Twee jaar verhalen

154 14 2
                                    


Komende zondag is het twee jaar geleden dat ik mijn eerste hoofdstuk op deze site plaatste. Ik was doodnerveus voor wat mensen van '10 jongens, 1 echte liefde' zouden vinden. Dat lijkt echt alweer een eeuwigheid geleden. Er is zoveel gebeurd in die twee jaar.

Als ik naar dat eerste hoofdstuk kijk, kan ik zien dat mijn schrijfstijl zich de afgelopen twee jaar nog meer ontwikkeld heeft. Dat is fijn, want het geeft een heerlijk gevoel om te zien dat iets waar je zoveel tijd in steekt ook vorderingen maakt. Nu zijn we alweer een hoop verhalen verder en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen.

Sterker nog, ik heb nog zoveel verhalen om te vertellen. Komende zondag zal ik dan ook, om mijn jubileum te vieren, het eerste hoofdstuk plaatsen van 'Soundtrack van mijn rocksterleven'. Inderdaad, het verhaal waar ik begin dit jaar proeflezers voor zocht. Toen dacht ik dat ik het misschien wel naar een uitgever zou kunnen sturen, maar als ik het nu teruglees schaam ik me echt voor die gedachte. Er zit zeker potentie in, maar er kan ook nog heel veel aan geschaafd worden. En dat wil ik samen met jullie doen. Daarna kijk ik wel of het dan wel goed genoeg is voor een uitgever.

Door Wattpad ben ik veranderd van iemand die alsmaar droomde tot iemand die haar dromen uit laat komen. Ik kwam hier als een super onzeker persoon en dat ben ik niet meer. Bedankt daarvoor.

Dankzij deze site heb ik al vele mooie momenten mogen meemaken. Ontdekken dat CSIHaler uit dezelfde plaats komt als ik, bijvoorbeeld. Of het overweldigende succes van 'Liefde in de tent', een verhaal dat zomaar ontstond tijdens een autoritje van mijn oma naar huis. Of de eerste keer nummer 1 bereiken in de categorie tienerfictie.

En er gaan nog veel meer mooie momenten volgen komend jaar. Het afronden van mijn eerste serie (SIC). Het self-pubben van HCJEP (en nee, hierover zijn nog geen details bekend, dat laat ik jullie z.s.m. weten). Een meeting met een paar mensen van deze site waar ik heel erg naar uitkijk.

Bedankt voor alles. Ik kijk uit naar nog veel meer jaren met jullie.


Mijn verhalen & ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu