İlk Tango

336 22 10
                                    


Selam !

Medya: Nilüfer- Seni beklerim öptüğün yerde

Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Keyifli okumalar..
Simge

Piste vardığımız da, Kadir'in baş hareketiyle orkestranın susup, başımı döndüren bir melodinin kulaklarımı okşaması bir oldu. O an bunu önceden planladığını fark ederek, ona gülümsedim. Pistte dans eden insanlar, yavaşça kenara çekilirken, biz pistin tam ortasında duruyorduk.

Elini bana uzattığında, beklemeden elindeki boşluğu küçük elimle doldurdum. Diğer elini belime koyarak beni kendini çektiğinde, birden beni yere kaydırarak şaşırttı. Benimle tango yapıyordu. Tango öğrenmişti !

Hiç beklemeden hareketlerine ayak uydurduğum da, çalan şarkının imasını fark ettim.

Seni beklerim öptüğün yerde

Belki bir akşam dönersin diye

Belki dönersin eski günlere

Dayanamadım yazdım ben sana

Dargınlık bitsin cevap yazsana

Beraber olalım ömür boyunca

Dağlara şimdi akşam çöktü

Çiçekler boynunu büktü

Hepsi sensiz öksüzdü

Kuşlar yuvaya döndü

Senin şehrine yolcular vardı

Şafakta gemiler hep demir alır

Seven sahilde hep yalnız kalır

Kıskanırım seni o yolculardan belki seversin birini diye

Mektubumu sen sen oku bana

Dağlara şimdi akşam çöktü

çiçekler boynunu büktü

Hepsi sensiz öksüzdü kuşlar yuvaya döndü

Seni beklerken duydum annemden

Saklarmış veda mektubunu benden

Evlenmişsin şimdi bir esmerle

Bacaklarımız birbirine dolanıyor,nefeslerimiz birbirine karışıyordu.Ona bu kadar yakın olmak, içten içe nefesimi kesiyor,yaşadığımız her kötü anı unutmama sebep oluyordu. Gözlerini gözlerimden bir an olsun ayırmazken,son notayla, beni belimden tutup,aşağı indirdiğinde,başını göğsüme yaslamıştı. Müziğin son bulup,etrafımızda ki çığlık ve alkışlarla,beni yavaşça kaldırdığın da,neredeyse ağlamak üzere olduğumu fark ettim.

Etrafıma yapmacık bir gülüş attıktan hemen sonra neredeyse koşarak uzaklaştım.Kendimi bayanlar tuvaletine attığımda,kimsenin olmadığını görerek,şükrettim.

Ayna da kendime baktım.Yaşlar gözlerimden süzülürken,geri de siyah izler bırakıyorlardı.Umurumda değildi.Nasıl göründüğüm şuan düşüneceğim en son şeydi. Onu aylar sonra karşımda görmek,ardından pürüzsüz dudaklarının eşsiz tadını tekrar almak ve bana son bir dans için adeta yalvarışı.. Buraya kadardı. Buna daha fazla dayanamayacağımı biliyordum. O kadar da güçlü değildim.Kahretsin,o benim sevdiğim adamdı. Bana yaşattığı her şeye rağmen, biraz olsun azalmayan bir sevgi besliyordum ona karşı.Nasıl uzak durabilirdim ki ?

Yasak ElmaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin