Bölüm 9

14.8K 742 18
                                    

Aras yaklaşmaya başlayınca, genç kız mümkünmüş gibi daha da arkaya yaslanmaya çalıştı. "Birde beni kurtaran prens olacağını söylüyordun!... Haklısın senden olsa olsa Shrek olur!" dedi Elif zaman kazanmaya çalışarak "Ne olacak, korkunç dev!"

Aras bir an duraksadı. "Ben ve korkunç dev... Aynı cümleye bile yakışmıyoruz" dedi gülerek, ardından dudakları arasında birkaç santim kalacak kadar yaklaştı.

Elif nefes almayı unutmuştu âdete, kalbi boğazında atıyordu. Bir hıçkırık döküldü dudaklarından, bu birazdan akacak gözyaşlarının habercisiydi. Hazır değildi... Buna kesinlikle hazır değildi! Kocasının nefesini yüzünde hissederken bayılacağını sandı... Gözlerini kapayıp "Hayatımı çaldın... Hayallerimi çaldın... Şimdi de..." sustu 'İlk öpücüğümü çalacaksın' diye devam etti içinden.

"Şimdi de ne?" hızla geri çekildi. Vereceği cevabı merak etmişti.

Kız üzerinde ki baskının azaldığını hissedince gözlerini açtı. "Beni öpmeye kalkıyorsun!" diye lafı değiştirdi.

Adam kaşlarını hafif çattı. "Sanki onun devamı öyle değildi!"

"Başka nasıl olabilir ki?"

Aras karısının sorusuna soruyla karşılık verdi. "Daha önce, biri seni öptü mü?" duyacağı cevaptan korkuyordu.

Elif böyle bir soru beklemiyordu. Yalan söyleyemeyecek kadar önemli bir konuydu ama doğruyu söylemekte istemiyordu. Aslında bu konuyu hemen kapatmak istiyordu. "Nasıl bir soru bu? Sana ne!" fırsatını bulduğu anda kocasının kollarından kurtuldu.

Aras sinirle kelepçeyi çekiştirdi. "Çıkar şunu artık!"

Kız adamın dediğini yapıp, bir şey söylemeden kelepçeyi çıkardı. Odadan çıkacağı sırada Aras kolundan tutup kendine çevirdi. "Cevap vermeden nereye küçük hanım?"

"Ne cevabı? Bırak kolumu!" dedi kaçarcasına.

Adam kollarıyla karısını kendine hapsetti. "Eğer cevap vermezsen, yemin ederim bu sefer kurtulamazsın! Öpücüğümü alırım!"

Elif'in kaybolan telaşı geri dönmüştü. Doğruyu söylemekten başka çaresi yoktu. Zaten yalan söylese elinden kurtulamayacağını da biliyordu. "Hayır!" dedi hızlıca

"Hayır?"

"Daha önce kimse beni öpmedi!" dedi bağırarak.

Aras üzerinden kalkan yükle karısına biraz daha sokuldu. "Desene ilk öpücüğünü benimle tadacaksın." çarpık gülümsemesiyle yaklaştı.

Kız bir anda adamın yüzüne hapşırdı. Adam gözlerini kapayıp beklemediği bu hareketin etkisinden kurtulmaya çalıştı. "Bunu yaptığına inanamıyorum!"

Elif dudağını ısırıp gülmesini engellemeye çalıştı. "Benim elimde olan bir şey değildi... Ayrıca dibime girmesen böyle olmayacaktı!"

Aras gözlerini yavaşça açtı. "Bugün olmadı ama bir gün seni öpeceğim ve bu o kadar masum olmayacak!" sırıttı.

Genç kız yutkunmak zorunda kaldı. Bu konu bile yanaklarının kızarmasına neden oluyordu. Nasıl bu kadar rahat konuşabiliyordu? ... Elinden kurtulup odadan çıktı. O sırada biriyle çarpışmıştı. Başını yavaşça kaldırdığında Zümrüt'le göz göze geldiler. "Ne oldu Zümrüt, odanın yerini mi kaybettin? Ya da benim odamda gözün var! ... Devamlı buralarda dolaşmana başka bir neden bulamıyorum!" asıl nedeni biliyordu. Gözü Odasında değil kocasındaydı.

BİRİ AŞK MI DEDİ?Where stories live. Discover now