UNUTTUR O ZAMAN

582 37 17
                                    


Merhaba,Yasak Elma severlerrr :)

Uzun ve yoğun işlerimin arasında sonunda yeni bölümü tamamlamayı becerebildim.İnanın sizi bekletiyor olmaktan nefret ediyorum. Ama hepimizin buranın dışında,devam etmek durumunda olduğumuz hayatlarımız var ve bazen bir takım olaylar,bölümüme engel olabiliyor.Sizden sürekli anlayış istediğimin farkındayım.Bu nedenle bu defa böyle bir beklenti içine de girmeyeceğim. Dökün içinizi,rahatlayın canlarım :) 

Çok uzun yazamadım ama inanın elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. 

Ve sürekli karar değiştirip duran,dengesiz yazarınız bir karar değişikliği daha almış bulunmaktadır !! 

Hepinizi seviyorum biliyorsunuz. Sizlerin olumlu ve ya olumsuz her bir yorumunuz,eleştiriniz benim için,özellikle de devam edebilmem için gerçekten çok önemli.

Ama ne yazık ki bir türlü, arzuladığım kadar çok vote ve yorum göremiyorum sayfamda.

Gerçekten ama gerçekten bu defa sağlam bir desteğe ihtiyacım var..

Beni yalnız bırakmayacaksınız değil mi ?

Kadir ve Devrim aşkı adına ? Hı ? :)

Haydiiiiiii göreyim sizi...

Son olarak, yakında bir hikaye daha başlayabilir.... 

Şimdilik ipucu yok..


Sevgiler,

Simge




"Unuttur o zaman.."

Sözlerim karşısın da, Atakan geri çekilerek gözlerime şaşkın bir şekilde bakmaya başladığın da, ben çoktan söylediklerime pişman olmuştum bile. Her zaman olduğu gibi, kendimi bir karmaşanın içine sokmayı becermiştim.

"Bu ne demek oluyor ?" derken, mavi gözlerin de,çoktan mutluluk parıltıları ışıldamaya başlamıştı. Cevap vermeden önce bir süre düşünmem gerektiğinden,gözlerimi kucağımda birleştirdiğim ellerime çevirdim. Bunu yapabilir miydim ? Bu kadar yaralıyken ve hala deliler gibi Kadir'i severken, Atakan ile sevgili olabilir miydim ? Atakan ve ben.. Kulağa çok yanlış geliyordu.

Çenemden tutup, beni gözlerine bakmaya zorladığın da,yutkundum.

"Seni seviyorum." dediğin de,gözlerimin dolmasına engel olamadım. Beni köşeye sıkıştırmaya devam ediyordu. Belki de,en başında çekip gitmeliydim diye düşünürken,

"Devrim ? Cevap vermeyecek misin ?" diye sordu.

"B-ben.. Ne diyeceğimi bilmiyorum Atakan.Özür dilerim." dediğim de,gülümsedi.

"Özür dileme. Biliyorum çok ani oldu ama ben seni o adi heriflerin elinden kurtardığım geceden beri seviyorum. İmkansız olduğunu bile bile seni sevmekten hiç vazgeçmedim." dedi.Cevap vermemeyi tercih ettiğim de, konuşmaya devam etti.

"Söyle bana Devrim, kalbinin seni dinleyeceğini bilsen, O'nu sevmeyi mi tercih ederdin yoksa beni mi ?" diye sorduğun da,bu defa hiç beklemeden cevap verdim.

"Seni."

Bu doğruydu. Kadir o kadar çok canımı yakmıştı ki,aslında teknik olarak hala onu seviyor oluşum bile başlı başına bir saçmalıktı ama ne yazık ki kalbim bana engel oluyordu.Değil ondan nefret etmek,sevmekten bile vazgeçemiyordum.

Yasak ElmaWhere stories live. Discover now