EXTRA hoofdstuk. (Mijn Wattpad verhaal)

6K 255 554
                                    

Sorry voor iedereen die dacht dat het een nieuw hoofdstuk was.. Hehe, oké, serieus ik had jullie :D Dit is eerder een soort van rant :)

Nee, in dit hoofdstuk vier ik mijn één-jaar-op-Wattpad-jubileum.

YES! Iedereen klappen! :D

Dus hieronder ga ik jullie mijn verhaal vertellen van mijn één jaar op Wattpad. Ik ga ook een paar speciale mensen bedanken en op het einde is er nog een quiz (over NpaA). Degene die alle vragen juist heeft krijgt iets van mij, btw er kunnen meerdere mensen winnen. Allemaal als jullie het kunnen. Idk wat je kunt winnen, kies dat maar zelf :D

Oké, we beginnen met mijn Wattpad verhaal (nobody gives a fuck, maar toch vertel ik het :), als jullie het niet interesseert scrol dan meteen naar de quiz) :


Het begon allemaal toen ik bij een vriendin bleef slapen, zij had toen al Wattpad en legde me het concept uit. Meteen was het iets dat er uit sprong voor me, ik had nog nooit van sites gehoord waar je kon op schrijven. Die nacht besloten we heel de nacht op te blijven en terwijl zij op Wattpad zat las ik een boek.


Skip over naar een paar dagen later. Ik zat nog steeds met die Wattpad site in mijn hoofd en het idee werd steeds aanlokkender. Dus heb ik die vriendin ( @Chocoladelovester ) om de site gevraagd -omdat ik de naam natuurlijk alweer was vergeten- en heb me ingelogd. Als een idioot heb ik een naam zitten bedenken, ik had totaal geen idee hoe ik me moest noemen.

Ik wou niet mijn echte naam gebruiken noch een foto van mezelf gebruiken. Ik wou anoniem blijven.

Dus toen kwam ik op het idee, 'Als ik toch romantische verhalen wil schrijven, waarom dan niet LoveStoryMaker'.

Dat bleek al bezet dus zette ik er nog een streepje achter.

En daar was mijn naam geboren.

Mijn eerste verhaal was 'Het Liefdeskaartspel'. En het was een ramp. Mijn schrijfstijl was werkelijk verschrikkelijk. (Ik gebruikte zelfs smiley's in mijn teksten, godsamme)Ik had maar één lezer en dat was die vriendin van me. Maar dat maakte me niet uit, ik schreef omdat ik het leuk vond.

Omdat ik het leuk vond om eindelijk eens een eigen fantasiewereld te kunnen bedenken.

Ik heb ongeveer zes hoofdstukken geschreven voor 'Het Liefdeskaartspel' voordat ik op het idee kwam voor mijn tweede boek. (Ondertussen is 'Het Liefdeskaartspel' allang verwijderd hoor :) )


Mijn tweede boek was 'The Four Seasons Girl' en dat is nog steeds het boek waar ik het meest aan gewerkt heb. Of toch aan het idee. De verhaallijn was ingewikkeld en het was toen nog moeilijk voor me om al mijn ideeën op te splitsen en de ideeën rustig uit te werken. Het boek werd een beetje een chaos. Ik heb toen ook nog besloten er een vervolg op te maken 'The Four Seasons Battle' en daar had ik nog grotere plannen voor. Doordat het eerste boek een beetje rommelig was heb ik besloten allebei de verhalen van Wattpad te halen en ze te verbeteren.


Dan komen we aan bij NpaA :)

Mijn derde boek en ik was ondertussen al een beetje meer ervaren met het schrijven. Al ben ik soms ook nog ontevreden met de eerste hoofdstukken van NpaA, maar ja. Dit verhaal popte gewoon in mijn hoofd op en ik besloot om er aan te beginnen schrijven. Ik had dus totaal geen idee wat de verhaallijn doorheen het verhaal zou zijn, maar daar trok ik me niets van aan. Dit verhaal is dus gebaseerd op inspiratiemomenten en niet door een doordacht plan..

Not perfect at All© (Aan het verbeteren)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu