10 - my heart is beating the same

5K 431 781
                                    


"

H-harry!" Harry'nin hareketleri hızlanırken, yatak başlığının duvara çarpma sesiyle Louis'nin iniltileri odada yankılanıyordu. Harry'nin kalçasısını Louis'nin içine itişinde saçları sallanıyordu.

"Lanet o-lsun! Louis kendini kasma!" dedi Harry ve Louis'nin ereksiyonuna uzanan elini alıp başının iki yanına koyup devam etti. "Bu bana zevk.. sana acıdan başka bir şey vermez."

Hareketlerini daha çok hızlandırıp altında uzanan bedeni nefessiz bırakmaya başlamıştı.

"Gel-leceğim." Harry, içine gömülüp dudaklarını boynuna gömdüğünde, söyledi ve Louis elini tutan kemikli eli sıkmaya başladı.

"Louis!"

"Louisssss!"

"Hey, Louis!"

Bir anda tüm bunların hayal olduğunu kanıtlayan, Harry'nin karşıdaki yatakta duran bedenini farketmesiyle kendine geldi. Kendini toparlamaya çalışırken az önce düşündüğü şeylerin utancını yaşıyordu.

Şu an yaptığı ahlaksız teklife, sinirlenmesi gerekiyordu. Harry'nin gülme seslerini duymasıyla ona döndü.

"Louis...Aman tanrım sertleştin mi?" Harry söylediği anda pantalonuna baktı.

Kahretsin!

Hemen ayağa kalkıp pantalonunu düzeltmeye başladı. Harry'nin gülüşü arsız bir sırıtmaya dönünce bir şey olacağı belliydi.

"Bir lafımla..." Harry Louis'yi süzmeye başladı. "...erekte olduğuna inanamıyorum."

Harry'nin böyle bir şeyi teklif etmesine mi? Yoksa kendisinin o anları düşünüp sertleşmessine bir şey deseydi..

Şaşkınlıktan bir şey diyemiyordu ki. Kaçacak bir yer arıyordu. Çünkü utanmıştı. En son odadan çıkmak aklına geldiğinde, adımlarını kapıya yöneltti.

"Hey, hey nereye Louis?" Harry Louis'nin açtığı kapıyı kapatırken söyledi.

"Dalga geçmen bittiyse gidecektim." Harry'e bakmamak için başımı yere eğmişdi.

Harry'nin ince parmaklarını bileğinde hissedince ona baktı. Louis'yi yatağına doğru sürüklemeye başlayıp ayak ucu kısmına oturmasını sağladıktan sonra bacaklarını ayırdı.

"H-harry ne yapıyorsun?" Louis kekeleyerek ayağa kalkmaya çalıştı. Harry elleriyle Louis'nin kalkmasını engelleyip, yatağa uzanmasını sağladı.

"Şşş sakin ol. Sana hem işini..." Elini Louis'nin pantalon düğmesine atıp açmaya başladı. "...hem de nasıl zevk alınacağını göstereceğim."

Louis'nin eli ayağı tutmazken kendine neler olduğunu kestiremiyordu. Bacakları yataktan sarkmış bir şekilde yatıyordu ve Harry boxerından ereksiyonunu sıkınca inlememek için dudağını ıssırdı. Harry elini boxerın içinden sokup sertleşmiş organını dışarı çıkattı.

Ellerini aşağı yukarı hareket ettirmeye başlayınca, Louis nefessiz kalmaya başlamıştı. Uzun olan ince parmaklarını belirginleşen damarlarda yavaşca gezdiriyordu.

Göğsü hızla inip kalkıyordu Louis'nin.

Harry bir süre sonra gözlerine bakarak penisinin ucunu ağzına aldığı anda derin bir nefes alıp ellerini onu durdurmak için uzatacakken, Harry'nin uyarı tarzında ki bakışıyla ellerini çarsafa doladı. Yeşil gözlü olan başını yavaşca emerek dilini etrafında gezdiriyordu. Sağ elinin parmakları penisinin aşağı kısmında belirli belirsiz dokunuşlar bırakıyordu.

dark sailWhere stories live. Discover now