Aan alle proeflezers

176 13 13
                                    

Aan @x_fabie_x @xLittleTosca @RianneMCR @Malou_15 @kleinepinguin

@ReaderOfMyOwn @Cocoaatje @LoriannaWilson @iamthatgirlx @Miekeeee9 @Charlottexyoux


Een tijdje geleden hebben jullie je aangemeld als proeflezer voor mijn verhaal 'Soundtrack van mijn rocksterleven'. Ten eerste: ontzettend bedankt voor de opmerkingen/tips die er al binnen zijn. Hier heb ik echt wat aan en helpt zeker bij het verbeteren van het verhaal. Dan nu over naar de reden voor dit bericht.


Sinds kort is Lobke gestopt als proeflezer vanwege drukte. Om even een duidelijk beeld van de situatie te krijgen, wil ik vragen of jullie nog wel allemaal mee willen doen of dat er nog meer zijn die het bijvoorbeeld te druk hebben (of om andere redenen willen stoppen).


Hier wil ik nog even wat bij vermelden. Aan het begin had ik bedacht om een deadline te stellen op 7 juni. Omdat ik me zelf ook niet aan mijn eigen planning ga houden wegens privéproblemen die al mijn energie opvreten, wil ik degenen die dit nog wel zien zitten ook meer tijd geven indien jullie dit zelf willen.


Verder wil ik een soort van mijn excuses aanbieden. Ik had bedacht om veel meer tussendoor contact te hebben en alles, maar wist niet goed hoe ik dat aan moest pakken. Daar voel ik me best wel schuldig over. Hopelijk zal dit in de toekomst beter verlopen. Iemand met suggesties is altijd welkom.


Ik blijf zelf ook gewoon aan dit verhaal werken, alleen in een iets langzamer tempo dan oorspronkelijk de bedoeling was.


Conclusie:

Het is ontzettend fijn om goede proeflezers te hebben, maar ik begrijp dat jullie ook een eigen leven hebben. Zie je het om één of andere reden dus niet meer zitten om hieraan mee te doen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Mijn verhalen & ikWhere stories live. Discover now