4.Bölüm

629 83 6
                                    


Yüzüme vuran güneş ışıklarıyla gözlerimi isteksizce araladım.Başım inanılmaz ağrıyordu. Etrafıma göz gezdirince telaşla doğruldum.Neredeydim ben ? Burası benim odam değildi ! Yattığım yatağa baktım.Bembeyaz çarşaflar içinde,çift kişilik bir yatakta yatıyordum. Korku içinde etrafı incelemeye başladım.Ayağa kalktığımda üzerimde yalnızca bir erkek t-shirtü olduğunu fark ettim.Neyse ki kısa boyumdan dolayı elbise gibi olmuştu.

Dün geceyi anımsamaya çalıştım.Tek hatırladığım tuvalette deli gibi kustuğumdu. O kadar. Tedirgin bir şekilde odadan çıktım.Yavaşça ilerledim.Salon olduğunu tahmin ettiğim yere girdiğim de onu gördüm.

Koltukta yatıyor ve düzenli aralıklarla nefes alıp veriyordu. Saçları karışmış,bir ayağını koltuğun üstüne atmış,üzerinde ince bir battaniyeyle yatıyordu. Üzerinde tişört yoktu ve belirgin karın kasları , her nefes alışında daha da belirginleşiyordu. Düşündüğüm şeyden dolayı kızardım. Diğer yandan İçim rahatlamıştı. Demek ki beraber uyumamıştık. Biraz daha düşününce gecenin ilerleyen saatlerinde Kadir'le nasıl dans ettiğimi hatırlayınca utançla doldum.İçki bana ne yapmıştı ?Onun önüne geçip kalçalarımı nasıl sallayıp,kışkırttığım aklıma gelince dehşet içinde elimi ağzıma kapattım.O kız ben olamazdım.

Tüm itirazlarına karşılık onu elinden tutup zorla piste çıkarmıştım.Sonra elini belime götürüp,önünde kalçalarımı sallarken,insanlar etrafımıza toplanmış,beğeni dolu çığlıklarla tezahürat yapıyorlardı.Bu beni daha da cesaretlendirmişti.Ayrıca Kadir'de inadı bırakıp bana eşlik etmeye başlamıştı. Bir müddet böyle devam ettikten sonra,ona doğru dönmüşve ellerimi boynuna dolayıp,dans etmeye devam etmiştim.Gözlerinde ki arzu dolu pırıltıdan haz duymuş,bedenimi ona daha çok yaslamıştım.

Utanarak iç geçirdim.Hatırladıklarım bundan ibaretti.Aniden içimi bir korku kapladı.Ben geceyi onun evinde geçirmiştim. Ve eve nasıl geldiğimizi,onunla evde neler yaptığımızı hatırlamıyordum.O uyanmadan gitmeli ve Sedef'i bulmalıydım.Tam arkamı dönerken bana seslendi.

"Günaydın.." Yavaşça ona döndüm.Çok tatlı görünüyordu. Ve seksi. İçten bir şekilde gülümsedi,bende isteksizce gülümseyerek "Şey,günaydın." dedim.

Gerçekten tedirgin görünüyor olmalıydım ki yattığı yerden doğrulup yanıma geldi ve beni kollarımdan kendine çekti.Dokunuşu karşısında irkildim ve panikle doldum.

"Kadir bak ben.. Yani gerçekten.. Dün gece ne oldu ? Yani sen ve ben şey" diye geveledim.

Yüzümdeki ifade onu güldürmüştü."Ne yani sen bizim seks yapıp yapmadığımızı mı soruyorsun" dedi eğlenerek.

Rahatlığı karşısında şaşırarak,toparlanmaya çalıştım."Yapmadığımızı biliyorum.Sonuçta yapsaydık aynı yatakta olurduk değil mi?" diye sordum umutla.

Gerçekten çok aptal göründüğümü tahmin edebiliyordum.

Gülerek kafasını salladı "Aslında pekte yapmadığımızdan emin gibi gözükmüyorsun.Şuan da üstünde benim t-shirtüm ile gerçekten çok masum ve tatlısın.O yüzden sana işkence etmeyeceğim. Aramızda hiç bir şey olmadı.Yani ben sandığın gibi sarhoş kızlardan yararlanan bir adam değilim"dedi.

Yüzüm kızararak gülümsedim.Masum ve tatlı ? Sanırım bayılmak üzereydim.Tekrar üstüme baktığımda panikle sordum,
"Sedef nerede ? Yani demek istediğim ben sadece seninle nasıl dans ettiğimizi ve" doğru kelimeyi bulmak için bir süre bekledim "tuvalette istifra edişim dışında pek bir şey hatırlamıyorum" dedim başımı öne eğerek.

"Gerçekten bilmek ister misin" dedi yaramaz bir ifadeyle.Adi herif. Resmen benimle oyun oynuyordu.Cevap vermemi beklemeden "Peki,sana kısa bir özet geçeceğim. Ayrıntılara girmeden ki bunları hatırlıyor olmanı tercih ederdim" derken mutfağa doğru ilerlemeye başlamıştı.Elim mahkum peşinden gittim.Bir yandan ikimiz için kahve hazırlıyordu."Benimle dans ettin. Ki belirtmeden edemeyeceğim,ciddi anlamda iyi dans ediyorsun,yani kesinlikle gördüklerimin en iyisiydin" dedi tatmin olmuş gözlerle.

Yasak ElmaWhere stories live. Discover now