Wattpad tag

147 12 18
                                    

Hoi allemaal!

jadglorijnkonijnxx tagde me ergens in met de opdracht om dertien vragen van haar te beantwoorden. Ik ga zelf niemand taggen, maar heb besloten wel antwoord te geven op haar vragen. Hier komen ze.

1. Wil je liever vliegen of onderwater kunnen ademen?

Onder water ademen. Dat lijkt me echt veel cooler. Dan krijg je er hopelijk wel gratis onder water kijken bij, anders is het niet eerlijk. Ik heb gesnorkeld in de Caribische zee en dat was echt fantastisch.

2. Heb je een crush?

Op een echt, levend persoon? Momenteel niet echt, denk ik. Ik heb voor eeuwig een gigantische book crush op Augustus Waters, maar in het echt is er momenteel niet echt iemand die ik een crush zou noemen.

3. Speel je Geometry dash?

Nooit van gehoord. Het klinkt als iets dat je moet helpen met wiskunde.

4. Hoe gaat het met je oma?

Helaas heb ik geen hotline met God of zo, anders had ik het hem kunnen vragen. Mijn oma's zijn helaas allebei niet meer onder ons. Misschien binnenkort maar even naar het kerkhof fietsen en aan de grafsteen vragen hoe het met oma gaat.

5. Chocolade met nootjes of chocolade met karamel?

Moet dat? Nou, doe dan maar de karamel, maar het liefst heb ik gewoon chocola waar niks in zit (aan nootjes en zo, er moeten natuurlijk wel cacaobonen en een hoop kunstmatige troep in zitten).

6. Als je in de trein zit, en voor je zit iemand met een kaal hoofd dat zo glad is dat je zijn hoofd als spiegel kunt gebruiken, wat zou jij diegene dan vragen?

Niks. Ik ben niet zo van het vreemde mensen aanspreken en al helemaal niet in het openbaar. Laat die man maar lekker kaal zijn. Misschien kan ik zijn hoofd nog gebruiken om te controleren of er geen chocola zonder nootjes in mijn mondhoeken zit.

7. Doen, durf of de waarheid?

Durf.

8. Heb je ooit gehuild door een film?

Nee. Ik sta mezelf niet toe om dat te doen. Ja, stom, ik weet het.

9. Wat vind je van piraten?

Afschaffen die handel.

10. Wat zou je nu doen als je zou zien dat iemand gepest zou worden?

Dit vind ik een heel moeilijke om te beantwoorden. Ik hoop natuurlijk dat ik zo moedig zou zijn om voor diegene op te komen, maar zoiets kun je niet van tevoren zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik niet mee zou doen. O wauw, dat klinkt helemaal niet aardig, ook al is het best aardig om iemand niet te pesten.

11. Wat zou je vroeger doen als je zag dat iemand gepest werd?

Gezien ik altijd tot de grootste losers van de klas behoorde en zo zou ik waarschijnlijk zelf het doelwit zijn geweest. Of ik zou de pester zijn geweest om mezelf voor één keer awesome te voelen. Ja, ik weet dat dat heel gemeen is, maar tieners kunnen gemeen zijn.

12. Hoe groot is je wasmand?

Wat bedoel je hier precies mee? Ik gebruik niet echt een wasmand.

13. Hou je van bacon?

Wanneer heb ik voor het laatst bacon gegeten? O ja, vandaag bij de lunch. Zegt dat genoeg?

- - -

NOG EEN TAG

Ik werd nog een keer getagd, door JustLois, en dus zet ik haar vragen hier maar gewoon bij.

Mijn verhalen & ikWhere stories live. Discover now