Cap.48

8.4K 502 10
                                    

Mona

   Capul lui e sprijinit de umărul meu, iar cu o mână îmi frământă unul din sani si trasează cerculete in jurul sfarcului întărit.
   Încercăm sa ne recapatam respirația după ce ne-am iubit la prima oră. A devenit un obicei ca John sa-si facă încălzirea de dimineață cu mine înainte de a merge la antrenament, iar mie îmi place modul nostru de trezire, asa am devenit si eu mai matinală.

  -Dacă mai faci asa, s-ar putea să te fac sa nu mai pleci la timp si ce exemplu o să dai soldaților tăi? îi spun cu o voce plină de promisiuni.

  -Ah, iubito, mai am timp sa-ti satisfac nevoile, stii prea bine că dorințele tale sunt ordin pentru mine! Când mă vor vedea ce bine dispus sunt, or sa-si dea seama de ce, si-ti vor multumi, iubito! îmi spune sarutandu-ma cu pasiune, dar suntem opriți de alarma telefonului  care sună.

-Rahat! In cinci minute trebuie să ies din casa! Te iubesc! Continuam diseara ce am început! îmi spune repezit în timp ce fuge spre baie cu boxerii în mână iar eu izbucnesc în râs.

  
  Il iubesc,iubesc totul la el,iubesc fiecare parte din el!

   E foarte schimbat față de cum l-am cunoscut. Iar de când am venit din România e mult mai deschis, a început sa-mi povestească cam tot ce face când e plecat, îmi cere părerea destul de des chiar si la unele lucruri legate de serviciul lui, acum ii cunosc colegii din spusele lui si e mult mai fericit .
   Totusi, uneori îl văd că se retrage si scrie intr-un jurnal,  si-mi dau seama că sunt unele lucruri pe care nu mi le poate împărtăsi încă, probabil unele lucruri urâte pe care le stie, le vede sau aude si nu vrea sa ma facă sa sufăr . Am învățat sa nu-l mai presez, îi ofer spațiul si timpul necesar să se refacă, atunci când iese din cameră este mult mai bine, mai relaxat.

   Vine de la baie, se apleacă si mă sărută pe fuga.

-Ne vedem mai tarziu, iubito, si da să iasă din cameră.

  -Nu uita că la ora cinci esti invitat la ceai împreună cu fiica ta! îi spun încercând sa fiu serioasă.

-O, Doamne! O sa fiu gata, nu pot să le dezamagesc, îmi spune dandu-si ochii peste cap.

   Încă este preferatul lui Soledad si cum petrecem mult timp împreună cu ei, e invitat des la masa de aceasta, mai nou cu Sara, care trage de tot ce apuca, amuzandu-ne pe toti.

Cine ar fii crezut ca John Smith sa se joace cu copiii? El care părea că are ceva infipt in fund cand l-am cunoscut!

         Ne-am reluat viata dinainte, m-am întors la centru unde sunt copiii militarilor din bază, cu toate că John a mormăit câte ceva, cum ar fi că n-am nevoie de serviciul ăsta, dar fără sa-l bag prea mult în seamă .
   Pe  Sara o țin cu mine până vine John si-o ia în funcție de programul lui.
        Este atasat de ea si foarte grijuliu, au jocurile lor si petrec mult timp împreună mai ales când sunt eu ocupată cu serviciul sau cu treburile casnice. Nu credeam că mă va ajuta atât de mult, suntem dependenti unul de altul.
  Seara după ce o culcam pe Sara, ne rămâne timp si pentru noi, pentru alintat, pentru iubit si facem asta de fiecare dată.

     Sarah si Don sunt înnebuniți după nepoata lor, vin des pe la noi si-o iau  câte două zile, în care ne bucuram unul de altul, dar ceva ne lipsește mereu si plecăm după ea, astfel mai stăm si pe la fermă câte un weekend.

     Cateodata ma gandesc că ăsta e si planul celor doi soți, o iau pe micuța noastră ca John să se apropie iar de fermă si poate, poate renunță la armată.

  Dar deocamdată John rămâne la marea lui iubire, armata, iar eu îl susțin pentru că stiu ca-i place, este bun si apreciat în ceea ce face si sunt mândră de el.

EU-EL-COMPROMISURIWhere stories live. Discover now