Συμπάθειες

3.5K 164 13
                                    

Μετα απο αυτο πηγα σπιτι. Η μερα περασε γρηγορα οπως και ολες οι αλλες. Οι γονεις μου ηρθαν εφυγαν χωρις να το καταλαβω και τωρα πια το συνηθησα. Με την Αθανασιου δεν εχει γινει κατι. Δεν μιλαμε και αν το κανουμε ειναι συνηθως για το μαθημα. Δεν εχουμε βρεθει μονες ποτε και οσο και να προσπαθω να την ξεχασω τοσο πιο πολυ κολλαω.



Αυριο γραφαμε διαγωνισμα στο μαθημα της για αυτο ολη μερα διαβαζα. Ηθελα να της γραψω καλα. Βεβαια πηγαινα και φροντηστηριο.



Ηρθε η ωρα να μπουμε στην ταξη για το διαγωνισμα.



"καθηστε ολοι στις θεσεις σας και βαλτε ολα τα πραγματα σας κατω απο το θρανιο." την ακουσαμε να λεει και ετσι καναμε.



Ακουγα τα τακουνια της να χτυπανε ολο και πιο δυνατα κατι που εδωσε να καταλαβω οτι ερχοταν προς το μερος μου να μου δωσει την κολλα.



"καλη επιτυχια" μου ψιθυρισε ή πρεπει να παρακουσα. Της χαμογελασα.



Ηταν δυσκολα τα θεματα αλλα νομιζω εγραψα πολυ καλα.





Αθανασιου pov ( ναιι!)



Οι μερες περναγαν γρηγορα και δεν γινοταν κατι. Εκτος βεβαια απο τους τσακωμους που ειχα με τους γονεις μου. Εμενα μονη αλλα οταν την τελευταια φορα που τους επισκεφτικα ειχα εναν ασχημο μεγαλο τσακωμο. Ειδικα με την μανα μου γιατι δεν μπορει να αποδεχτει την σεξουαλικοτητα μου και με εχει βαλει με το ζορι να βγαινω με καποιον. Για χρονια με εκανε να πιστευω πως ειμαι μπαισεξουαλ αλλα ειμαι λεσβια και το ξερω καλα, το εχω αποδεχτει γιατι αυτη ειμαι. Το καταλαβα με την Αθηνα, ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα αυτο το κοριτσι εχει κατι το ελκιστικο. Ξερω πως ειμαι αυστηρη στο σχολειο, ακομα και μαζι της απλα το παρελθον με εκανε ετσι. (δεν σας λεω ακομα μουαχα).



Οταν τελειωσε η ωρα της Αθηνας πηγα στο γραφειο των καθηγητων και καθησα στην θεση μου.



"πως βλεπεις το σχολειο μας;" ρωτησε η Γαρδελη. Φυσικος και αυτη, πολυ καλη γυναικα, ηδη εχω πιασει φιλιες μαζι της. Μεγαλη γυρω στα 50.



"πολυ καλα. Οι μαθητες ειναι πολυ καλοι. Ηδη εχω δεθει μαζι τους"



"χαιρομαι που το ακουω." μου χαμογελασε και αρχισε να μιλα με αλλη καθηγητρια. Καποια στιγμη αρχισαν ολοι οι καθηγητες να μιλανε για εναν μαθητη, μαλλον μαθητρια.



"ναι η Αθηνα ειναι πολυ καλο κοριτσι. Παντα οταν χρειαζεται ενας μαθητης να κανει κατι για εμενα βαζω αυτην. Ειναι συνεπης, γλυκεια, ωριμη και της αρεσει να βοηθαει." ειπε ενας καθηγητης.



"ναι ναι ειναι" ειπε ενας αλλος



"ειναι πραγματι τοσο καλη κοπελα;" ρωτησα μπαινοντας και εγω στην συζητηση.



"ναι. Για αυτο αν θες βοηθεια απο καποιον μαθητη. Πες το σε αυτην. Σε εχει συμπαθησει κιολας, μου το ειπε" ειπε μια αλλη καθηγητρια.



What?



Με εχει ηδη συμπαθησει; μα εγω δεν της εχω φερθει καθολου καλα. Μεχρι και την προηγουμενη φορα που εκλαιγα και ηταν τοσο γλυκεια της μιλησα ασχημα και αποτομα.



"στο εχει πει;" την ρωτησα



"ναι. Με βοηθουσε στον υπολογιστη μια μερα εδω στο γραφειο και την ρωτησα πως τα παει γενικα με καθηγητες και διαβασματα και μου ειπε πως ολα πανε μια χαρα και εχει κιολας συμπαθησει την καινουργια καθηγητρια. Δηλαδη εσενα"



Χαμογελασα σαν χαζη χωρις να το καταλαβω.



Μετα συνεχισαν να μιλανε για αλλα θεματα στα οποια δεν εδωσα σημασια γιατι ειχα αλλου το μυαλο μου. Σε αυτο που ειπε η Τσιριγωτη. Με συμπαθει. Κανεις δεν το κανει γιατι ειμαι αυστηρη και συνηθως σκυλα αλλα οταν το κανει το κανει για τον κωλο μου, το στηθος μου και επειδη ειμαι ομορφη... Για αυτους.



Πηγα σπιτι και αφου εφαγα ειδα λιγη τηλεοραση και καθησα να διορθωσω τα γραπτα με μια κουπα καφε το απογευμα.



Διορθωνα



Διορθωνα



Μεχρι που ενα γραπτο μου κεντρισε την περιεργεια. Ηταν το δικο της, με τα ωραια γραμματα της.



Χαρηκα και αρχισα να το διορθωνω. Βασικα τι να διορθωσω; σχεδον ολα ηταν σωστα. Παρατηρησα ομως μια σημειωση στο κατω μερος του γραπτου.



<<ελπιζω να τα πηγα καλα. Εκανα οτι καλυτερο μπορουσα! ;) >>



Και το εκανε. Εγραψα με το κοκκινο στυλο μου ενα 18 στο πανω μερος. Χαμογελασα. Ειχε παρει το μεγαλυτερο βαθμο μεσα στην ταξη.


Μετα απο ωρες πηγα για υπνο κουρασμενη. Βασικα δεν ειχα κανει κατι ιδιαιτερο και δεν ηξερα γιατι ενιωθα αυτη την κουραση. Ο θπνος με πηρε σκεπτομενη την Αθηνα. Γαμωτο ξερω πως δεν ειναι σωστο. Ειναι μαθητρια μου.


~~~

Χειι! Λοιπον πρωτη ποβ της Αθανασιου. Πως τα ειδατε τα πραγματα; ξερω πωε δεν ειναι μεγαλο παρτ αλλα δεν ειχα και πολυ εμπνευση. Σας υποσχομαι οτι το αλλο θα ειναι μεγαλο με αρκετες εξελιξεις. Ειμαι πολυ χαρουμενη που διαβαζετε τις ιστοριες μου, αληθεια. Αφηστε μου σχολια με τις αποψεις σας.



Φιλακια xxx

Αγαπητή κ. Αθανασίου...Where stories live. Discover now