Kort onderzoekje & levenslessen

143 12 8
                                    

Iedere schrijver droomt ervan om ooit door een traditionele uitgeverij uitgegeven te worden, nietwaar? Ik dus ook. Alleen omdat mijn verhalen tot nu toe naar mijn mening nog niet genoeg potentie hebben voor zo'n traditionele uitgeverij, ben ik aan het bekijken wat andere opties zouden kunnen zijn. Daarom heb ik twee vragen voor jullie.

1. Stel dat ik een boek zou uitgeven via bijvoorbeeld Boekscout, denk je dan dat je het zou kopen?

2. Welk verhaal zou je graag uitgegeven zien worden?

A) 10 jongens, 1 echte liefde

B) Spaanse kikkers

C) Road trip

D) Liefde in de tent

E) Sisters in crime (+ evt. deel 2 en 3)

F) Hoe chanteer je een popster? (+ evt. het vervolg, want ja, er komt een vervolg)

Of heb je meer zoiets van: doe maar niet, meid? Ik ben gewoon benieuwd naar meningen.

Dit wil niet zeggen dat ik het ook daadwerkelijk ga doen. Ik wil alleen even onderzoeken wat mijn kansen zijn. Even puur theoretisch (omdat ik nou eenmaal van theorie en cijfertjes hou).

Belangrijke levensles die hiermee te maken heeft: probeer je leven zoveel mogelijk te vullen met de dingen die je gelukkig maken, maar daarvoor moet je soms wel het heft in eigen handen nemen. Een les die ik momenteel leer in mijn leven, gezien het vinden van een 'echte' baan wegens omstandigheden voor mij ongeveer net zo lastig is als de nieuwe John Green of Suzanne Collins of wie dan ook worden. 

Oh, en hierbij ook een shoutout aan iedereen die mijn verhalen leest. Omdat jullie degenen zijn die mij gelukkig maken. Sommige dagen zijn zwaar en dan doet het me altijd weer goed om een paar positieve reacties op verhalen te lezen. Dankjewel allemaal, jullie zijn top!

Mijn verhalen & ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu