3.Bölüm

730 83 3
                                    



Sedef'le kol kola partiden içeri girdik. Parti temasının , Adem ve Havva konsepti olduğunu anlamam fazla sürmedi.Zira her yerde yapay ağaçlar ve kırmızı elmalar asılıydı. Etrafı süzerken okulda sevmediğim neredeyse tüm insanların burada olduğunu görüp,sıkıntıyla ofladım.

Sedef'e dönüp söylenmeye başlayacakken birine kur yaptığını fark edip, gözlerimi baktığı yöne çevirdim.Erkek arkadaşı Can hevesle bize el sallıyordu.Kabul etmem gerekirse bugüne kadar en uzun süren ilişkisiydi ve bu beni mutlu ediyordu.Sayesinde tanıştığım yüzlerce erkek arkadaşı arasından kanımın ısındığı tek kişi Can olmuştu.Bende gülümseyerek ona karşılık verdim.

O esnada birinin gözlerini üzerimde hissedip,yanına baktığımda gülümsemem solmaya başladı. O buradaydı. Kadir Beyzade. Gerçekten çok yakışıklı olduğunu kabul etmek zorundayım. Tamamen siyahlar içindeydi ve kumral saçlarını karıştırmıştı. Alaycı gülüşüyle kıvrılan dudaklarına gözlerimi kaydırdım.Ardından ona aynı şekilde karşılık verebileceğim fikrine kapıldım ve kafamı dikleştirerek onlara doğru ilerleyen ve beni dürten arkadaşıma döndüm.

"Beni hemen cimcikle! Kadir sana yiyecekmiş gibi bakıyor!" dedi şaşırarak.
Söylediklerine sinirlensem de hala beni izlemekte olan Kadir'e meydan okumaya kararlıydım ve sanki Sedef komik bir şey söylemiş gibi bir kahkaha attım.Sedef anlamayarak suratıma aptal aptal bakarken neyse ki Can araya girdi ve beni kurtarmış oldu.İkisi uzun uzun öpüşürken bende etrafa bakmaya başladım.Ardından birinin koluma dokunduğunu hissederek o yöne döndüğümde hayatımda gördüğüm en derin gözlerin içine bakarken buldum kendimi.

"Partime hoş geldin Külkedisi" dedi alaylı tavrını sürdürerek. Sinirden kızarmamak için yoğun bir çaba harcadım ama başarılı olduğum konusunda şüpheliydim.
"Hımm demek bu senin partin. Hoş bulduk.Ayrıca benim bir ismim var ve seninle bana lakap takabileceğin kadar samimi olmadığımızı da hatırlatırım" dedim üzerime hiç yakışmayan ukala bir tavırla.Söylediklerim onu güldürmüş ve eğlendirmişe benziyordu.Kulağıma eğilerek fısıldamaya başladığında , nefesinin ılıklığı içimi gıdıklamaya başlamıştı.
"Ahh, merak etme külkedisi.Oldukça samimi olacağımızın garantisini verebilirim.Alışsan iyi edersin" dedi.

Bu kendini ne sanıyordu be ? Gerçekten sinirlenmiştim. Beni etrafında gezen kızlardan biri sanıyorsa fena halde yanılıyordu.

"Peşinde gezen çok kız olduğunu biliyorum ama ben asla onlardan biri olmayacağım,bunu aklına soksan iyi edersin.Ayrıca bana külkedisi demekten vazgeçmezsen hoş şeyler olmayacak !"dedim tıslayarak. Gerçekten tıslamıştım. Ama bu tavrım onun gözlerinde garip bir ışıltıya sebep oldu.
"Hey sakin ol Güzelim ! Seni sinirlendirmek istememiştim ama özel hayatımı yakından takip etmen söylediklerinle ne kadar da tezat değil mi " dedi. Aptal herif. Cevap vermek için ağzımı açmışken vazgeçtim. Daha fazla onun oyunlarına gelmeyecektim.

Ona arkamı dönüp varlığımı daha şimdiden unutan arkadaşıma sitemli gözlerle bakmaya başladığımda,telaşla yanıma geldi. Kolumdan tutup bir locaya doğru beni sürüklemeye başladı.Can ve Kadir arkamızdan geliyordu.

İkisinin çocukluktan beri arkadaş olduğunu öğrendiğimde şaşırdım. Birbirlerine hiç benzemiyorlardı. Can iyi bir çocuktu , Kadir gibi üstünden kötülük akan bir ukala değildi.Gönülsüzce oturdum.Kadir de yanıma oturdu.İnanamayarak gözlerimi devirdim. Bizimle oturmasının sebebi neydi ki ? Partide tüm gözlerini ona dikmiş ve gecenin sonunda yatağına girmeyi planlayan sürtük kızlardan birinin yanına gitseydi ya. İstem dışı dönüp ona baktım ama o bahsettiğim kızlara hiç bakmıyordu. O alaycı gülüşüyle gözleri yine bendeydi.Kaşlarımı çatmakla yetindim ve Can'ın bardağıma doldurduğu cin toniğe gönülsüzce baktım.

Yasak ElmaWhere stories live. Discover now