Uitdaging

121 14 5
                                    

Oké, Kisses_Calypso daagde me uit om drie dingen op te noemen die ik lelijk vind aan mezelf en drie dingen die ik mooi vind. Hebben jullie enig idee hoe moeilijk dat is? Vooral dat laatste bedoel ik dan. Anyway, dit is mijn poging.

Eerst de lelijke dingen:

1. Mijn haar. Serieus, het is afschuwelijk. Als ik het achter mijn oren stop dan zie ik eruit alsof ik mentaal niet helemaal honderd procent ben. Niet dat daar wat mis mee is of zo, maar het is gewoon niet mooi.

2. Mijn buik. De laatste jaren ben ik een aantal kilo aangekomen, waardoor een vetrol zich nu wanhopig vastklampt aan mijn lichaam en niet van plan is los te laten. Echt, ik leef helemaal niet zo ongezond en beweeg sinds dit jaar meer, maar echt dun zal ik nooit worden en soms vind ik dat irritant. Niet dat ik dik ben trouwens. Ik heb gewoon geen geld om een hele nieuwe garderobe te kopen, dus mijn kleren moeten blijven passen.

3. Mijn voeten. Ze zijn groot en dat is eigenlijk het enige wat ik erover wil zeggen. De rest is privé.

En nu de niet zo lelijke:

1. Mijn huid wordt praktisch nooit ontsierd door van die sexy rode muggenbulten, want muggen vinden mij gewoon niet lekker. Echt niet. Mijn record is twee in één zomer of zo. Behalve dan toen ik op Curaçao was, toen had ik er meer, maar zelfs die stelden niks voor.

2. Ik zie er altijd goed uit in de spiegel op onze badkamer. Dat is ook de enige plek trouwens. Ik denk dat ik maar op de badkamer blijf wonen.

3. Het hoort misschien niet echt bij mijn lichaam, maar ik ben heel trots op de ring die ik draag. Die heb ik altijd om en daarom kan ik het wel tot mijn uiterlijk rekenen. Deze ring is gemaakt van de sieraden van mijn oma. Al haar kleindochters hebben er na haar overlijden een gekregen.

Nou, dat ging best makkelijk. Ik ga niemand nomineren, want dat vind ik stom. En trouwens, nomineren hoort bij een awardshow en niet bij mensen.


Mijn verhalen & ikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu