İlk Hüzün

352 33 20
                                    

Merhaba ! Aslında yeni bölümü bugün yayınlamayacaktım ama 1K olduğumuzu görünce,dayanamadım,yetiştirdim :)

Hepinize destekleriniz,yorumlarınız ve oylarınız için çok teşekkür ediyorum.Beni ne kadar mutlu ettiğinizi anlatmam mümkün değil.Emeklerimin karşılığını,başka şekilde aldığımı hissedemezdim..

Umarım sizlere layık olan ve beğenerek okuduğunuz bir bölüm olur.Lütfen beni mutluluktan havalara uçuran yorum ve oylarınızı eksik etmeyinnnn :)

Sevgilerle...

NOT:Bölüm şarkısı "Her sevda,bir veda". Okurken dinlemeniz,yazarınızdan tavsiyeeee :)

Hoşçakalın..


Hepsi birden üzerime yürümeye başladığın da gözlerimi sım sıkı yumdum.

O anda hayatımın son dakikalarını geçirmekte olduğumu düşünüyordum. İçimi bir korku kapladı. Keske son kez Kadir'i görebilseydim diye düşündüm.

Beni tutan adam, diğerlerine yükses sesle bağırdı.

"Çekilin lan, ilk önce ben !"

Cümlesi karşısında yutkundum. Bana ne yapacaklardı ? Keşke hemen öldürselerdi diye geçirdim içimden.

Beni tutan elleri, tamamen kucağına kaldırdığında, çığlık attım. Ellerinden biriyle ağzımı kapattığında, beni yere indirdi. Popomu avuçlamaya başladığında, çaresizce tepinmeye başladım. Gözyaşlarım, yüzümü sırılsıklam etmişti.

"Rahat dur, orospu !" Diye kükredi. Onu dinlemedim. Gücümün son zerresine kadar mücadele edecektim.

Beni yere fırlatıp attığında, yanağım sızlamaya başladı. Sürünerek uzaklaşmaya çalıştığımda, bacaklarımdan geri çekti. Feryat etmeye devam ettim.

O esnada bizden biraz geride kalan diğer pisliklerden biri acı içinde bağırınca, karşımda kemerini çözmekle meşgul olan herif, o yöne dönme gafletinde bulundu.

"Ne oluyor lan ?" Diye bağırdığında, yerden zorlukla ayağa kalktım. Koşmak istiyordum ama yerde sürülmemden olacak ki, yaralanan bacaklarım buna müsade etmiyordu.

O sırada onu gördüm. Atakan'ı. Sırtına atlayan adama savurduğu yumrukla kolayca ondan kurtulmuştu. Diğer iki adamsa, görebildiğim kadarıyla var güçleriyle kaçıyorlardı. Derin bir nefes aldım. Hayal görüyor olabileceğimden endişe etsem de, acıyan dizlerim yüzümü ekşitecek kadar gerçek şekilde sızlıyorlardı.

Elinde tuttuğu çakısıyla, bize doğru yürümeye başladı. Az önce kendine çok güvenen hayvansa, o özgüvenden oldukça yoksun gözüküyordu şimdi.

"Bırak.O.Kızı!" Diye tek tek konuştu. O kadar sakindi ki, bu tavrı beni bile korkutmuştu.

Adam homurdanarak,

"Sana ne lan ? Bak işine!" Dedi. Tavrı karşısında, mavi gözleri koyulaşan Atakan'sa, kafasını yana eğip kahkaha atmaya başladı.

Onun bu hali, adamı korkutmuştu. Tedirgin bir şekilde,

"Ne gülüyorsun lan ? " diye sormasıyla, Atakan ona bir hamle yaptı. Adam geri kaçayım derken, sırt üstü geriye düşmüştü.

Onun yere düşmesinden faydalanmak isteyerek, yüzüne bir tekme attım.

"Seni pis orospu çocuğu !" Diye bağırdım.

Atakan, küfürümü duyunca etkilenmiş gibi bir ıslık öttürerek, yerden kalkmaya çalışan adama eğilip, elinde ki çakıyı boğazına dayadı.

Yasak ElmaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin