Cap.13

8.5K 585 8
                                    

John

N-am mai vazut -o de o săptămână si mi-e foarte dor de ea. Am vorbit doar prin câteva mesaje trimise pe fugă. Am fost foarte ocupat si stresat cu acțiunea care a iesit foarte bine, oamenii mei s-au descurcat excelent. Acum sunt in fata Casei Casatoriilor si-o astept pe Mona, plin de emoții, stres, nerăbdare și nici nu mai știu ce naiba de stare am.

-O să vină, fiule! îmi spune comandantul zâmbind înțelegător.

Cred ca-si dă seama ce încordat sunt. Ceilalți nici nu îndrăznesc să se uite la mine de teamă să nu sar la gâtul lor. Am invitat câțiva colegi la insistentele Monei, care a vrut câțiva parteneri pentru colegele ei, comandantul si bineinteles Ashley care îmi zâmbește încurajator ca o soră mai mare.

Pe Lory n-am mai vazut-o în ultima săptămână, mai ales după ce am amenințat- o că dacă se mai apropie de iubita mea o să fiu cel mai negru cosmar al ei și mă bucur enorm că a înțeles ceea ce i-am zis și nu trebuie să aplic nimic.

Iata-mi iubita cum apare împreună cu familia ei si câteva colege, printre care ii recunosc pe Liza si Marius.

Ce naiba?Cu ce naiba e îmbrăcată? A luat-o razna?

Are o rochiță de culoarea sampaniei mulata pe corp ca o a doua piele, cu spatele mai mult gol, iar decolteul foarte larg .E atât de frumoasă de mi-a tăiat răsuflarea și încerc să înghit mai des , să mi se ducă cât de cât nodul care se încăpățânează să rămână acolo.

De asta n-a vrut să mi-o arate până acum, stia că n-as lăsa-o s-o poarte decât în camera noastră. Cred că asta e pedeapsa mea pentru faza cu Lory si DianeAh, iubito de data asta ai întrecut măsura! 

Ce mă uitam urât până acum la alți bărbați, posibili rivali, dar acum? Probabil o să fiu cu ochii în patru toată noaptea!


   Mona

Am atâtea emoții! Când trebuie să-i dau răspunsul ofițerului de stare civila iese un ,,da"chinuit, mai mult un scancet și totți se uită de la unul la altul , încercând să-și dea seama dacă am răspuns sau nu.
Dar când l-am văzut așteptându -mă, arătând superb, nu mi-a venit sa cred ca e al meu. Am impresia că e un vis frumos, care va dispărea când mă voi trezi, sunt o Cenușăreasă modernă.

Toți încep să râdă, dar eu nu pot să articulez niciun sunet, mă uit doar la John în ochii lui căprui -verzui strălucind de emoții la fel ca mine.

Ne privim, de parcă suntem in bula noastră de aer, unde suntem numai noi, unde simțim si gândim ca o singura persoană.Nici nu stiu când am ajuns în restaurantul din hotelul de care ne leagă atâtea amintiri frumoase si unde am decis să facem petrecerea.

Pe ritmul melodiei alese de el, Power of Love cântată de Celine Dion, John mă conduce pe ringul de dans si ne leganam, citindu-ne în ochi dragostea si promisiunile unei vieți împreună. Sunt vrăjită de el, de persoana lui.

Ni se alătură si celelalte perechi nou formate.

-Poate se mai leagă vreo nouă iubire! zice John râzând uitându -se la colegii lui care dansează si încearcă sa le vrajeasca pe fete.

Ne-am simțit bine,am dansat, am râs,  iar înainte de retragerea americanilor i-am pregătit o surpriză lui John.Pe cele două ecrane din restaurant a început să deruleze un filmuleț cu imagini de când ne-am cunoscut la festivitate până acum, poze si mici filmări din plimbările noastre, de pe plajă unde ne jucam in nisip sau apă ca niste copii, iar ultima este în fața micului hotel martor al iubirii noastre.

Toți au început să aplaude în timp ce John mă sărută îndelung si simt toată dragostea lui transpusă în acest gest. Uita si de bombanelile si de mârâiturile pe care le-a tot scos pentru că am dansat cu toți camarazii lui, în timp ce el îi privea amenințător, să nu cumva să se uite la mine de la gât în jos.

John s-a îndepărtat din sărut doar atunci când comandantul si-a dres glasul si il bate usor pe umăr. Îmi simt obrajii rosii, stiu că este o persoană importantă pentru John, il respecta foarte mult. El a fost unul din cei ce ne-au ajutat în demersurile pentru viză, pentru a putea pleca.

-John, noi plecăm! spune zâmbind cald. Ne-am simțit foarte bine, mă bucur că am fost alături de tine!

-Doamnă Smith, primiți urările mele de bine, să aveți o căsnicie lungă si fericită! se apleacă si mă îmbrățișează ca un tată emoționat.

-Mulțumim, domnule! spunem amândoi  o dată.

Apoi îsi ia poziția serioasă de comandant, cu spatele drept, probabil și el are ceva băgat acolo în fund încă de pe timpul școlii.

-Smith, ne vedem peste 3 zile!

-Da , domnule!salută și John, bătând din picior.

O Doamne am un soț! Soțul meu! Sunt doamna Smith! Doamna Mona Smith!

După ce s-au retras toți, John mă conduce spre cameră cu un zâmbet misterios pe buze. Închide usa si mă lasă în mijlocul camerei în picioare în timp ce-l privesc plină de dorința.

-Ai vrut să te joci cu mine, iubito? Stiai că sunt gelos pe tot ce miscă pe lângă tine si-ai vrut să te razbuni? îmi spune în timp ce se învârte în jurul meu.

Ups! S-a prins!

Nu mai pot rezista si chicotesc încet. Mare greseală!

-Râzi de mine, doamnă Smith?Ce meriti tu acum? Ai fost o fată neascultatoare si mi-ai pus toată ziua răbdarea la încercare! îmi spune  în timp ce coboara cu un deget pe spatele gol, raspandind fiori de dorința în urma lui.Întind mâinile sa-l ating, dar  se ferește.

-Nu asa repede, doamna Smith!

Ah, ce are de gând?

Il simt în spatele meu, îi simt respiratia lângă urechea de care mușcă usor în timp ce mâinile sale îmi descheie fermoarul rochiei încet încet, atingându-mă cu degetul în urmă, înnebunindu-mă.

Îmi dă rochia jos, apoi mă sărută fierbinte coborând pe gât si muscand din când în când. Sutienul zboară imediat de pe mine si-mi apucă sânii cu mâinile, lipindu-se mai mult de spatele meu. Sunt aproape goală în brațele lui, iar el încă este în costum. Nu mă lasă sa-l ating si nici să mă întorc spre el, ceea ce-mi dă o stare de nervozitate amestecată cu curiozitate de a afla ce naiba are de gând să facă cu mine.
Îmi trage mâinile la spate si mi le leagă cu cravata lui. Vine în fața mea si începe să se dezbrace lent cu un zâmbet senzual pe buze în timp ce eu tremur si respir din ce in ce mai repede.

O Doamne , il doresc atât de mult, arată atât de bine !Il vreau, si-l vreau acum!

Dar John vrea să mă pedepsească. Se  duce iar in spate si ma lipeste de pieptul lui puternic, mă sărută coborand usor spre coapse si - mi da chilotii jos. 

Ah, ce naiba vrea să facă?

Tinandu-ma de mâinile legate la spate, mă apleaca în față si intră brusc în mine în timp ce eu scot un țipăt.

-Vezi ce patesti dacă te joci cu mine?Stii că nu sunt un om răbdător, iubito! si intră mai adânc făcându-mă să icnesc din nou.

O Doamnecu ce nebun m-am măritat! Dar, îmi place al naibii de mult!


EU-EL-COMPROMISURIWhere stories live. Discover now