Capitolul XXXIII - O sa avem!

3.9K 176 20
                                    

Nikolay povesteste:

Drace! Stiu ca ceea ce tocmai fac e pura nebunie, dar ratiunea este acoperita complet de vocea inimii. Dupa ce am bajbait vreo jumatate de minut prin bezna din apartament, ma impiedic de ceva ce seamana cu o piesa de mobilier si ma trezesc injurand. Aud pasi in spatele meu - silentiosi cei drept - si la cum imi cunosc iubita, ar fi instare sa-mi de-a cu ceva in cap - asta fiind pedeapsa mea pentru ca m-am furisat ca un hot in apartament. Pasii se opresc, pe semne ca ajunsese in spatele meu si ma rasucesc brusc prinzand-o de incheieturile mainilor, facand-o sa suspine si sa scape ceea ce avea in mana. Desi, la inceput era incordata, acum mai c-o scap la felul cum mi se topeste in brate si-o cuprind mai strans.

-Ai vrut sa-mi dai in cap, iubito? soptesc euforic si o simt infiorandu-se.

-Aa.. Nu, eu...eu, doar, se balbaie, dar o intrerup, zdrobindu-i gura cu a mea nerabdator.

Gemem amandoi cand limbile ni se impleticesc si o cuprind brusc de solduri, obligand-o sa-mi inconjoare bazinul. Acum chiar as vrea sa stiu unde-i dormitorul, si abia ii aud mormaiala vaga.

-Drept in fata, stanga, prima usa.

Ajungem in sfarsit in dormitor, dupa ce m-am "impiedicat" de toti peretii si parca aici e ceva mai lumina din cauza draperiei mai deschise. Ma trantesc in pat, cu ea sub mine si am grija sa-mi tin greutatea in mana stanga, dar ma ridic brusc in genunchi, rupandu-i neglijeul rosu. Icneste de uimire, da nu mai mult decat o fac eu cand imi dau seama ca ii lipsesc amandoua parti de lenjerie, ci nu doar una cum as fi crezut de fapt.

-Oh, Dumnezeule, iubito! gem cu capul intre sanii goi si obraznici.

Ling senzual petecul de piele dintre sanii ce mi se lipesc de obraji, ranjind in coltul gurii cand spatele i se arcuieste. Urc cu sarutari si muscaruri pe unul dintre sani, cuprinzandu-i lacom sfarcul, ce se intareste sub atingerile limbii mele. Il cuprind cu dintii, dupa care il sug ca si cum ar face un nou nascut. Geme puternic, soptindu-mi numele incontinuu si trec cu dezmerdelile si la celalalt san.

***

Ma trezesc cu un zambet larg cat China si privirea imi cutreiera peste corpul dezgolit al sotiei mele. Desi, este cu totul urcata pe mine, nu-mi pot opri mainile ce mangaie nerusinate coapsele, soldurile, sira spinarii si scap un geamat cand aceasta se foieste, sanii acesteia mangaindu-mi pieptul. Isi ridica capul brusc, privindu-ma fix in ochi.

-Buna dimineata, iubito! soptesc ragusit, desi cred ca e seara, daca pun faptul ca am ajuns pe la sapte dimineata la ea. Sau buna seara, ii sarut buzele ce acum mimeaza un "O" si le musc lacom.

-Buna seara si tie, iubitule! rosteste printre sarutari si imi vine sa o leg de mine la cat de dragalasa e dupa somn. Ma duc sa fac un dus, da sa se ridice din pat, dar ii insfac incheietura stanga si o trag din nou peste mine.

-Facem un dus! rostesc cu subinteles si obrajii acesteia i-au foc.

-Nu cred ca, s-ar mai numi dus daca a-i fi si tu acolo, zambesc arogant si desi, am vrut s-o mai tachinez putin, o sarut pe buze si mimez un: "ne vedem la bucatarie", lasand-o sa plece.

Dau sa ma ridic din pat, dar mai intai fac ceea ce vroiam sa fac inca de cand am pus capul pe perna. Nu stiu de ce, dar in loc sa simt textura moale a acesteia, am simtit-o tare. Insfac perna intrigat si o scutur cu ambele maini dar tot ce cade din ea sunt fulgii de pene albe. Dau sa o pun la loc, dar ma opresc si privesc spre rama neagra ce statea intinsa pe cearceaful patului. Cu o mana o ridic de pe pat si cu cealalta dau drumul pernei. Trei persoane zambesc larg inspre mine si mai ca-mi dau lacrimile de bucurie, bucurie ce imi acapareaza inima strans. Starea mi se schimba si aproape ca pufnesc in ras cand imi aduc aminte de ce se intamplase in acea zi.

Căsătorie din prima (Volumul I) ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum