Cover gezocht

327 18 10
                                    

Voor mijn volgende verhaal, dat pas begin februari op Wattpad zal verschijnen, ben ik nog op zoek naar een cover. Nou ben ik daar zelf een ramp mee en dus heb ik jullie hulp nodig. Wie kan mij aan een cover helpen?

Ik kan alvast verklappen dat het een serie wordt van drie delen, waarvan de eerste twee al helemaal af zijn. Deel drie moet ik nog schrijven. Eigenlijk moet ik dus drie covers hebben. Het zou leuk zijn als ze een beetje in dezelfde stijl zijn, maar ik neem er al genoegen mee als ze hetzelfde lettertype bevatten.

Hieronder vertel ik iets over de verhalen en wat ik zoek.

Deel 1: Sisters in crime (ook de titel van de serie)
Op haar zeventiende verjaardag wordt Lee Donovan door haar ouders ingewijd bij de geheime dienst. Dit loopt echter niet helemaal volgens plan als haar twee zusjes dit ontdekken. Met z'n drieën krijgen ze van het hoofd van de geheime dienst hun eerste opdracht om te bewijzen dat ze geschikt zijn voor het vak. Ze moeten bewijsmateriaal verzamelen tegen twee verdachten die mogelijk de burgemeester proberen te vermoorden. Maar dan loopt alles uit de hand en moeten ze de missie afmaken met gevaar voor eigen leven.

Wat ik bijvoorbeeld zou willen:
- een blond meisje met een zonnebril, liefst tegen een muur aan geleund
- vluchtende mensen (bijv. dat je voeten ziet wegrennen, er zit namelijk een achtervolging in het verhaal)
- iets met post zou ook mogelijk zijn. Er is namelijk een postpakketje dat een cruciale rol speelt in het verhaal

Deel 2: Sisters in crime 2 – SpionnenSpelen
Voor deze cover wil ik iets met zo'n poppetje met een schietschijf erop waar politieagenten in films altijd op oefenen.

Over het laatste deel kan ik helaas nog niks zeggen om de simpele reden dat het nog geschreven moet worden en ik zelf ook nog geen idee heb hoe dat zal heten.

Ben jij iemand die mooie covers kan maken en zou je dit willen doen? Laat het me dan weten. Hopelijk is er iemand die hier iets mee kan en zo niet dan zal ik mijn best doen om wat meer informatie te geven e.d.

---

En aan degenen die geen covers maken heb ik ook nog een vraag: wat zouden jullie hier graag nog voor extra’s willen zien? Een interview met mij bijvoorbeeld? Of iets totaal anders? Ik sta open voor alle suggesties. Mocht je ideetjes hebben, laat het dan gerust weten.

Mijn verhalen & ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu