30.Visca el Barca!

704 27 4
                                    

Nemůžu uvěřit tomu, že už je to 30.díl :O Je to neskutečné. Prvně jsem si myslela, že tento příběh bude stát za hovno a že to nikdo číst nebude, ale je to úplně jinak, než jsem čekala:)) Jsem strašně ráda za to, že se alespoň někomu z vás příběh líbí, i když jen trochu:))) Moc vám děkujííí! Hmmm mno nebudu zbytečně zdržovat.....je tu další díl;)

DRUHÝ DEN- V ŠATNĚ (POHLED NATALLY):

,,Ten pocit, když jsi totálně v prdeli,'' řekla Monica a tvářila se nervózně. Už od rána takhle zmatkuje, ale je to srandovní.
,,Až tak jo?'' uchechtla jsem se a obula si kopačky.
,,Fuuuf, tak dneska alespoň 2 góly,'' povzdechla si a začala skákat na místě, při čemž máchala rukama. Já jsem jen pokroutila hlavou, z tašky jsem si sebrala lak na vlasy se sportovní čelenkou a přešla jsem k zrcadlu. Udělala jsem si vyšší culík, vlasy jsem si nalakovala, aby mi nelétaly po celém obličeji a nakonec jsem si dala čelenku jakož to správná fotbalistka a kdyby náhodou ten lak nepomohl. Potom jsem se nadechla, vydechla a šla za Monicou.
,,Výhra je už teď naše,'' plácla jsem si s Monicou a šli jsme z šatny.

Potom už jsme jen došli za ostatníma a začali jsme se s nimi zdravit.
,,Jste ready?'' zeptal se nás Leo a vedle něho stál usmívající se Neymar.
,,Jestli jsme připravené nakopat jim řitě, tak určitě,'' usmála se Monica tak, že povytáhla jeden koutek rtů a skřížila si ruky na hrudi.
,,Jen aby někdo nenakopal tu tvoji,'' uchechtla jsem se a stoupla jsem si za Monicu, která už byla zařazená za Danim.

,,Tak hodně štěstí,'' zašeptal někdo stojíc zamnou. Otočila jsem se a usmála se.
,,Tobě taky,'' objala jsem Neymara, otočila jsem se zpět a už jsem jen čekala, kdy to příjde. Najednou jsem viděla vedle malé děti oblečené v dresoch, které chytli všechny fotbalisty za ruce. No a mě chytila roztomilá hnědovlasá holčička, přičemž jsem se na ni usmála a potom už jsem se jen dívala před sebe.

Je to tady. Už jsme šli postupně na hřiště. Cestou nás fotili fotografové a natáčeli kameramani, kteří byli postavení vedle střídaček. Potom tam byl ještě jeden kameraman, který chodil vedle nás i s kamerou a natáčel nás zblízka. Překvapilo mě, že byl kousek oddemě a asi tak 10 sekund mířila kamera jen na mě. Ignorovala jsem to, všichni jsme se postavili vedle sebe a děti stáli před námi. Už jsme jen čekali, až hudba dohraje, až se pozdravíme se soupeřama a až zápas začne.

PRVNÍ POLOČAS, 35.MINUTA:

Zatím vedeme 1:0, díky Leovi. No nevím, jestli je to dobré nebo špatné, protože Madrid to má šanci dorovnat a potom by to mohl klidně i vyhrát. To se však nesmí stát.

Míč má Leo, který jde klidně sám. Naproti něm ale běží protihráč, který ho ne a ne pustit. Měl naplánované přihrát Monice, ale jakmile vykopl, tak se ten míč odrazil od Pepeho a byl to aut. K lajně, kde byl míč kopnutý přiběhl Dani, sebral míč do rukou a hodil ho přesně na Neymarovu nohu. Neymar šel sám, kličky se mu velmi dařili a najednou přihrál mě.

A bacha dámy a pánové, sledujte mistryni světa fotbalového. Začala jsem utíkat s balonem k bráně a jedna protihráčka se mi snaží míč sebrat. Trochu do míče kopla, ale nic jí to nepomohlo, protože jsem si ten míč sebrala zpět a utíkala jsem blíž k bráně.

Teď se mi snaží sebrat míč zase jedna a ta samá protihráčka, která do mě kopla a v tom momentě jsem sikla, ale faul to nebyl. Zkoušela jsem ji i přes tu velkou ránu do mého lítka obehrát, ale nedalo se. Přihrála jsem tedy míč zpět Neymarovi.

Neymar šel ty svoje spešl kličky, jak jinak. Udělal jednu kličku, druhou kličku.....

Najednou mu protihráč silně kopl do kolena a Neymar spadl ( A jinak ten kdo se díval na El Clásico proti Realu Madrid, tak ho tam kdosi fauloval přesně tak, že mu kopl do kolena;) Nebyla to moc pěkná podívaná:/:D).

Zaznělo písknutí, je z toho trestný kop. Au.... Protihráč se mu sice omluvil a podal mu ruku, aby mu pomohl vstát, ale Neymar ji nepříjmul. Rozhodčí postavil míč na dané místo a vedle míče se šeptem domlouval Ney s Leem, ale s rukou přiloženou k úst, no kvůli odezírání.

Najednou se Leo rozběhl a kopl do míče vší silou. Bohužel ale minul, tak se sklamaně otočli a pokroutil hlavou.

Za chvíli skončil první poločas.

DRUHÝ POLOČAS, 77.MINUTA:

Monica kličkuje, jak jen může, ale teď zrovna udělala chybu. Chtěla udělat housličky, ale nepovedlo se jí to. Míč měl tedy Madrid.

Zrovna ta holka, kvůli níž jsem kdysi dostala bezdůvodně žlutou kartu měla míč a šla na bránu. Musím uznat, kličky má pohodové.....ale k ničemu, míč jí bezproblémově sebral Gerard, který si míč pokopl před sebe a potom kopl dlouhý až na Lea. Leo si míč parádně zpracoval a hledal někoho, komu nahrát.

Nahrál Neymarovi, protože on byl v tu dobu volný. Udělal alespoň ze 3 kličky a nahrál mě. Já jsem si míč sebrala, ale nemohla jsem jít dopředu, jelikož jsem ani neměla komu přihrát a ani jsem to nemohla ukličkovat. Otočila jsem se tedy za sebe a nahrála Mascheranovi. Chvíli si míč udržel ale potom ho zase přihrál mě. Byla k němu otočená čelem, takže jsem cítila jak mě někdo blokuje za míma zádama. Je to ta odporná holka. Drcala do mých zad a mě to přestalo bavit. Prostě jsem si míč nahodila a kopla jsem do toho míče tak, že jsem ho kopla za sebe, otočila jsem se, míč jsem si spracovala a už jsem byla volná.

Už jsem byla u brány, ale pořád mě někdo blokoval. Rychle jsem se podívala jestli někdo není před bránou.....Potom jsem si našla cíl.

Do míče jsem kopla tak, že letěl vzduchem přímo na Neymara.

Neymar se rychle otočil zádama k bráně a jakmile ten míč už byl skoro u něho, tak poskočil a kopl parádní nůžky!

A BYL TO GOOOOOOOOOOL!

Fanoušci začali šílet až až, mávali vlajkama jak šibnutí a řvali jak šibnutí. Neymar běžel směrem k jednomu rohu s roztaženýma rukama, najednou se nadechl, vyskočil a máchl jednou rukou, jak to dělá vždy (doufám že víte, jak se někdy raduje, když zaskoruje:D). Potom se k nám otočil čelem a všichni jsme ho objali.

KONEC DRUHÉHO POLOČASU:

,,Jsme všichni nadšení, jakož jsou nadšení i naši fanoušci. Všichni jsme předvedli dobrý výkon a jsme z výhry nadšení. Madrid nemá být proč smutný, taky do toho dali vše co my. Jak se říká šťastní, když se vyhrává, věrní, když se prohrává(nevím jestli je to napsané dobře, ignorujte to!:DD). Každopádně jim děkuji za všechny za skvělý zápas. Visca el Barca!'' skončila jsem s rozhovorem na hřišti, když ke mě břihěhla reportérka s kamerou. Najednou mi na záda skočila Monica a všichni jsme se na hřišti začali radovat a hlavně děkovat fanouškům.

Takže kamarádíčkové......Snažila jsem se to napsat co nejlíp, protože moc zápasy nedokážu popisovat a tak:D Každopádně doufám, že se díl líbil, chtěla jsem tu přidat i video, které jsem sama vytvořila, ale bohužel nevím jak se to sem dává a jestli to vůbec i jde O.o Kdyby někdo věděl jak na to, tak prosím napište do komentů :) Komentík a hvězdička potěšíí:3:)














Football with him(CZ)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz