İlk Gidiş

331 23 22
                                    


Hepinize merhaba ! :)

Yeni bölümü yetiştirebildiğim için gerçekten çok rahatladım. Yoğun ve zor bir haftaydı fakat buna değdi. En sevdiğim bölümlerden biri olmaya aday olan yeni bölüm karşınızdaaa !

Lütfen ve lütfen yorum ve vote eksik etmeyin..

Bölüm şarkısı medyada, mutlaka dinleyin !

Sevgiler,
Simge

Sen bu kağıt parçasını okuduğunda, muhtemelen ben gitmiş olacağım. Sadece bedenen değil, "senden" tamamiyle gitmiş olacağım. Çok hata yaptım, seni çok incittim biliyorum. Zaten hayatım da bugüne kadar doğru olan hiç bir şey yapmadım ben. Seni tanıyana kadar. Seni sevmek, hayatımda ki tek doğruydu. Sen muhteşemdin. Güneşimdin. Sana ne zaman baksam, gözlerimi kamaştırıyordun. Saçların tıpkı gün batımı gibi Devrim.. Kahve ve kızılın her tonunu barındırıyorlar. Yüzünde ki çillerin, öyle telaşlı savrulmuşlar ki, hayran olmamak elde değil. Ya gözlerin ? Gözlerin de öyle bir kayboldum ki, kendimi bulmam mümkün değil. Bulmakta istemiyorum ya, neyse. Sen benim hayatımda ki tek doğruyken, ben yanlışlarımla, tek doğrumu da kaybettim. Seni kaybettim ve hiç şaşırmadım biliyor musun ? Sen zaten bana hep çok fazlaydın. Ben sadece seni değil, seninle birlikte geleceğimi, hayallerimi, mutluluğumu, doğacak çocuklarımı ve huzurlu bir ölümü de kaybettim. Artık benim için ne bu şehrin ne de yarınların bir anlamı yok. Sana kırgın olduğum tek nokta ne biliyor musun ? Beni bir kez olsun dinlemedin. Evet çok hata yaptım, hak etmediğin çok şey yaşattım sana ama seni asla aldatmadım ! Asla ! Sen bana böylesine karışmışken, ben böylesine sen olmuşken, tenim bir başka teni nasıl kabul eder ? Aklım, kalbim ve tüm hücrelerim sen diye sayıklarken, bir başkasına dokunmam mümkün değil külkedisi..
Sanırım çok uzattım ama içimdeki her şeyi bilmen gerektiğini düşündüm. Umarım yırtmadan önce, tüm bunları okumuşsundur.
Çünkü bu sana bir veda Devrim..
Biliyorum, bu çok garip bir veda olacak, sen bu kadar benimleyken ama bazı vedalar zorunludur değil mi ?
Sırf senin iyiliğin için çıkıyorum hayatından, umarım hak ettiğin mutluluğu bulabilirsin.
Seninle aynı şehirde nefes almamak çok canımı acıtacak biliyorum ama tüm bunlar benim eserim.
Gözlerinde gördüğüm acı benim eserim ve bununla gurur duymuyorum. Kaçmıyorum da. Sadece gidiyorum işte..
Yalnızca, şunu bilmeni isterim.
Seni tüm kalbimle seviyorum..
Sonsuza kadar bebeğim, sonsuza kadar seni seveceğim..

K. Beyzade

Tam iki aydır her gece okuduğum satırları, bir kez daha göz yaşlarımla ıslatmıştım. İki aydır ondan tek bir haber almamıştım. Ona ulaşmaya defalarca çabalasamda,attığım her adım,olumsuz sonuçlanıyordu.Yalnızca Amerika'da olduğunu biliyordum, o kadar. Bunu da Can'dan zor bela öğrenebilmiştim. Kadir gittiğinden beri benimle konuşmuyordu. Yüzüme bağırarak söyledikleri aklıma gelince, iyice sıkıntı dolmuştu içim.

"Ben senin yüzünden en yakın arkadaşımı kaybettim! Her şey senin suçun !"

Kendime sardığım kollarımla hıçkırdım. Haklıydı, benim suçumdu. Kadir benim yüzümden gitmişti. Onu bir kez olsun dinleseydim, belki şuan bedenimi saran onun kolları olacaktı. Ama ben kafamın dikine gidip, ona açıklama yapma şansı vermemiştim. Hatta Kadir'i, Ece'yi tatmin etmekle itham eden Atakan'a bile bir kez olsun, bunu nereden bildiğini sormamıştım. Ta ki bu mektup elime geçene kadar.. Atakan ile yaptığımız konuşmayı anımsadım.

"Sen Kadir'e, Ece'yi tatmin ettiğini söyledin. Bunu nereden biliyorsun ?

Beklenmedik sorum karşısında afallamıştı. Gecenin köründe onu ayağıma çağırmıştım üstelik. Bir merhabayı hak ediyordu elbette ama o anda bunu düşünemeyecek kadar berbat haldeydim.

Yasak ElmaWhere stories live. Discover now