3.Nováček

1.5K 49 0
                                    

Když jsem otevřela dveře ,tak jsem vykulila oči.
,,Monico....co ty tu tak brzo ráno?'' hodila jsem po ní pohled alá 'proč jsi mě sakra vzbudila'. Monica se jen přiblble usmála.
,,No pokud já vím, tak jsme se na něčem domlouvali no ne?A mimochodem je už půl jedné,'' vyplázla na mě jazyk... Půl jedné? To jako už??
,,Fájn ,tak pojď dál . Jdu se rychle nachystat ,hned budu zpět,'' řekla jsem .Ona jen kývla a šla si sednout na gauč.Ach jo, mě se nechce, ještě bych spala...smůla no. Běžela jsem se přesléct, umyla jsem si zuby apod. Moc dlouho to netrvalo, zachvíli jsem byla hotová ,tak jsme mohli vyrazit.''
,,Spát do půl jedné není normální,'' zasmála se Monica a já ji žduchla do ramena.
Nevím proč tak dlouho spím, prostě taková jsem. Dlouho spící ,líná a opožděná.

Došli jsme na město a šli jsme do obchodu ,ve kterém jsem si kopačky koupila já. Chodili jsme z jednoho místa na druhé , protože si Monica nemohla pořád vybrat ,je dokonce vybíravější než já. Konečně se rozhodla pro růžovomodré Adidasky. Poté jsme šli do mekáče a domů .

Přišla jsem domů a začala se chystat na trénink .Nachystala jsem se a nachvíli zapla ještě telku ,ve které nic moc extra nebylo, samé kraviny. Uběhlo 15 minut a já mohla vyrazit .

Přijela jsem na stadion a namířila si to do šaten .V dáli jsem viděla Monicu ,která ke mě kráčela.
,,Jé ahoj ,dlouho jsme se neviděli ,''řekla ironicky a uchechtla se .Já jen protočila očima a šla se přesléct .Ta je vtipná až se za břicho popadám.....Ne.

Jak jsem došla na hřiště , začala jsem se s každým zdravit .Něco mě překvapilo . Byli tam kluci a byli tam všichni. Jou.
Najednou jsem tam uviděla jednoho kluka ,kterého jsem tu nikdy neviděla, zřejmě nováček .Jen škoda že mu nevidím do tváře.

Všimla jsem si také, jak jde ke mě Leo.
,,Slušná penalta,'' řekl Leo ,,a ty kličky byli vážně výborné,'' dořekl Leo a poplácal mě po rameni .
,,Díky,'' usmála jsem se ,,to bude těma novýma kopačkama ,'' uchechla jsem se a podívala se na ty kopačky. ,,Možná ,ale hlavně je to tebou .Vím že to dotáhneš ještě dál ,než jsi teď,'' řekl a já se začala usmívat jak přiblblá.
Najednou jsem nahodila jinší téma.
,,Kdo to je?'' zeptala jsem se a podívala se na dotyčného .Leo se podíval stejným směrem .
,,Jó ,to je Neymar .Je to nová posila, přestoupil k nám ze Santosu, možná ho znáš.'' Neymar... to jméno mi něco říká .....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jó....ten brazilský fotbalista .Jednou jsem ho viděla na zápase Santos vs Sao Paulo, vzpomínám si.
No neke...Neymar v Barceloně.
Už teď jsem viděla, jak nad ním holky slintají.

Messi se po chvilce ticha vrátil k ostatním a já tam pořád stála , ale rychle jsem se probudila a šla taky za ostatníma .

Zase jsme si opět zaběhali , trénovali střelby ,kličky ....prostě vše.
Po několika minutách jsme si dali krátkou přestávku a já si zašla do šatny pro pití .

,,Hej Nat! Počkej na mě!'' zařvala za mnou rychle utíkající a udýchaná jako prase Monica .
,,Nat! Ten nováček je Neymar!'' řekla mi ,když mě doběhla.
,,Vážně?Nepovídej...''
odpověděla jsem v klidu a vešla do šatny.
,,Tys to věděla? Jak jsi to věděla?'' Protočila jsem očima a podívala se na ni.,,Až když mi to řekl Leo jsem poznala kdo to je,''
,,Aha...''dodala ,já jsem si sebrala pití a vyšli jsme z šatny.

Cestou na hřiště jsme si ještě povídali ,ale najednou do mě někdo narazil.,,Hej!'' řekla jsem vyšším hlasem. Pití mi spadlo na zem ,naštěstí se nerozlélo ,měla jsem ho totiž v takové té speciální flašce (snad víte:D).
Jestli do mě zase vrazila ta barbína, já zaručuju, že jí rozbiju držku hned teď a tady!

Podívala jsem se ,do to je a v tom momentě jsem nemohla uvěřit vlastním očím a proto jsem je trochu vykulila. Překvapilo mě, že to nebyla Nora.
,,Moc se omlouvám ,neviděl jsem tě,'' omluvil se jemným hlasem a podal mi pití ,které mi spadlo na zem .Byl to totiž Neymar.
,,To nic ,to to...je v pohodě ,'' nervózně jsem se usmála , vzala jsem si od něj své pití a šla rychlým krokem na hřiště . Monica se na mě usmívala jak měsíček na hnoji .Neřešila jsem to a začala jsem trénovat .

Z POHLEDU NEYMARA:

Je to tu dobrý ,známí lidé , kámoši jako jsou Messi ,Piqué a Alves, jsem tu rád .Myslím, že si tady rychle zvyknu. Normálně jsme trénovali a já si všiml ,že mě sledují holky ,co trénovali na druhé straně hřiště ,jak se na mě usmívají a něco si šuškali. Přímo slintali a to je velmi legrační. Pousmál jsem swnad tím pousmál a dál trénoval.

Za několik minut
jsme měli krátkou přestávku, tak jsem si šel pro něco do šatny .Zajímalo by mě, jestli je některá z nich moje fanynka, no podle toho jak slintali určitě jo.
Nevím jak ,ale do někoho jsem narazil .Můj první trénink tady a hned se mi musí stát tohle.
,,Hej!'' řekla trochu vyšším hlasem. Tak tato moje fanynka nebude.
Podíval jsem se jí do obličeje a všiml si krásných modrých očí. Bych se v nich i pomalu ztratil.
,,Moc se omlouvám ,neviděl jsem tě,'' řekl jsem a podal jí flašku ,která jí spadla na zem.
,,To nic , to to... je v pohodě,'' odpověděla mi .Má úžasný hlas.Usmála a odešla.
Nevypadala moc nadšeně ,že mě uviděla .Tak chápate to , prostě když mě nějaká holka uvidí ,tak hned křičí o život nebo ze mě ani oči nespustí. Ale tahle neudělala ani jedno. Prostě se na mě jen podívala a hned šla pryč ,jakoby nic. Tohle jsem dlouho nezažil .

Z POHLEDU NATALLY:

Pořád jsem myslela na tu scénku ,která se před chvílí stala .Ty jeho zelené oči, ten hlas .Na tom stadióně ,kde jsem ho viděla hrát jsem ho moc zblízka neviděla ,ale před chvílí jsem se mu dívala do obličeje..... O čem to sakra přemýšlím. Pokroutila jsem nad tím hlavou a dále se věnovala tréninku.

Trénink skončil a všichni kráčeli do šaten .Samozřejmě opět beze mě. Začala jsem nožičkovat a snažila se natrénovat nůžky ,moc mi nejdou ...spíše vůbec...
To jsem až takový idiot ,že nezvládnu pitomé nůžky? Štve mě to.
Po 10 minutách jsem to vzdala... blbé nůžky .Podívala jsem se směrem ke vchodu a viděla jsem tam stát usmátého Neymara. Já jsem nic nedělala ,jen jsem tam stála a dívala se na něho ,jako on na mě. Po chvilce si povzdychl a šel pryč .
Aha? No asi se musel podívat na divadýlko, co jsem tu předváděla...
Už jsem se brala k odchodu , tak jsem šla do šaten , přeslékla jsem se a jela domů.

Pořád jsem ho tam viděla ,jak tam stojí a dívá se na mě .Určitě se skvěle bavil na tom , jak mi nejdou nůžky .... Za své myšlenky bych si nejradši nafackovala .Ale nechce se mi.

Dojela jsem domů a vybalila si věci z tréninku .Potom jsem si udělala večeři a šla hned spát.

******************************

Když jsem se ráno probudila , udělala jsem to co dělám každé ráno - vyčistila si zuby , převlékla se ,nasnídala se . Dnes si půjdu zaběhat ,abych se cítila fit. Proto jsem si oblékla červené tričko na ramínka ,černé kraťase a červené boty Nike na běhání . Do ruky jsem si sebrala mobil a sluchátka,s hudbou je vše lepší .

Vyšla jsem rychlým krokem z domu a dávala se pomalu do běhu .Ty nůžky se musím naučit ,prostě musím .Pořád mě to trápí ,všechno mi jde , jen nůžky ne .Jsem si myslela , že zvládnu všechno ,asi si myslím až moc.
Udělala jsem si krátkou přestávku ale potom jsem se zase dala do běhu .

Zanedlouho jsem doběhla zpět k mému domu ,konečně .Byla jsem spocená ,tak jsem si šla dát sprchu .Po sprše jsem si lehla na gauč a dívala se do stropu .Začala jsem přemýšlet o blbostech....ale najednou jsem usla...Zase.

A konečně část s Neymarem:) Vím že to nebylo nic moc , ale teprve se rozepisuju a budu se snažit ,aby některé části byli i napínavé :)

Football with him(CZ)Where stories live. Discover now