Love Teacher

7K 328 24
                                    

Hey peeps :)


Of toch iedereen die dit boek nog in hun bibliotheek heeft staan :D Ik wou eventjes melden dat ik heb besloten om 'Love Teacher' beginnen te schrijven :) Vele stemden op dat verhaal en als ik eerlijk moet zijn heb ik erg veel zin om aan het verhaal te beginnen.


Daarom zet ik hieronder de proloog :) Het verhaal zelf komt pas online einde juni of begin juli, dat weet ik nog niet zeker.. De proloog én het boek staan al online, dus dan kunnen jullie alvast het in je bibliotheek zetten. Als jullie dat willen natuurlijk... ;)


Oké, hier komt ie:


Love Teacher

PROLOOG


Onze vriendschap was er al sinds dat ik me kan herinneren. Ik kan me geen herinnering ophalen zonder Thomas. Talloze herinneringen delen we samen. Hij was er altijd voor me en is er nog altijd voor me.


Onze vriendschap klikte gewoon, vanaf het moment dat ik dat kleine jongetje van zijn rode fietsje zag vallen en ik besloot die arme stakker te gaan helpen. Nadat ik hem had opgeholpen en zijn bril terug op zijn neus had gezet, glimlachten we naar elkaar. Zijn wonderblauwe ogen starend in mijn eigen hazelkleurige ogen.


Toen zei de kleine vijfjarige ik: "Vanaf nu zijn we beste vrienden."


En dat is ook zo gebleven.


Jaren verstreken. We groeiden op. Ik werd het zelfzekere, altijd vrolijke meisje dat niet bang was om haar mond voorbij te praten. Vriendjes waren niets voor me, ze volgden elkaar op. Emo's, sporters, muziekspelers, bedriegers, arrogante jongens.


Thomas -integendeel- werd de stille jongen, die zich liever achter een boek verstopte en feestjes al helemaal verachtte. Hij was zo schattig verlegen tegen andere meisjes -naast mij natuurlijk-. Hij kon niet met meisjes omgaan en had nog steeds niet met een meisje gezoend. Je kunt je dan wel al bedenken dat hij een complete ramp is op het liefdesgebied.


We waren complete tegenpolen. Toch bleef onze vriendschap zo sterk. We besteedden zoveel tijd aan elkaar dat sommige zich de vraag stelden of dat we wel geen stel waren.


Elke keer wuifden we die vragen hysterisch lachend weg. Wij? Op elkaar vallen? Onzin.


Wel, zo dacht ik er toen over. Nu. Nu is dat een ander verhaal.


En het begon allemaal met de liefdeslessen die Thomas aan me vroeg. 'Je wordt mijn love teacher,'zei hij nog lachend. Ik lachte toen nog mee.


Maar ik had ook toen ook nooit gedacht dat ik voor mijn eigen beste vriend zou vallen.


**


Dat is de proloog. Hopelijk vonden jullie het al iets!


Amanda wordt gespeeld door Lily Collins.

Thomas wordt gespeeld door Logan Lerman.

Gif aan de bovenkant van hun twee, in de film 'Stuck in love' :)


Hehe, ik kijk er zo naar uit om dit verhaal te beginnen! (Oké, stiekem heb ik al een paar hoofdstukken, maar ik zet ze pas eind juni online.. :D)


XoXo, LoveStoryMaker-

Not perfect at All© (Aan het verbeteren)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu