31.Párty teprve začíná!

744 32 4
                                    

,,Na naše vítezství!'' prohlásil Dani a kopl do sebe jednoho panáka, jakož to udělali všichni, krom mě. Na alkohol vůbec nemám chuť, ani moc nepiju....Dobře semtam si dám, ale jen ve vyjímkách. Nejsem nějaký ten závislák.

Právě teď jsme v baru, kde oslavujeme naše vítěžství. Všichni chlastají prasata a já se na ně dívám. Už jsme tu asi tak 2 hodiny a půl a věřte mi, nikdo krom mě není střízlivý.

,,Nat...ŠKIT! Pojď tancovat!'' chytila mě za ruku Monica a táhla mě doprostřed místnosti, kde byl parket s velkýma reprákama jako slon a mezi těma reprákama byl DJ. Nevím jaký DJ, je mi to jedno. Jakmile mě Monica dotáhla až k reprákům se dala do pohybu, no neudělala jsem nic jinšího, prostě jsem se k ní přidala.

Tancovali jsme jak nějaká divoká zvířata, poskakovali jsme na místě, hlavama jsme házeli a rukama máchali všude do stran, že bychom někomu pleštili, popřípadě někoho drcli hlavou. No a nebyli by to barceloňané, kdyby se k nám ostatní nepřidali. Všichni jsme poskakovali, řvali, prostě jsme dělali vše, co se dělá na diskotékách, pařbách či na nějaké párty.

PO UKONČENÍ PÁRTY:

,,No tak pojď už,'' povzdechla jsem si a čekala jsem, až Monica sebere ten svůj líný zadek a už půjde. Jenže ona mě jakoby ignorovala a dala si dalšího panáka.

,,Normálně jsem....ŠKIT.... toho páprdu kopla do řiti a on tam začal řvát....ŠKIT....a na kolenou mě začal prosit o milost....Hahaháá..chrr...hahá,'' začala se tam nahlas smát a chrochtat jejímu vtipu, který ovšem není pravda. Vždy takhle blábolí hlouposti když je opilá.

,,Ách jo...pojď prosímtě,'' přišla jsem kní, chytila jsem její ruku a přehodila ju přeze mě, takže o mě Monica byla jakoby podepřená.

,,Ale Natuš noták, párty teprve ZAČÍNÁ!!'' posledni slovo tak zařvala a druhou rukou ,co měla volnou máchla nahoru, jako superman když letí s natáhnutou rukou sevřenou v pěst.

Pokroutila jsem očima a snažila jsem se sní dostat z baru. Sakra to musela tolik pít? Toto je horší než pomáhat babičce přejít přes přechod. Pomalým krokem jsme došli ke schodům. Bože mě se jde tak blbě!

V půlce schodů jsem si dala pauzu, protože je to fakt fuška. Opřela jsem se zábradlí schodů a Monica byla opřená o mě.
,,Já ti věřím, můj hrdino,''řekla Monica ale já jsem si jen nad tím povzdechla.

Najednou ale její hlava spadla na moje rameno a úplně se její tělo uvolnilo, takže jsem ji držela už bez její pomoci, ani před tým mi moc nepomáhala.

Začala tiše chrápat u mojeho ucha a já jsem se snažila její hlavu dát pryč z mého ramene.
,,Monico!'' řekla jsem a snažila jsem se ji probudit.
,,Sakra Monico vzbuď se,'' řekla jsem trochu hlasitěji ale furt nic.
Ách jo, ty jsi případ. První se opiješ jak prase a teď tu usneš na schodech, opřítá o mě. O tomhle jsem vždycky snila.

,,Vidím, že to Monica trochu přehnala,'' ozval se Leo jdouc po schodech nahoru kolem nás. Nevypadá moc opile, přece jen alespoň někdo trochu střízlivý.
,,Trochu? Větší čuně to být nemůže,'' posadila jsem ji na schody, abych si i já trochu odpočinula.

,,Ukaž, pomůžu ti,'' přistoupil k Monice, chytl ji za pas a přehodil si ji přes rameno.
,,Díky,'' povzdychla jsem si.
,,Pokoj?'' zeptal se Leo.
,,Číslo 58, o dva pokoje vedle vás,'' řekla jsem a hodila jsem mu klíčky. On klíčky v pohodě chytl a šel s Monicou směr pokoj.

No asi se půjdu omluvit do toho baru, protože tam Monica dělala ze všech největší bordel. Jakmile jsem otevřela dveře od baru, tak tam ale nikdo už nebyl, ale hudba hrála pořád a bylo i rozsvíceno.

Nechtělo se mi tam čekat, až se tam někdo uráčí přít, vybodla jsem se na to a šla jsem z baru pryč.Byla jsem u dvěří a už bych chytila kliku, kdyby mě někdo prudce neotočil a neopřel by mě o zeď vedle dveří od pokoje.

Tomu dotyčnému jsem se dívala do očí a on do těch mých. Byla jsem trochu zaražená. Díval se na mě tak divně, jako nikdy jindy. Nebyl šťastný, ani naštvaný....ale tím že byl docela blízko mého obličeje, jsem cítila chlast, takže je opilý.

Najednou se ke mě začal pomalu přibližovat, až spojil naše rty. Okamžitě jsem hned začala spolupracovat, i když jsem byla pořád překvapená. Nelíbali jsme se ani pomalu ani rychle, jen středně(:DDDD). Cítila jsem dotyk jeho rukou na mém pasu, čímž si mě k němu víc přitiskl a já mu dala ruky kolem krku. Ze středního líbání se stalo rychlejší líbání.

Na mých bokoch mě začal rukama hladit a neříkám, že to nebylo příjemné. Já jsem ho zatahala za konečky vlasů a on svůj stikl na mých bokou zpevnil. Najednou skousl můj spodní ret a do líbání jsme přidali i jazyky.

Jsem pořád zaražená, že ani nevím co dělám. A to co právě teď dělám, musím skončit, i když nechci.

,,Neymare...'' trochu jsem ho od sebe odtáhla, ale on se mi zpět přilepil na rty. Potom se mi ze rtů přemístil na krk. Panebože...

,,Neymare, neměli bychom...'' zase jsem ho trochu od sebe odtáhla a on přestal. Oba dva jsme byli zadíchaní. Opřel si své čelo o to mé a díval se do mých očí.

Nastalo trapné ticho, které trvalo asi tak 20 sekund.

,,Proč to...'' chtěla jsem něco říct ale on mě přerušil.

,,Nat...já...'' nedořekl to a trochu se začal kolíbat, jako každý podopilý člověk. Proto se rukou opřel o zeď, ale pořád se na mě díval tak jako já na něho. Chytil mou tvář druhou rukou a dal mi dlouhou pusu.

,,Nat já.....já tě miluju,'' odlepil se od mých rtů a já jsem asi v tu dobu zkameněla. Cože? Ney se chytl za hlavu, zřejmě se mu teď musí točit celý svět, když je opilý. Ale vážně mi todlecto řekl?

Najednou z pokoje vylezl Leo a když nás viděl, tak tam jen tak stál. Neymar svůj pohled přemístil na Lea a odtáhl se oddemě.

,,Jé nazdár brácho!'' máchl rukou Ney a chytl Lea za rameno.

,,No ty ses teda zřídil,'' uchechtl se Leo, sebral Neymarovu ruku a přehodil ju přes jeho druhé rameno, takže byl Ney podepřítý, aby nespadl.

,,O čem to mluvíš....já jsem úplně.....v pohodě!'' řekl Neymar a Leo jen pokroutil hlavou.

,,Monica spí, ale pořád mumlala jakési kraviny. Dobrou noc,'' řekl Leo a šel pomalu s opilým Neymarem k ním do pokoje.

,,Doubrou...'' zamumlala jsem a pořád jsem stála na tom samém místě, opřítá vedle dveří o zeď.

Co to sakra....

Koneeeec dílu:) Moc dlouho mi to netrvalo napsat, nevím proč, ale jsem ráda za tento díl, který byl trošililinku neobvyklý v tomto příběhu :DD Doufám, že se díl líbíl:3 Komentíky a hvězdičky mě neskutečně potěší, děkujíí:)*-*







Football with him(CZ)Where stories live. Discover now