37: Etki Alanı

935 131 12
                                    

Ross soğuk vadide bir o yana bir bu yana giderken kafasında bin türlü şey taşıyordu. Tek suçlu Vanya değildi bunun bedelini bir tek o ödememeliydi. Wiz de gitmişti başka bölgeye kendisi de...

Suçluluk hissiyle dört döndü tepelerin üzerinde. Ne yapacağına karar veremezse çıldıracaktı şimdi. Andrew'in yüzünden aşkını kaybedecekti!

Ellerini saçlarına daldırdı ve sinirle çekiştirdi. Neden bulamamıştı sanki Vanya'yı o cadı üssünden önce ha neden! Sürekli kendine bunu soruyor ve çıldıracak gibi oluyordu.

Sonunda yutkundu ve Bernard'a atladı. Son sürat cadı hastanesine giderken onu gören cadılar şaşkınlıkla bakıyordu. O kadar hızlı kullanıyordu ki süpürgenin üzerine kim olduğunu bile anlamamışlardı.

Ross hastanenin önünde ani bir şekilde durdu ve süpürge sabitleyiciye süpürgesini sabitledikten sonra koşar adımlarla danışmaya vardı.

"Sue Kristie hangi odada!" Dedi hiddetle. Danışmada duran kız defteri önüne açtı ve yavaş gözlerle numarayı aradı. "Acele etsene!" Diye kıza çıkışan Ross üzerine, kız hemen numarayı buldu ve söyledi.

Ross hızlı adımlarla siyah koridorda ilerlerken üzerine 5 yazan odanın önünde durdu ve sesleri duydu. "HAYIR GREG BUNA İZİN VERME!"

Bu Cadı Sue'nin sesiydi. Ross alt dudağını ısırdı pişmanlıkla. Kendini sorumlu tutuyordu her şeyden. Eğer Vanya'yı kendine aşık etmeyi başarsaydı bunlar olmayacaktı.

"Greg nerde?" Diye telaşla hastaneye dalan kadın Cadı Mary'ydi. Ross onu görünce bir şeyler anımsadı. Belki de bu olayda ki tek suçlu Cadı Mary'ydi. Eğer Vanya'nın normal bir cadı olmasına izin verseydi Vanya dünyadan nefret ederdi.

Mary Ross'u görünce hemen yanına gitti. İkisinin de gözlerinde ki şey panik ve korkuydu. Her an Vanya'ya bir şey olabilirdi ve Cadı Mary pişmanlığı daha fazla hissediyordu.

Vanya'nın haberini cadı televizyonundan almıştı. Vanya'nın alevler içinde dehşet saçan bakışlarını hatırladıkça kahroluyordu. Bir süre Ross ile bakıştılar ardından Mary kapının kulpunu tuttu kararsız hareketlerle.

İkisi de odaya girdiğinde Cadı Sue'yu ayakta dikilirken buldular. Cadı Mary ve Ross'u gören Cadı Sue şaşkınca onlara baktı. Çok geçmeden Mary'yle birbirlerine sarıldılar. Ağlayamıyor olmaları acı çekmedikleri anlamına gelmiyordu.

Greg Ross'u odadan çıkardı ve beraberce bahçe diye adlandırdıkları siyah otlarla bezenmiş küçük alana çıktılar. Zaten karanlık olan hava burayı daha da karartmıştı.

"İyi misiniz efendim?" Diyen Ross oldukça çaresizdi. Greg bir kolunu Ross'un omzuna attı ve "Kızım için bir şey yapar mısın Cadı Adam Ross?" Dedi soğukkanlı bir şekilde.

Ross tereddütlü bir şekilde kafasını sallayınca Greg kolunu çekti ve Ross'un kahverengi gözlerine baktı. "Vanya'yı oradan çıkar." Derken sesi oldukça ciddiydi. Ross ne sanıyordu Kristie ailesi öylece olanı kabullenecek miydi?

Ross gözlerini açmış Greg'in koyu yeşillerine bakarken dudaklarını araladı. "Nasıl..." dedi sessizce. Etrafta kimse yoktu ama yine de kısık çıkmıştı sesi.

"Yarın mahkemede sende geleceksin Kristie'lerden biri olarak..." dediğinde Ross kaşlarını çattı. Evet hastaneye onları ikna etmek için gelmişti ama Kristie'lerden biri olarak derken neyi kast ettiğini anlamamıştı.

"Kristie.." derken anlamadığını belli etti. "Vanya'nın erkek arkadaşı olarak yani... Bilirsin.." dedi Greg burnundan soluyarak. Şu an için ne yapması gerekiyorsa yapmaya hazırdı. Sonra Ross'un kafasına dank etti.

Vanya Kristie (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin