15. fejezet

13.9K 611 18
                                    

Köszönöm a díjakat, amiket kaptam :) Tényleg nem hiszem el, hogy ennyire tetszik, amit írok, de úgy látszik nem uncsi :)
Én most nem jelölök meg senkit, mert 90%-ban angolul olvasok. A végén fogok írni 10 dolgot magamról és válaszolok a kérdésekre is. De először is az új fejezet :)

- Chris, azonnal menj ki!- kiabáltam neki a függöny mögül.

- Miért? Úgyis voltunk már hasonló szituációban, szóval felesleges hisztizned- mondta.

Hallottam, ahogy megengedi a csapot.

- Én nem hisztizek és jobb lesz, ha most azonnal eltűnsz a fürdőszobából!

- Mert, ha nem, mi lesz? Kijönni nem tudsz onnan, szóval maradj nyugton- a függönyre csapott egyet, ezzel megijesztve engem.
Mérgemben kinéztem a függöny mögül és szúrósan néztem rá. Épp a fogát mosta. Csak egy póló és egy boxer volt rajta. Fantasztikus. Még jobban megnehezíti a helyzetet.
- Mi bajod van?

- Nekem semmi- vonta meg a vállát. - Te problémázol azon, hogy a fürdőszobában vagyok- mondta és a fogkeféjével rám mutatott.

- Igen, mert tudod vannak olyan dolgok, amit az emberek egyedül szeretnek csinálni!

- Én nem szeretek egyedül zuhanyozni- kacsintott rám a tükörben.

- Én igen, úgyhogy még bírj ki öt percet!- mutattam az ajtóra.

Befejezte a fogmosást, majd megtörölte az arcát és hozzám fordult.

- Nem kell szégyenlősködnöd- mosolygott rám nagyképűen. - Láttam én már nőt meztelenül.

- Kímélj meg a részletektől és menj ki!

A mosdónak támaszkodott és karba fonta a kezét.

- És, ha nem?- még mindig ott volt az az idegesítő vigyor a képén.

- Akkor...- próbáltam valami jó indokot felhozni, de semmi nem jutott az eszembe.

- Akkor?- kérdezett vissza.

- Csak menj ki!- sóhajtottam türelmetlenül.

Odajött és megfogta a zuhanyfüggönyt. Én egyre inkább magam köré csavartam és könyörögve néztem rá, hogy ne csináljon semmi ostobaságot.

- Tudom, hogy most se azért kapkodod a levegőt, mert a barátodra gondolsz, hanem miattam. Elképzeled, ahogy a zuhany alatt csókolózunk és simogatjuk egymást. Nem tudom miért harcolsz ellenem, de el fogsz bukni- suttogta, és közben mélyen a szemembe nézett.

Ah azok a szemek. El tudnék veszni bennük. Mintha egy édes csokoládé tengerben úsznék.

A varázs megtört, mert megfordult és kiment a fürdőszobából. Én csak néztem utána. Igaza volt. Mikor Matt-tel voltam, akkor is ő járt a fejemben. Nem tudok koncentrálni, ha a közelemben van. Vele sokkal jobb lenne minden. Minden nap mellette ébrednék, vele aludnék el. A teste az én testemre tapadna miközben... oké, ezt abba kell hagynom! Nem gondolhatok Chrisre. Nekem barátom van. Matt. Őrá kellene koncentrálnom és nem erre a nagyképű, de mégis észveszejtően szexi fiúra.

Befejeztem a zuhanyzást és a törülközőmért nyúltam, azonban az nem volt a helyén. Körülnéztem a helyiségben, de sehol sem találtam. Még a szennyeskosarat is megnéztem, de abban se volt.

Két lehetőségem maradt. Vagy megkockáztatom, hogy visszamegyek a szobámba vizesen és pucéran, ahol lehet Chris is ott van, vagy kiabálok és hátha meghallja valaki. A második mellett döntöttem.

- Hannah!

Semmi válasz.

- Hannah!- most már az ajtón is dübögtem.

Engedj el! (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now