl líbil, zanechte hvězdičky a pěkně okomentujte:)
Děkuju:))


Football with him(CZ)Where stories live. Discover now