DUYURUUUU

345 18 16
                                    


Öncelikle hepinize merhaba

Yasak elmayı yazmaya başlayalı dört ay oldu. Ve bu zaman diliminde son bölüm hariç hiç geç bölüm yazmadım. Kimseyi bekletmek istemediğim için, kendimden çok defa fedakarlık ettiğimden emin olabilirsiniz. Yasak Elma benim için gerçekten çok özel bir iş. Evet iş olarak görüyorum çünkü benden bir şeyler bekleyen insanlar var. Ve ben kendimi bu beklentileri karşılamakla yükümlü hissediyorum.

23 yasındayim,yoğun şekilde çalışıyorum ve askere gitmek üzere olan bir nişanlım var.yalnızca bir kaç ay sonra düğünüm ve yapmam gereken hazırlıklarım var. Tüm bu yoğunluk içerisinde yinede yazmaya calısıyorum. ama icime sinmeyen bir bölümü nasıl sizinle paylaşabilirim ki ?

Yalnızca anlayıs ve destek bekliyorum sizden,çok mu sey istiyorum bilmiyorum.

Wattpad'de benimde okudugum ve takip ettiğim cok fazla kitap var. Kimisini begeniyorum ve severek okuyorum,kimisini rica ettikleri için. Ukalalık olarak algılarmısınız bilmem ama emeğimin karşılığını almadıgımı hissediyorum. Bu his o kadar yogunlastıki son günlerde,yazmayı bırakmam gerektiğini düşünmeye başladım.Biliyorum bana kızacaksınız ama inanın başarısız oldugumu düşünmeye basladım. Ben başarısızlıktan hoşlanan biri değilim.Okunma sayımın azlıgı bu sekilde oldugu müddetce de, böyle hissedeceğimi biliyorum.

Henüz tam karar vermedim ama yinede bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.


Sevgiler,

Simge




Yasak ElmaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin