ταινία!

4K 168 16
                                    

Αθηνας pov



Ημουν αρκετα αγχομενη και ενθουσιασμενη που θα πηγαινα σπιτι της και θα ειμασταν μονες. Αφου μου ειπε που ειναι το σπιτι της πηγα σπιτι. Πηγα φροντηστηριο, διαβασα και οταν κοιταξα το κινητο μου ειδα οτι ηταν ηδη 5. Εκανα μπανιο και οταν βγηκα, με την πετσετα αρχισα να ψαχνω τι θα φορεσω. Ηθελα κατι σεξι... Ηθελα να ημουν σεξι. Διαλεξα ενα τζιν με πολλα σκισηματα, μια μπλουζα αρκετα κοντη για να φαινεται ο αφαλος μου και εκανα τα μαλλια μου μια αλοογουρα. Εβαλα τα γκρι βανς μου, μια ζακετα, αρψμα πηρα τα πραγματα μου και εφυγα. Δεν πηρα κρανος γιατι δεν ηθελα να χαλασω τα μαλλια μου. Οχι οτι δεν θα χαλαγαν απο την μηχανη αλλα τελος παντων. Πριν ξεκινησω κοιταξα ξανα το χαρτακι με την διευθυνση. Χαμογελασα και ξεκινησα. Δεν ηταν πολυ μακρια. Οταν εφτασα παρκαρα την μηχανη και κατευθυνθηκα προς την πορτα. Πριν χτυπησω εφτιαξα λιγο τα μαλλια μου και τα ρουχα μου. Η καρδια μου ηταν ετοιμη τα βγει απο το στηθος μου τοσο γρηγορα και δυνατα που χτυπαγε. Χτυπησα. Ακουστηκαν βηματα απο μεσα να ερχονται ολο και πιο κοντα μεχρι που ανοιξε η πορτα. Χαμογελασα.



"χαιρετε" ειπα αστεια. Ε τι να πω;



"γειαα! Ελα περνα μεσα" μου απαντησε και τα ασπρα ολοισια δοντια της εκαναν την εμφανιση τους μεσα απο τα κατακοκκινα χειλη της.



"ευχαριστω" μπηκα μεσα και εριξα για ματια στον χωρο. Ηταν τελειο. Μοντερνο, γεματο με επιπλα και οχι αδειο. Πως της φτανουν τα χρηματα για να το σηντηρει;



"το σπιτι σας ειναι τελειο" μιλησα πρωτη



" ευχαριστω. Λοιπον παμε να κατσουμε στον υπολογιστη και να αρχισουμε σιγα σιγα. Θες κατι να φας ή να πιεις;"



"οχι ευχαριστω ειμαι ενταξει"



Ειδα στην τραπεζαρια ενα λαπτοπ.



"καθησε εσυ εκει γιατι εσυ θα γραφεις"



Χωρις να πω κατι εκατσα και εκατσε διπλα μου. Μπορουσα να μυρισω το τελειο αρωμα της. Η καρδια μου δεν ειχε σταματησει να χτυπα γρηγορα και δυνατα. Τοσο δυνατα που νομιζα πως την ακουγα.



"ολη την ωρα θα εισαι τοσο αγχομενη;" με ρωτησε και γυρισα να την κοιταξω εκπληκτη χωρις να ξερω τι να απαντησω. Μου χαμογελουσε και ηξερα οτι το εκανε για να με πειραξει και να μου διξει οτι το ειχε καταλαβει.



"εμ...εε. Οχι δεν ειμαι αγχομενη"ειπα ψεμματα



Σηκωσε το χερι της και με τα δυο της πρωτα δαχτυλα επιασε το λαιμο μου. Στην αρχη δεν καταλαβα γιατι αλλα οταν επιασε την ακρη του λαιμου μου ηξερα οτι ηθελε να δει τους παλμους μου.



"ναι το βλεπω"



Το επαιξα ανηξερη και την κοιταξα με απορημενο βλεμμα.



"οι παλμοι σου ειναι λες και ετρεχες για μια ωρα. Τοσο γρηγοροι. Και ξερεις ποτε εκτος απο τοτε ειναι γρηγοροι; οταν εχεις αγχος"



Επαιζε μαζι μου. Εβλεπα στα χειλη της ενα διαβολικο και ταυτοχρονα προκλητικο χαμογελο. Οπως και ο τονος της φωνης της.



Αποφασισα να παιξω και εγω



"και τι αν ειμαι κυρια Αθανασιου;" την ρωτησα προσπαθωντας να κανω την φωνη μου οσο πιο σεξι γινεται. Οπως και το βλεμμα μου.



Αμεσως αναστατωθηκε λιγο



"εμ τιποτα απλα δεν χρειαζεται να εχεις. Εξω απο το σχολειο η σχεση μαθητη-καθηγητη δεν ισχυει πολυ. Μπορεις να με φωναζεις Ελενα και να μου μιλας και στον ενικο. Δεν ειμαι και τοσο μεγαλη. Εξω απο το σχολειο ομως"



Ακουσα καλα; μου ειπε να την φωναζω Ελενα; και στον ενικο; δεν το σχολιαζω. Θα τα πω με τον εαυτο μου και θα πανηγυρισουμε μαζι σπιτι.



Μετα απο αυτο ξεκινησαμε την δουλεια που ειχαμε. Χωρις να το καταλαβω ειχε παει ηδη 8. Ειχαμε κανει αστεια και τα περναγα πολυ ωραια. Δεν ηθελα να φυγω. Αλλα επρεπε γιατι μπορει να ηθελε να ερθει το αγορι της. Αχ θεε μου κανε να μην εχει. Προσευχομουν απο μεσα μου. Θα του σπασω τα μουτρα.



"νομιζω πως ειναι ωρα να πηγαινω. Ειναι αργα και ισως εχετε κατι να κανετε ή να ξεκουρα-" δεν προλαβα να ολοκληρωσω



"οχι δεν εχω κατι να κανω. Θες να κατσουμε να δουμε μια ταινια και να φαμε κατι;"



Ηθελα να ουρλιαξω αλλα οχι Αθηνα! Οταν πας σπιτι μονη σου.



"δεν θελω να γινομαι βαρος"



"δεν εισαι βαρος Αθηνα"



"ενταξει τοτε"



Καθησα στον καναπε.



"πιτσα ή πιτες;"



Αω αυτα ειναι τα αγαπημενα μου... Νιωθω μια συνδεση!



"δεν εχω προβλημα μου αρεσουν και τα δυο" χαμογελασα



"οκ ας παρουμε πιτσα"



Παραγγειλε και ηρθε μπροστα μου στην τηλεοραση για να βρει ταινια. Εσκιψε να βαλει μια και... Oh gosh επιτηδες το κανει; τι κωλο εχει; σορρυ κιολας αλλα δεν μπορω να κρατηθω! Μαζεψα τα σαλακια μου σαν κανενα αγορι λιγουρι και προσπαθησα να μην κοιταζω εκει. Γυρισε και καθησε διπλα μου περνωντας και το τηλεκοντρολ μαζι της.



"θα κατσεις ακομα πιο μακρια;" με ρωτησε γελωντας

Αγαπητή κ. Αθανασίου...Where stories live. Discover now