Capitolul XIV - Reintoarcerea

10.6K 373 27
                                    

"I'm coming back for you (oh)

I'm coming back for you (oh)

I'm coming back for you (oh, ohh)

People wanna talk, what they gonna talk, Ima hear them talk

But I get used to

I leave behind, those bad times

But I wont forget, because I choose to

But looking through the eyes of this young money(?)

Maybe you would see what it feels like

But I'll be okay, at the end of the day, still got me, myself and I

No, I won't put myself down anymore

I learned my lesson, I won't hurt anymore

I gotta pick up the pieces

And I need you to see this

I want you to believe I'll make it right

I wasn't perfect and this much I know

I made mistakes, now I pay as I go

But you are the reason, I'm gonna prove and

Make it up to you"

Return To you - August

Sheila povesteste:

Simt cum inima mi-o ia la goana odata ce cuvintele lui ajung la urechile mele si ma intorc usor, abandonanad prtiera taxiului. Statea la cativa pasi de mine cu pumnii inclestati speriindu-ma un pic. Cateva lacrimi mi se preling pe obraji, insa ploaia ma ajuta sa le ascund. Sunt constienta ca dupa cate cuvinte dure mi-a spus, acel 'te iubesc' a ramas neschimbat. A rama la fel de sincer ca si prima data cand mi la spus si totusi poate fi doar o alta capcana de-a lui pentru a se razbuna. Desi, inima imi spune sa pasesc catre el corpul imi ramane impietrit in acelasi loc. Privindu-i ochii pot spune ca se simte usurat ca m-am oprit din a urca in taxi. Un milion de fiori reci ma trec cand acesta inainteaza cu pasi mari catre mine, impingandu-ma sa fac un pas in spate.

-R-Ramai acolo, spun inghitand in sec; dar acesta nu da semne de bagare in seama. Nikolay, doar ramai acolo, tip agitata, vazand mai apoi cum acesta ingheata in loc; isi lasa capul pe spate prinzandu-se de dupa gat cu ambele maini.

-Sheila, iubito te rog asculta-ma. Imi pare rau pentru ce-am spus inauntru, eram doar nervos pe idiotul ala si mi-am varsat nervii pe tine, spune privindu-ma fix in ochi.

-Nu e doar asta Nikolay, tip nervoasa. Cum ramane cu acele saptamani in care mi-ai facut viata imposibila numai prin doua vorbe, cum ramane cu alea? intreb si ma panichez mai tare cand il vad cum isi inclesteaza pumnii inghitind in sec de mai multe ori. Mai ranit Nikolay, mai ranit mai mult decat ar fi facut-o Alexander vreodata, care este un mafiot nemilos, spun simtind cum lacrimile nu inceteaza sa apara.

-Iubito, te rog asculta-ma. Stiu ca te-am ranit si am facut-o din cauza geloziei, dar nu pot trai fara tine. Sheila, iubito intoarce-te la mine, spune intinzand mana in fata.

-Ce usor iti este sa d-ai vina pe gelozie, dar cu mine cum ramane? Cum crezi ca o sa mai pot trai cu un om care in ultimile saptamani ma tratat ca pe o carpa nefolositoare, cum crezi ca voi putea sa mai dorm in acelasi pat cu tine, cand erai cat pe ce sa ma omori? Si mai presus de toate este ca tu, Nikolay Smirnov nu poti avea incredere in nimeni inafara de tine insuti. Blestem clipa in care te-am cunoscut, fiindca numai din cauza ta copilul meu nu mai traieste, din cauza ta si a lumii periculoase in care te-ai bagat, tip inspre el, vazandu-l cum se dezechilibreaza usor.

Căsătorie din prima (Volumul I) ✔Where stories live. Discover now