32. No to mě poser

738 27 4
                                    

Z POHLEDU NATALLY:

Jakmile jsem se ráno probudila, jsem se protáhla a snažila jsem se otevřít oči, jenže mi v tom bránilo sluneční záření, které mi dopadalo přímo na mě. Dala jsem si ruku před obličej, vstala jsem z postele a snažila jsem se jít zatáhnout žaluzie. Poté jsem se podívala, kolik je hodin....za 3 hodiny odjezd, to je v pohodě. Najednou jsem hlasitě zívla a myslela jsem si, že jsem tím probudila i Monicu.

Ta si jen pochrupla a otočila se na druhu stranu. No nebudu ji budit, máme přece ještě čas. Kdybych ji probudila, zabila by mě a to by byla škoda, no né snad??

Měla jsem v plánu jít do sprchy, ale uslyšela jsem za dveřma několik hlasů a smích. Proto jsem se pomalu otočila na patě a pomalu jsem kráčela ke dveřím. Už jsem se chystala že otevřu, ale do pokoje bohužel rychle vtrhnuli kluci. No konkrétně Dani, Gerard, Leo a Neymar, kdo jiný asi...

Začali tak neskutečně řvát a běhat po pokoji, až jsem si všimla že ke mě letí Neymar, který mě sebral na nevěstu a šlahl semnou na mou postel. Jako né šlahl, trochu prudce položil. Najednou všichni přistoupili k Monice a začali jí řvát do ucha a Dani ji skočil na postel.

Kdybyste viděli Monici výraz, jak se lekla, no měla pěkně vykulené oči a to nemluvím o té otevřené puse do kořán. Zaskočená jako prase se dívala postupně po každém a její obličej začal rudnou vztekem.

,,Kreténi! Hajzlové! Debilové!'' zařvala a začala po nic házet polštáře. Kluci se potom stáhli a utekli z pokoje a nebyla by to Monica, kdyby s tím nic neudělala.

,,Já vás zabiju, Magoři!'' sebrala si jeden polštář a utekla z pokoje za nimi.

,,No to mě poser,'' skřížila jsem si ruce na hrudi a se smíchem jsem kroutila hlavou. Teď bych nimi být fakt nechtěla, Monica je totiž jedním slovem zvíře.

Najednou se do pokoje vrátil Neymar s Gerardem, kteří hned dveře zavřeli a následně zamčeli. Potom se o dveře opřeli zády a začali se smát.

,,Otevřete vy hovada!'' zabouchala Monica silně na dveře, ale oni se začali smát ještě víc, než předtím.

,,Pusťe ji dovnitř, ještě by ty dveře vyrazila,'' uchechtla jsem se, oni otevřeli dveře a Monica vlétla do pokoje. Zakopla, takže spadla na hubu. Všichni jsme se začali hrozně smát.

,,Vy jste ale fakt totální idioti!'' řekla Monica a hodila po nich polštář, který měla celou dobu v ruce. Neymar s Gerardem si tam začali něco šuškat a Monica vybuchla vzteky.

,,VYPADNĚTE!!'' zařvala a oni se brali k odchodu. Já jsem ale za nimi rozběhla, spíš za Neymarem, protože si musím ujasnit to, co se včera stalo.

,,Umm Neymare,'' volala jsem na Neye, který měl namířeno do svého pokoje, ale jakmile uslyšel své jméno, se otočil a šel zpátky ke mě.

,,Copak potřebuješ?'' mile se zeptal a tak sladce se na mě usmál, omg!(v médii:))

,,No já jen...já...si potřebuju ujasnit včerejšek,a...'' nedopověděla jsem to, protože se Neymar tak trochu začal smát, nechápala jsem proč.

,,Tak s tím ti asi nepomůžu,'' uchechtl se ,,Já byl totiž včera totálně na sračky, ještě teď mě z toho bolí hlava, no a...skoro nic si ze včerejšího večera nepamatuju,'' poškrábal se na krku a ušklíbl se. 

Takže on si nic nepamatuje? No je pravda, že když je někdo hodně napitý, si na druhý den pamatuje ledacos...

,,Ale jestli myslíš to...'' řekl Neymar, jakoby mu blesklo v hlavě, ale bohužel ho přerušil Dani.

,,Tak tady seš! Dělej pojď, nebo mě to zvíře najde,'' táhl Neymara k nim do pokoje, takže jsem se nic nedozvěděla. Supr, díky Dani. Ani nevím, jestli mi chtěl něco říct ohledně včerejšku nebo něco jinšího, když říkal, že si skoro nic nepamatuje. Musím si to objasnit, protože takhle se kamarádi přece nechovají...nebo snad jo?

S povzdechnutím jsem šla zpět do pokoje, kde jsem viděla Monicu, jak si už balí věci, i když je ještě hodně času. Beze slova jsem s sebou máchla na postel a ležela jsem jako mrtvola, bezhybně.

,,Je ti něco?'' zeptala se mě Monica. Nic mi není, vůbec nic.

,,Nic, mělo by?'' zamumlala jsem, i když jsem měla obličejj zabořený v polštářu.

,,No tak mi řekni, co se děje,'' cítila jsem, jak se prohla postel, tudíž to znamenalo, že si ke mě Monica sedla a určitě čekala, až začnu povídat můj dlouhý příběh, který není ani dlouhý, ani příběh.

,,Je to všechno takové zapletené,'' zase jsem zamumlala.

,,Co je zapletené?'' vyzvýdala dál. Monica ze mě všechno vždy dostane, ať se jedná o cokoliv.

,,To, že jsem se zamilovala, ale...'' přišlo mi to divné jí to říkat, nevím proč, i když je to normální věc.

,,No tak jsi se zamilovala a včem je problém?''

,,Je to takové těžké. Já k němu něco cítím, ale nevím, jestli on cítí něco ke mě. Jsem zamilovaná už hodně dlouho,'' z lehu jsem si sedla na turka naproti Monice, která byla jakoby zaražená.

,,No a....do koho jsi se zaláskovala?'' povzdechla si a uchechtla se. Nevím, co je tu vtipné.

,,Do Neymara...'' zašeptala jsem, lehla jsem si zpět na břicho a obličej jsem opět zabořila do polštářů.

,,Co prosím? Nějak jsem nepobrala, co jsi řekla...'' ušklíbla se a dala si ruku k uchu, abych to řekla víc nahlas.

,,Do Neymara,'' řekla jsem normálním hlasem a čekala, co na to Monica odpoví. Nastalo tak trochu trapné ticho, bylo mi to divné. Že by byla zaražená. Najednou se ale začala smát. Sedla jsem si zase do turka a nechápavě jsem se na ni dívala.

,,Víš, to není pro mě žádná novinka,'' usmála se, ale mě vůbec do smátí nebylo.

,,Heleď....I přes to, že nevíš, jestli on k tobě něco cítí, což dle mě určitě něco cítí......I přesto bys za ním měla jít a říct mu to. Nesmíš být srab,'' mrkla na mě Monica a chytla mě za rameno.

,,Díky,'' pozvedla jsem jeden koutek úst do malinkého úsměvu, ale velký úsměv to nebyl.

,,A řekneš mu to?'' nadzvedla Monica obočí a sledovala mě trochu vykulenýma očima.

,,Časem, možná...'' podívala jsem se na jednu stranu a povzdechla jsem si.

,,Čím déle to budeš protahovat, tím se později dočkáš odpovědi,'' zvedla se z mojí postele Monica a balila si zbytek věcí.


Tak, konec tohoto dílu:) Byl psaný narychlo, takže v něm je určitě mnoho chyb, ale nevšímejte si toho:DD Komentík a hvězdička potěší:))








Football with him(CZ)Where stories live. Discover now