Questions&Answers

8.6K 145 34
                                    

Halliii :D

Múlt héten kitettem egy kérdezz-felelek-es részt és most válaszolnék is rájuk :) Egyébként aki szeretne még írni kérdéseket azok nyugodtan megtehetik, hiszen ez nem ilyen "lezárós" cucc, tehát nem ér véget. Bármilyen kérdést feltehetsz, mert mindegyikre válaszolok (kivéve a nagyon nagyon személyesekre nem).

Akkor kezdjük...

Lilcso12 Hogy született meg ez a történet?

- Hát ez egy érdekes történet, mert igazából előtte olvastam egy ilyen "bántalmazós" könyvet és ez hatott rám. Én is szerettem volna írni egy kissé durvábbat bár ez átfordult romantikussá. És a vicc az egészben, hogy utálom a romantikus könyveket/filmeket.

XDSara525 Mennyi időt szoktál tölteni a részek írásával?


- Az írással kb egy órát és még egy óra mire keresek hozzá egy giffet. De ez igazából résztől függ. Tehát, ha most valami akciódúsabbat szeretnék, akkor az akár másfél órát is igénybe vehet.

Writer_girl0611 Mi ihletett meg, hogy ilyen stílusban írd meg a történetedet?

- Több erőszakos könyvet olvastam már (na nem kell arra gondolni, hogy úristen most te egy pszichopata vagy, mert full véres könyveket olvasol... nem :D Egyáltalán nem olvasok gyilkolós történeteket, hanem inkább az ilyen gyerekbántalmazásokat. Vagyis ez szerepel mindegyikben. Tudjátok nevelőszülők, nemtörődöm szülők, stb. Ami megihletett az az Elakadó Lélegzet volt :) 

Meg vagy elégedve ezzel a műveddel?

- Not really, mert igazából nem is így képzeltem el az egészet :D Eredetileg úgy lett volna, hogy Melissa az apjánál lakik és suliba jár meg ugye terrorizálja és majdcsak azután szökik el, de kissé lerövidítettem a sztorit :)

orokkevalosag Milyen történeteket olvasol/szeretsz?

- Fantasy,disztópia, akció. Imádom az olyan könyveket, ami ilyen kémes vagy a jövőben játszódik és az embereknek van valami különleges képessége, de persze nem olyan, hogy különleges képesség, csaj, srác, szerelem, titok kiderül, csajt elfogják, megmenekülnek, happy end. No. Én nem szeretem az ilyen nyálas sztorikat. 

Kedvenc könyved?

- Általában mindig az, amit olvasok. De a Gyönyörű Sorscsapást meg a Luxen sorozatot nagyon szerettem ^^

kuku529 Ez az első sztorid vagy már másikat is írtál, akár itt vagy máshol?

- Az első a Végső Sikoly volt, de azt hamar be akarom fejezni, mert nincs ötletem hozzá. A második a Just one night és ez pedig a harmadik :)

Tízes skálán hanyasra értékeled ezt a történetet?

- 6-7.

csillamponiforever Hány évesen kezdted az írást?

- Komolyabban 16.

Van párod? És, ha igen, akkor támogat az írásban?

- Nincs, de amúgy sem mutatnám meg neki, ha lenne, mert ez #mysecretlife :D Meg nem... nem :DDD

Engedj el! (BEFEJEZETT)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ